Uscator de rufe AEG T8DEA68S, 8 Kg, Wifi, Pompa de caldura, Clasa A+++

Uscator de rufe AEG T8DEA68S, 8 Kg, Wifi, Clasa A+++

Uscatoare de rufe
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.7/10

Pe scurt

AEG T8DEA68S este un uscator de rufe eficient si premium pe care-l recomand persoanelor care nu tin cont de pretul unui produs de calitate!

Descriere

Uscatoarele de rufe sunt foarte importante, mai ales pentru persoanele care locuiesc la bloc sau n-au un loc amenajat unde isi pot usa hainele. Bineinteles, sunt utile si pentru persoanele care beneficiaza de un astfel de loc si doresc sa-si usuce hainele mai rapid. Exista atat uscatoare de haine separate, cat si masini de spalat rufe cu uscator inclus. Alegerea trebuie sa o faceti in functie de bugetul, de preferintele si de situatia dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint uscatorul de rufe AEG T8DEA68S. Este un uscator din categoria premium si are un pret pe masura. Dupa cum probabil stiti deja, compania germana AEG este extrem de populara pentru produsele de calitate pe care le fac si pentru atentia la detalii. Totusi, va las pe dumneavoastra sa concluzionati daca acest uscator de rufe isi merita pretul.

Cumpara de la eMag

Uscator de rufe AEG T8DEA68S, 8 Kg, Wifi, Pompa de caldura, Clasa A+++

Aspect si specificatii

AEG T8DEA68S are o capacitate de uscare uriasa ce poate ajunge pana la 8Kg. Bineinteles, aceasta capacitate este disponibila numai cu anumite programe de uscare. Datorita motorului eficient de ultima generatie, uscatorul de incadreaza in clasa A+++ de consum. Cu alte cuvinte, este un aparat electrocasnic extrem de eficient din punct de vedere energetic. De asemenea, in timpul functionarii produce un zgomot de maxim 65 decibeli, o valoare mai mult decat satisfacatoare.

Rezultatele pe care le ofera AEG T8DEA68S sunt incredibile, exact asa cum va asteptati de la un produs premium. Motorul de care v-am pomenit mai sus este capabil sa ajunga pana la 1400 de rotatii pe minut, uscand hainele intr-un timp mai scurt si intr-un mod eficient.

Dispune de o multime de senzori si tehnologii foarte interesante. De exemplu, functiile Prosense si Sensidry va ajuta enorm atunci cand nu sunteti sigur ce program de uscare sa folositi. Ele analizeaza cantitatea de haine si va recomanda sa folositi programul optim. Bineinteles, AEG T8DEA68S dispune si de senzori pentru balans, senzori pentru siguranta si un sistem de filtrare ultra-eficient numit OKOflow.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale uscatorului de rufe AEG T8DEA68S este faptul ca dispune de Wi Fi. Cu ajutorul Wi Fi-ului, va punteti conecta masina de spalat la router sau le telefonul dumneavoastra. Aplicatia functioneaza ca un asistent pentru dumneavoastra si va ofera cele mai utile sfaturi cu privire la tesaturi, programele de uscare, cantitatile de haine si multe altele.

Din punct de vedere al constructiei, AEG T8DEA68S este un produs ireprosabil. AEG s-a asigurat intotdeauna ca utilizatorii primesc cele mai calitative, rezistente si premium produse. Ca si design, uscatorul arata in mare parte ca o masina de spalat obisnuita. Imi place combinatia de culor alb-negru-gri si apreciez enorm panoul de comanda. Acesta este format din butoane touchscreen, o rotita mecania si un display pe care sunt afisate toate informatiile necesare.

Nu in ultimul rand, AEG T8DEA68S va ofera o multime de programe pentru uscare. Cele mai importante, cel putin din punctul meu de vedere, sunt: programul pentru tesaturile sensibile, programul pentru lana si programele rapide. Puteti sa uscati hainele aproape complet in mai putin de 30 de minute, in functie de cantitate si setarile pe care le-ati facut.

Cumpara de la eMag

Uscator de rufe AEG T8DEA68S, 8 Kg, Wifi, Pompa de caldura, Clasa A+++

Uscator de rufe AEG Pro

 • Brand de incredere
 • Capacitate mare
 • Extrem de eficient din punct de vedere energetic
 • Silentios
 • O multime de functii/tehnologii
 • Design si constructie premium

Uscator de rufe AEG Contra

 • Pretul il consider prea mare

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui uscator de rufe excelent si nu va intereseaza atat de mult cat costa, AEG T8DEA68S este o alegere foarte buna.

In cazul in care va doriti un model mai accesibil, puteti vizita categoria “Uscatoare de rufe” de pe site-ul nostru unde sunt prezentate cateva alternative interesante.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *