Trotineta Electrica Evolio

Trotineta Electrica Evolio X-Move, pliabila, puter 350W

Reviewuri Trotinete electrice
 • Constructie - 9.5/10
  9.5/10
 • Autonomie - 9.7/10
  9.7/10
 • Raport calitate-pret - 9.5/10
  9.5/10
9.6/10

Pe scurt

Daca sunteti in cautarea unui mijloc de transport alternativ si eficient s-ar putea ca trotineta Electrica Evolio X-Move, pliabila, puter 350W sa fie exact ceea ce aveti nevoie.

Trotineta Electrica Evolio: Descriere

Transportul alternativ se dezvolta cu pasi repezi si devine din ce in ce mai apreciat. Daca sunteti satul de aglomeratiile din trafic, autobuze, metrouri sau sa cheltuiti bani impotanti pe Taxi sau Uber o trotineta elecrica este solutia ideala pentru dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Uitati de poluare, taxe, combustibil si optati pentru un mijloc de transport eficient. Compania Evolio vine cu propunerea Trotineta electrica Evolio X-move, o trotineta electrica mid-class puternica si cu o autonomie mare.

Aspect/Specificatii Tehnice

Trotineta Electrica Evolio

Aspectul trotinetei este unul modern, negru si de efect. Are o greutate de doar 13kg si suporta pana la 120kg. Fiind pliabila, puteti sa o luati peste tot cu dumneavoastra fara prea mari batai de cap.

Trotineta Electrica Evolio este dotata cu un motor puternic de 350w si are 3 trepte de viteza. Datorita acest lucru se atinge destul de rapid viteza maxima de 25km/h.

Autonomia trotinetei este foarte buna, rezistand pana la 25km si incarcandu-se in doar 3 ore si jumatate. Mai mult decat suficient pentru cateva zile de utilizare atat pentru distractie dar si pentru a ajunge in timp util la locul de munca sau la scoala.

Siguranta nu este un compromis, astfel ca este dotata cu un sistem de franare mecanic pe roata din spate care asigura o decelerare eficienta. De asemenea este dotata cu un far puternic in partea din fata pentru vizibilitate excelenta pe timp de noapte.

Trotineta Electrica Evolio: Pro

 • Autonomie ridicata
 • Design modern, pliabil
 • Sisteme de siguranta
 • Destul de usoara si portabila

Trotineta Electrica Evolio: Contra

 • Pret o idee cam ridicat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui mijloc de transport alternativ pentru a evita aglomeratiile insuportabile din trafic, a face economie la combustibil si la plata taxiurilor/uberelor cu care erati nevoit sa mergeti zilnic pentru a ajunge in timp util la serviciu sau la scoala va recomandam o trotineta/bicicleta electriva. Alternativa Evolio X-Move pare sa fie o solutie foarte buna in acest sens si merita sa aruncati o privire la gama acestora de produse.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *