Uscator de par, Ceriotti, Wanted

Uscator de par Ceriotti Wanted Review

Uscatoare de par
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.6/10
  9.6/10
9.5/10

Pe scurt

Uscatorul de par Ceriotti Wanted este un aparat calitativ dar care are un pret nejustificat din punctul meu de vedere.

Descriere

Uscatoarele de par sunt unele dintre cele mai utilizate si cautate produse pentru ingrijirea personala, atat in randul femeilor cat si in randul barbatilor. Varietatea de modele de pe piata este enorma; puteti gasi “feonuri” cum le mai numim incepand cu 20 de lei si terminand cu 300 de lei si mai sus pentru cele mai profesionale. Despre utilitatea lor nu are rost sa va vorbesc prea mult, stiti si dumneavoastra ca sunt utilizare pentru uscarea parului dupa baie/dus sau pentru aranjarea coafurii. Desi pare amuzant, atat eu cat si alte persoane probabil l-au folosit pentru a usca haine/adidasi cand au avut nevoie mai repede de ele.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In articolul de astazi am sa va prezint un uscator de par profesional care se foloseste in special in saloanele de infrumusetare sau frizerii, dar poate fi utilizat si acasa. Este vorba despre modelul Wanted de la Ceriotti, o companie cu renume in domeniul articolelor profesionale pentru par (fixative, ceara, uscatoare de par etc).

Cumpara de la eMag

Uscator de par, Ceriotti, Wanted

Aspect si specificatii

Desi aparent pare foarte mare si greu de folosit, Wanted are o greutate de doar 460G si o forma ergonomica. Poate fi utilizat fara probleme si fara sa devina inconfortabil chiar si pe perioade mai lungi de timp. Ca design nu are nimic deosebit, este construit dintr-un plastic solid, vopsit in negru, iar pe maner se regasec butoanele pentru reglarea vitezei, respectiv a temperaturii.

Dispune de un motor de tip A/C fiabil si durabil cu o putere de 2000W. Este suficient de puternic pentru a usca parul intr-un timp foarte scurt sau pentru a modela coafura dupa bunul plac. Dupa cum am spus, este in special destinat profesionistilor iar acest lucru spune multe despre calitatea lui. Este neasteptat de silentios pentru puterea pe care o ofera si are un cablu cu o lungime de 3m, suficient incat sa ajunga oriunde aveti nevoie de el.

Are 2 trepte pentru viteza si 2 trepte pentru temperatura. Astfel, va puteri usca/modela parul exact asa cum va doriti. Mai mult decat atat, are un buton dedicat pentru aer rece, ideal pentru fixarea coafurii dupa ce uscati parul. Din pacate nu dispune de un buton Turbo care ar mari puterea atunci cand aveti nevoie.

In pachet, pe langa uscatorul de par propriu zis, Ceriotti ofera 2 concentratoare. Unul pentru precizie (folosit mai ales in frizerii si saloane) si unul pentru volum, ideal mai ales pentru doamnele/domnisoarele ce-si doresc un par matasos. Important de mentionat mi se pare si faptul ca are un dispozitiv de agatare care va permite sa-l depozitati mai usor.

Uscator de par Ceriotti Pro

 • Brand de incredere
 • Motor destul de puternic si fiabil
 • Silentios
 • Forma ergonomica si greutate redusa

Uscator de par Ceriotti Contra

 • Pretul este cam mare si consider ca puteti gasi variante mai bune

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui uscator de par calitativ iar bugetul nu reprezinta o problema, Ceriotti s-ar putea sa fie o solutie de luat in calcul. Personal consider ca pretul nu prea se justifica si puteti gasi variante mai ofertante in acest interval.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *