Uscator de par Braun HD585

Uscatoare de par
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Putere - 9.6/10
  9.6/10
 • Accesorii - 9.4/10
  9.4/10
9.6/10

Pe scurt

Uscatorul de par Braun Satin Hair 5 HD 585 ne ajuta sa obtinem un stil perfect ca la coafor, intr-un timp foarte scurt, utilizand tehnologia termica si ionica.

Descriere

Cumpara de la eMag
Braun HD585

Feonul este unul dintre cele mai raspandite electrocasnice de ingrijire personala, a facut ca producatorii sa avanseze destul de mult din punct de vedere tehnologic in ultimii ani.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Fiecare dintre noi ar dori să aibă părul perfect, strălucitor și bine coafat. Uneori, însă, din lipsă de timp, dorință sau energie, tindem să le neglijăm.

Acesta este motivul pentru care celebrul brand german a creat uscătorul de păr Braun Hair 5.

Jessica Alba, ambasadorul Braun Beauty spune „Ca orice mamă muncitoare, timpul este foarte prețios pentru mine. Pentru a avea un aspect perfect pentru fiecare ocazie, mă bazez pe instrumente de înfrumusețare rapide și eficiente, precum noul uscător de păr Braun PowerPerfection ”.

Prezentare

Cumpara de la eMag
Uscator de par Braun HD585

Uscătorul Braun Satin Hair 5 HD 585 este mic și compact (mai ales în comparație cu uscătorul de păr tradițional), ideal atunci cand trebuie sa il folosesti mai multe ore continuu si perfect pentru al lua în vacanță.

Combina designul elegant si usor cu o putere suplimentara pentru a obtine o uscare rapida fara a depune prea mult efort. Acest interesant uscător de păr, de 2500W, are de fapt trei reglaje de căldură și două setări ale fluxului de aer, care asigură uscarea și coafarea flexibile. Desi creat pentru uz personal, datorita puterii sale mari, poate fi folosit si in saloanele profesionale.

Braun Satin Hair 5 HD 585 este foarte ușor incat il puteti tine chiar si cu 2 degete. Vă permite să obțineți un stil perfect, ca la coafor, datorită distribuției uniforme a tehnologiei termice și ionice, care reduce considerabil părul frizzy, lăsându-l moale și strălucitor.

Uscătorul Braun Satin Hair 5 HD 585 este echipat cu un cârlig practic care vă permite să îl agățați cu ușurință în baie.

Acestuia nu ii lipseste nici functia de aer rece cu care va puteti fixa coafura preferata.

Spre deosebire de alte modele de feoane acesta are un sistem interesant de incalzire cu infrarosu. Acest sistem nu este des intalnit la astfel de electrocasnice.

Uscatorul de par, Braun HD 585, permite femeilor moderne o utilizare zilnică fiind echipat, nu numai cu butonul clasic pentru o coafare lină, ci și cu un difuzor pentru a răspândi jetul de aer în cel mai bun mod, dacă preferați un aspect de păr ondulat.

Concentratorul care vine odata cu feonul, datorita formei sale speciale, direcționează fluxul de aer către întreaga secțiune a părului, permițând o coafare rapidă și precisă.

Pro

 • uscare a parului ultra-puternica
 • produs din materiale de calitate
 • design elegant si atragator
 • se incalzeste instant
 • raport calitate/pret excelent
 • usor de tinut in mana
 • este perfect pentru par cret si ondulat

Contra

 • mai scump decat alte produse cu aceleasi functii
 • cablul este scurt
 • difuzorul are tepii prea ascutiti te poti lovi din neatentie

Concluzie

Daca obisnuiesti sa pleci in vacante des, iar feonul este un accesoriu nelipsit din bagaj, noi iti recomandam Braun Satin Hair 5 HD 585. Este mult mai compact si mai usor decat un uscator traditional si nu iti va ocupa mult spatiu in geanta de voiaj.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *