Lego Creator

Lego Creator – o alegere interesanta

Jucarii

Introducere

Bun venit in minunata lume Lego Creator!

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Inca de la primele randuri vreau sa mentionez ca, seturile de lego Creator sunt o sursa inepuizabila de distractie si imagiatie dar sunt si foarte utile in dezvoltarea psihica si motorie a copiilor.

Vezi gama completa
Lego Creator

Uneori adultii considera ca lego sunt  doar niste caramizi foarte scumpe, dar pentru copii reprezinta o intreaga lume in miniatura.  

Cu ajutorul seturilor de Lego creator, copiii isi dezvolta multe calitati si deprinderi, cum ar fi:

  • Sa aiba rabdare;
  • Sa fie foarte atenti la detaliii;
  • Isi imbunatatesc abilitatile de construire si reconstruire;
  • isi dezvolta creativitatea si imaginatia;
  • Invata sa urmeze instructiuni pas cu pas
  • Invata sa socializeze si sa creeze povesti  si scenarii incredibile.

Dupa ce termina de construit un set de logo sau mai multe, incepe distractia adevarata. Copiii isi pot invita prietenii la joaca intr-o adevarata lume de basm unde ispiratia si imaginatia nu are limite.

Fiecare set in parte il ajuta sa spuna o alta poveste. In functie de pasiunile copilului ii puteti alege seturi care sa il incante si sa-l duca cu gandul in lumea pe care si-o doreste.

Fiecare parinte trebuie sa stie ca seturile de lego creator sunt clasificate pe varste si nivele. Sunt recomandate copiilor de la  6 ani in sus dar este bine sa  se tina cont si de experienta copilului, nu doar de varsta. Un copil de 7 ani, care este pasionat de lego si are deja multa experienta, poate construi  cu usurinta si seturi de 12 ani, in timp ce un copil de 10 ani care este la prima incercare ar putea avea dificultati si cu cele de 6 ani.

Asadar, sfatul este sa incepeti cu seturile mici pentru incepatori, chiar daca copilul are o varsta mai mare decat ce scrie pe cutie. Daca incepe din prima cu un set mare exista riscul sa nu reuseasca si atunci va fi frustrat, va crede ca nu este destul de inteligent sau de priceput pt a reusi sa ansambleze si renunta la a mai incerca.

Pentru incepatori sunt recomandate seturile de lego simple cu cel mult  100 de piese; apoi urmeaza seturile Lego Creator 3in1; iar de la varsta de 10-14 ani, copii cu experienta se pot bucura de seturile lego Creator expert cu peste 1000 de piese fiecare.

Lego Creator 3in1 au fost create pentru a oferi mai multe posibilitati de distractie, da posibilitatea copiilor sa reconstruiasca, sa schimbe decorul si povestea atunci cand se plictisesc.

Copiii care iubesc natura, aventura, plimbarile cu rulota sau cu barca,vor alege seturi 3in1 special create sa le ofere experiente deosebite si multa bucurie. De exemplu dintr-o casuta de pe malul lacului poti ajunge cu usurinta la bordul unei barci in mijlocul oceanului, sau dintr-o casuta din copac poti crea un elicopter. Totul a fost gandit pentru a da posibilitatea copiilor sa inventeze mai multe jocuri frumoase.

Pentru copiii pasionati de spatiu, care se viseaza astronauti in cautare de aventura, exista seturi de Lego Creator captivante, cu nave spatiale care se pot transforma in racheta.

Vezi gama completa

 Pentru copiii cu multa rabdare si pasiune exista seturile Lego Creator Expert. Aceste seturi contin mii de piese, ii tin ocupati cel putin 2-3-5 zile, dar rezultatul este deosebit. De asemenea, Lego Creator Expert este recomandat atat pt copii cat si pentru adulti. Este foarte relaxant sa construiesti caramida cu caramida, in plus va ajuta sa va distrageti atentia de la problemele cotidiene.

Indiferent ce set de Lego Creator va alege copilul dumneavoastra, distractia este garantata si pandeste la fiecare colt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *