Troliu auto 12000lbs/ 12V serie VISOLI 12000LP

Troliu auto VISOLI 12000lbs/ 12V

Accesorii Auto
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
9.8/10

Pe scurt

VISOLI 12000LP este un troliu auto excelent pe care va puteti baza si pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

Troliul este o unealta foarte utila pentru momentele cand intampinati defectiuni la masina si aveti nevoie sa fiti tractat. In general, troliul este foarte popular in randul pasionatilor de Off Road deoarece se intampla des sa ramana blocati in noroaie sau in diverse situatii dificile. De asemenea, troliile sunt utilizate de catre firmele specializate in tractari pentru recuperarea si transportarea autoturismelor avariate. Nu este rau de avut un astfel de dispozitiv in masina deoarece nu stiti niciodata cand pot aparea probleme precum cele mentionate anterior. In loc sa apelati la o firma specializata, puteti chema un prieten sa va ajute si sa economisiti o suma importanta de bani.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Atunci cand sunteti decis sa cumparati un troliu auto, este important sa verificati greutate pe care acesta o poate tracta, greutatea autoturismului pe care-l detineti, pretul si parerile lasate de catre ceilalti utilizatori. Ofertele sunt variante si sunt convins ca puteti gasi un model care sa indeplineasca toate cerintele pe care le aveti la un pret rezonabil.

In randurile urmatoare va propun troliul auto VISOLI 12000LP. Este un model proiectat pentru tractarea vehiculelor mai mari precum: dube, SUV-uri, anumite utilaje, camioane mici etc. Bineinteles, se poate utiliza si pentru tractarea autoturismelor normale fara nicio problema.

Cumpara de la eMag

Troliu auto 12000lbs/ 12V serie VISOLI 12000LP

Specificatii

Acest Troliu auto VISOLI 12000LP este un troliu electric care poate tracta vehicule cu o greutate maxima de pana la 5 tone (5540Kg mai exact). Este recomandat sa nu depasiti aceasta valoare in nicio situatii. Inainte sa le scoata pe piata, producatorii testeaza produsele aproape la capacitate maxima si fac astfel de recomandari. In loc sa riscati si sa avariati autoturismul tractat mai mult decat este deja, mai bine respectati indicatiile oferite.

VISOLI 12000LP dispune de un motor eletric foarte puternic de 6 cai putere. De asemenea, are cutie de viteze in 3 trepte, planetare iar raportul transmisiei este de 265:1. Bineinteles, VISOLI 12000LP dispune de frata automata instalata in baza motorului.

Pe langa troliul auto VISOLI 12000LP, in pacht mai primiti cutia de comanda, telecomanda cu fir, telecomanda wireless, carlig, cabluri, suruburi de montare, role de ghidare si cabluri de alimentare de 1.5m. Dupa cum puteti observa, troliul se poate controla atat prin intermediul telecomenzii din cutia de comanda cat si prin telecomanda wireless. Pentru situatiile dificile in care n-ar trebui sa stati langa masina, cel mai indicat este sa folositi telecomanda wireless pentru evitarea unor accidente nedorite. Cablul de tractare inclus in pachet are o lungime de 24m si o grosime de 9,5mm, extrem de rezistent si capabil sa faca fata in orice situatie.

VISOLI 12000LP pare extrem de bine consturit si de robust. Cantareste aproximativ 37Kg si cu siguranta nu este indicat sa-l transportati mereu intr-un autoturism de dimeniuni mici sau medii. De asemenea, comentariile si pararile utilizatorilor care au cumparat troliul VISOLI 12000LP sunt pozitive. In cazul in care aveti mai multe modele in wishish si nu stiti pe care sa-l alegeti, va informez de faptul ca acest model se bucura de un real succes in randul cumparatorilor din Romania.

Troliu auto VISOLI Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Motor electric de 6cp, foarte puternic
 • Raport de transmisie excelent
 • O multime de pareri/comentarii pozitive la adresa lui
 • Telecomanda wireless
 • Accesorii incluse

Troliu auto VISOLI Contra

 • Nu am lucruri importante de mentionat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui troliu auto foarte bun, puternic si pe care va puteti baza in orice situatie, VISOLI 12000LP reprezinta alegerea perfecta!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.