Uscator de rufe Miele TDB230WP

Uscator de rufe Miele TDB230WP

Uscatoare de rufe
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 10/10
  10/10
 • Constructie - 10/10
  10/10
9.8/10

Pe scurt

Miele TDB230WP este un uscator de rufe senzational pe care-l recomand persoanelor ce-si doresc un produs durabil, de calitate si pentru care banii nu reprezinta un impediment.

Descriere

Miele este unul dintre producatorii premium de produse electrocasnice de pe piata. Compania isi are sediul in Germania dar este cunoscuta in toata lumea pentru produsele lor de o calitate exceptionala. Nu va pot spune daca preturile pe care ei le cer sunt justificare in totalitate, dar va pot garanta ca produsele sunt durabile, rezistente si de foarte buna calitate. Cunosc multeĀ  persoane cunoscute care au macar un aparat electrocasnic de la ei si sunt extrem de multumite.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In continuare as vrea sa va prezint un Uscator de rufe Miele TDB230WP. Este fara doar si poate unul dintre cele mai bune si premium uscatoare din comert, dar are un pret aproximativ de 2 ori mai mare in comparatie cu o masina de spalat rufe cu uscator inclus de calitate medie.

Cumpara de la eMag

Uscator de rufe Miele TDB230WP

Aspect si specificatii

Miele TDB230WP are un aspect foarte placut, simplu care imi inspira “premium” din toate punctele de vedere. Materialele folosite sunt bineinteles de o calitate superioara si cu siguranta este un produs care nu va simti trecerea timpului. Din cate am inteles de la Miele, exteriorul este tratat cu un strat special impotriva zgarieturilor si a coroziunii, fapt care merita mentionat si aplaudat.

Are o capacitate totala de uscare de pana la 7Kg, o capacitate mai mult decat suficienta chiar si pentru persoanele care fac parte dintr-o familie numeroasa. Motorul lui Miele TDB230WP este unul dintre cele mai avansate de pe piata, producand un zgomot de doar 66 de decibeli in timpul functinarii. De asemenea, se incadreaza in clasa A++ de consum, fiind astfel probabil cel mai economic uscator de rufe pe care l-am vazut pana acum. Pe langa faptul ca va ajuta sa faceti economii, acest produs care face parte dintr-o categorie superioara de consum este mai prietenos cu mediul inconjurator.

Ca si functii suplimentare, Miele TDB230WP dispune de cateva lucruri interesante. In primul rand, cel mai mult mi-a atras atentia functia anti-sifonare care are o grija deosebita de hainele cu tesatura delicata. In ajutorul acestei functii vine si tehnologia pompei de caldura care usuca hainele la temperaturi scazute pentru a preveni distrugerea tesaturilor fine, fiind in acelasi timp foarte economic. Un alt avantaj pe care-l consider extrem de util este schimbatorul de caldura care nu necesita intretinere datorita filtrului ce-l protejeaza. In stransa legatura cu acest schimbator de caldura este functia EcoDry care reduce consumul de energie si scurteaza durata programelor.

Din punct de vedere al programelor de uscare, Miele TDB230WP ne pune la dispozitie nu mai putin de 11 optiuni, cele mai relevante fiind: Camasi, Lana, Bumbac, Calcare minima (precalcare), Aer Liber, Denim, Uscarea cronometrata cu aer cald si programul Express care poate usca o cantitate redusa de haine in mai putin de 30 de minute. De asemenea, panoul de comanda este usor de folosit si intuitiv. Acesta este format dintr-o rotita mecanica cu ajutorul careia puteti selecta programele, respectiv un afisaj LCD cu touchscreen pe care o sa vedeti diverse informatii utile.

Cumpara de la eMag

Uscator de rufe Miele TDB230WP

Uscator de rufe Miele Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate mare de uscare
 • O multime de programe de uscare
 • Eficient din punct de vedere energetic
 • Silentios in timpul functionarii
 • O multime de functii/tehnologii pentru protejarea tesaturilor
 • Design frumos si constructie impecabila

Uscator de rufe Miele Contra

 • Desi este un uscator excelent, are un pret mare si costa cat aproximativ 2 masini de spalat rufe cu uscator inclus normale

Concluzie

Daca va doriti probabil cel mai bun uscator de rufe de pe piata iar banii nu reprezinta o problema pentru dumneavoastra, Miele TDB230WP reprezinta alegerea perfecta.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Uscator de rufe Miele TDB230WP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *