Videoproiector Epson EH-TW5400, Full HD, 2500 lumeni, alb

Videoproiector Epson EH-TW5400, Full HD, 2500 lumeni

Videoproiectoare
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
 • Imagine - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

Epson EH-TW5400 este un videoproiector excelent pe care-l recomand cu cea mai mare caldura!

Descriere

Tot mai multe persoane au inceput sa achizitioneze videoproiectoare si sa renunte la televizoarele clasice. Principalul motiv pentru acest lucru este diagonala imaginii. Un videroproiector poate ajunge pana la 100-300 de inch, in timp ce un televizor cu aceeasi diagoanala poate costa cat o masina de lux. Bineinteles, din punct de vedere al calitatii maginii, televizorul este net superior, dar pentru multi oameni acest lucru nu are o atat de mare relevanta.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Atunci cand va uitati dupa un videoproiector, trebuie sa stiti de cate feluri sunt: pentru busines/educatie, pentru divertisment/gaming si pentru home cinema. Fiecare are specificatii diferite si prezinta avantaje/dezavantaje. Asadar, inainte sa luati o decizie, ganditi-va bine pentur ce doriti sa-l folositi. De asemenea, tineti cont de luminozitate, de rezolutie, de diagonala proiectata, de functiile pe care le are si de timpul lampii.B

In randurile ce urmeaza va propun un Videoproiector Epson EH-TW5400. Dupa cum bine stiti, Epson este o companie etalon in industria videroproiectoarelor, imprimantelor si multifunctionalelor. Le recomand produsele cu incredere si inca consider ca sunt cei mai buni in domeniul lor!

Cumpara de la eMag

Videoproiector Videoproiector Epson EH-TW5400, Full HD, 2500 lumeni, alb, Full HD, 2500 lumeni, alb

Aspect si specificatii

Epson EH-TW5400 este un videoproiector special gandit pentru home cinema. Bineinteles, poate fi folosit si in celelalte domenii, dar pentru asta a fost proiectat. Foloseste sistemul de proiectie Epson 3LCD, consider ca fiind unul dintre cele mai bune din lume de catre experti si utilizatori. Intradevar, imaginile pe care le ofera Epson EH-TW5400 sunt excelente si se pot compara intr-o oarecare masura cu videoproiectoarele folosite in cinematografe.

Acest Videoproiector Epson EH-TW5400 este capabil sa proiecteze imagini la rezolutie FullHD pe un ecran de pana la 100 inch. Foloseste lampi de ultima generatia cu o durata de viata de pana la 4500 de ore. Poate afisa pana la 1.07 miliarde de culori, ofera un contrast de 30000:1 iar luminozitatea maxima de pana la 2500 de lumeni o sa transforme experienta de vizionare in una inedita. Suporta doar formatul 16:9, un fel de standard pentru continut precum filme/seriale, dar si 4:3 pentru desfasurarea activitatilor in domeniile business/educatie. Fara sa exagerez, consider ca este unul dintre cele mai bune videoproiectoare din aceasta categorie si ofera o imagine extrem de buna. Nu exista “efectul de curcubeu”, culoriile sunt vii, imaginile sunt clare si se apropie de perfectiune.

Pentru persoanele interesate de specificatii tehnice amanuntite: rata de refresh verticala intre 192 si 240Hz, zoom optic 1.2x, interval distanta focala 16.9-20.28mm, putere consumata 296W, diagonala maxima imagine 8.63m, distanta maxima proiectie 1.95m. Dupa cum puteti observa, specificatiile sunt excelente si din punctul meu de vedere isi merita banii cu desavarsire.

Pe partea de conectivitate, Epson EH-TW5400 dispune de 1 port VGA, 2 porturi HDMI, 1 port USB A, un port USB B, un port jack de 3.5mm si un port pentru internet (enthernet). Din pacate, Epson EH-TW5400 nu dispune de conectivitate Wi Fi sau Bluetooth, lucruri care sunt utile. De asemenea, Epson EH-TW5400 dispune de 2 difuzoare integrate cu o putere de 5W fiecare. Pentru majoritatea situatiilor si pentru o camera/incapere linistita, boxele fac o treaba foarte buna si se aud mai mult decat decent. Daca totusi va doriti o experienta cinematografica acasa, va recomand sa folositi un soundbar sau un sistem audio home cinema.

Epson EH-TW5400 suporta si continut 3D din majoritatea surselor si playerilor. Din experienta mea de pana acum, cea mai reala si buna experienta 3D produsa de un videoproiector am intalnit-o la Epson EH-TW5400. Chiar am ramas impresionat de imaginile excelente si de acuratete. Ca si constructie, Epson EH-TW5400 cantareste in jur de 3.2KG, este facut din materiale durabile si are un design banal. Apreciez faptul ca are o gura de ventilatie “sanatoasa” pentru racire iar panoul de comanda are butoane pozitionate intuitiv.

Videoproiector Videoproiector Epson EH-TW5400, Full HD, 2500 lumeni, alb, Full HD, 2500 lumeni, alb

Videoproiector Epson Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Imagini si specificatii excelente
 • Difuzoare integrate
 • Conectivitate buna
 • Desgin si constructie foarte ok
 • O multime de pareri si comentarii pozitive din partea cumparatorilor

Videoproiector Epson Contra

 • Lipsa Wi Fi sau Bluetooth

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui videoproiector senzational pentru vizionare de filme/seriale (home cinema), Epson EH-TW5400 reprezinta cu siguranta una dintre cele mai bune optiuni pe care le aveti in prezent!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *