Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ULTD,

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ULTD

Aspiratoare
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Performanta - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Bosch Unlimited BCS1ULTD este unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale si il recomand cu toata increderea!

Descriere

Bosch este o companie germana cu sediul central in Stuttgart. Cel mai probabil ati auzit de ei sau ati detinut un produs marca Bosch de-a lungul timpului. Ei se ocupa cu producerea si vanzarea de produse electronice, scule, materiale de constructii, aparate electrocasnice, piese pentru masini etc. Am avut mai multe produse de la ei de-a lungul anilor si de fiecare data am fost multumit, deci ii recomand cu incredere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi vom discuta despre unul dintre cele mai bune si avansate aspiratoare verticale de pe piata. Este vorba despre modelul Bosch Unlimited BCS1ULTD care se bucura de un real succes in randul utilizatorilor romani. Desi are un pret de achizitie destul de mare, faptul ca este probabil cel mai puternic si bun aspirator vertical justifica banii ceruti de producator.

Cumpara de la eMag

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ULTD

Aspect si specificatii

Desi arata ca majoritatea aspiratoarelor verticale de pe piata, acest Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ULTD impresioneaza prin calitatea materialelor si prin aspectul profesional pe care-l are. Sincer sa fiu, seamana mai mult cu o motocoasa profesionala decat cu un aspirator vertical. Imi place mult combinatia de culori negru-gri iar faptul ca are doar 3kg il tansforma intr-un aspirator manevrabil, usor de folosit si usor de depozitat.

Rezultatele pe care le ofera sunt senzationale. Este probabil singurul aspirator vertical care are o putere echivalenta sau chiar mai mare in comparatie cu un aspirator traditional. Se poate folosi pe absolut toate suprafetele fara probleme, inclusiv podele, covoare, tavane, tapiterie sau chiar in masina. Motorul special numit DigitalSpin fara perii de carbon este unul dintre cele mai fiabile si avansate motoare pe care le-am vazut pana acum. Lamelele aerodinamice sunt calibrate perfect iar rotatiile lor ajung la o viteza comparabila cu motoarele din Foruma 1 conform Bosch.

Probabil cel mai interesant lucru la Bosch Unlimited BCS1ULTD este faptul ca are o constructie 2 in 1. Astfel, puteti sa detasati aspiratorul propriu-zis de restul manerului si sa-l folositi oriunde aveti nevoie. Are o putere suficient de mare incat poate curata excelent chair si un autoturism. De asemenea, acest aspirator de mana este foarte util pentru situatiile care aveti de curatat doar anumite zone sau cand doriti sa ajungeti in zone mai greu accesibile. Daca ma intrebati pe mine, degeaba cumparati un aspirator vertical daca nu are o astfel de constructie.

Bineinteles, Bosch Unlimited BCS1ULTD acumuleaza tot praful intr-un rezervor special si nu trebuie sa folositi saci. Dupa ce acel recipient se umple, trebuie doar sa-l indepartati, sa aruncati mizeria la gunoi si sa-l spalati sub jetul de apa. De asemenea, un alt lucru care mi-a placut la acest modele este faptul ca are un sistem de filtrare cu cartus care filtreaza aerul evacuat de 3 ori. Astfel, acest aer evacuat este curatat in proportie de 99% si devine chiar mai curat decat aerul pe care-l respirati in propria locuinta.

Autonomia bateriei pe care o promite Bosch este de pana la 60 de minute de functionare continua. Acest lucru este posibil datorita acumulatorilor interschimbabili pe care-i primiti in pachet. Cu alte cuvinte, un astfel de acumulator are o autonomie de pana la 30 de minute dar mai primit unul de rezerva, deci autonomia finala ajunge undeva la 60 de minute. Un alt lucru foarte tare al acestor acumulatori este faptul ca sunt compatibili cu toata gama de produse Bosch Home&Garden. Daca aveti produse Bosch din aceeasi generatie, toate bateriile sunt compatibile intre ele si puteti obtine autonomii excelente. Mai mult decat atat, bateriile de incarca foarte rapida datorita unui sistem de incarcare fast charge dezvoltat de Bosch.

Cumpara de la eMag

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ULTD

 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Performante excelente
 • Constructie 2 in 1
 • Autonomie foarte buna a bateriei
 • Sistem de filtrare cu cartuse
 • O multime de review-uri/comentarii pozitive din partea utilizatorilor

Contra

 • Are un pret de achizitie cam mare, dar consider ca-si merita banii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aspirator vertical excelent din toate punctele de vedere, acest Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS1ULTD reprezinta alegerea perfecta.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *