Troliu auto OFF-ROAD 12V 2.040Kg 4500 lbs PROPULLATOR 4500-A

Troliu auto OFF-ROAD 12V 2.040Kg 4500 lbs PROPULLATOR 4500-A

Accesorii Auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

PROPULLATOR 4500-A este un troliu auto Off Road excelent si il recomand cu toata increderea!

Descriere

Troliul este un dispozitiv special conceput pentru situatiile in care aveti probleme cu masina si aceasta trebuie sa fie tractata. In general, troliul este foarte popular in randul pasionatilor de Off Road unde adesea se intampla ca soferii sa ramana impotmoliti. Principiul de functionare este unul destul de simplu: troliul are un motor care o sa traga autoturismul cand acesta ramane, bazandu-se pe un principiu mecanic pe baza.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Inainte sa faceti o alegere, trebuie sa verificati anumite aspecte precum: puterea motorului, greutatea maxima pe care o poate tracta, greutatea autoturismului dvs, tipul vehicului (ATV, SUV, Platforma Auto) si bineinteles, pretul. In cazul persoanelor care au nevoie de un troliu pentru Off Road, va recomand un model ceva mai scump si de calitate pe care va puteti baza in situatiile dificile.

In randurile urmatoare va propun troliul auto pentru Off Road PROPULLATOR 4500-A. Este un model suficient de accesibil daca tinem cont de specificatiile pe care le are. Consider ca pentru un SUV de dimensiuni medii sau pentru un autoturism echipat de Off Road, acest troliu n-o sa aiba probleme.

Cumpara de la eMag

Troliu auto OFF-ROAD 12V 2.040Kg 4500 lbs PROPULLATOR 4500-A

Specificatii

PROPULLATOR 4500-A este un troliu electric special conceput pentru Off Road. Are o tractiune maxima de pana la 2040KG si a fost proiectat pentru a face fata in situatiile mai putin placute. Motorul are o putere de 1.3cp, o cutie de viteze planetara in 3 trepte si vine echipat cu un cablu din otel cu o lungime de 15m. Cu acest echipament performant, cel mai probabil o sa puteti tracta masina fara dificultati, indiferent de situatia in care va aflati.

Principalul avantaj al troliului PROPULLATOR 4500-A este faptul ca dispune de un motor electric de 1000W. Spre deosebire de un motor cu inductie, motorul electric este mult mai eficient si are protectie impotriva supraincalzirii. Asadar, acesta functioneaza pe timp iar acest lucru o sa previna defectarea motorului atunci cand aveti mai mare nevoie de el.

Fotra de tractiune a troliului PROPULLATOR 4500-A rezulta din angrenajul planetar cu 3 trepte si cu un raport de transmisie de 153:1. Asadar, pe langa debit si retur, transmisia dispune de un ambreiaj manual pentru desfacerea rapida a franghiei. De asemenea, vine echipat si cu o frana automata care intreripe in siguranta procesul de tractare.

Sfoara troliului este extrem de robusta, fiind realizata din otel zimtat. Are un diametru de 5.5m si a fost conceputa pentru a rezista la uzura. Din cate am inteles, sarcinile sunt fixate pe funghie iar apoi sunt transportate cu o viteza de ridicare de aproximativ 5.4m/min la relanti.

Alte 2 lucru care mi-au placut foarte mult la PROPULLATOR 4500-A sunt: dimensiunea compacta si greutatea scazuta care va permit sa-l transportati/depozitati fara batai de cap, respectiv faptul ca se poate controla prin intermediul telecomenzilor. Una dintre telecomenzi este cu fir iar cealalta foloseste undele Radio, lucru care va permite sa controlati troliul de la o distanta de pana la 30m

In pachet, pe langa troliul PROPULLATOR 4500-A mai primiti: echipamentele de montare, manual de instructiuni, ruleta de blocare, carlig, 2 telecomenzi (cu fir si radio), caseta de control pentru cabluri, 2 cleme de fixare, placa de montare, deschidere tambur in 4 directii funia pe care v-am prezentat-o mai sus.

Troliu auto OFF-ROAD 12V 2.040Kg 4500 lbs PROPULLATOR 4500-A

Troliu auto OFF-ROAD 12V Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Motor electric puternic
 • Funie din otel zimtat
 • Putere mare de tractare
 • Transmisie in 3 trepte

Troliu auto OFF-ROAD 12V Contra

 • Nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca sunteti pastionat de Off Road si cautati un troliu de buna calitate la un pret mai mult decat rezonabil, PROPULLATOR 4500-A reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.