Trimmer Bosch

Trimmer cu acumulator Li-Ion Bosch ASB 10.8 LI

Masini de tuns iarba
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.6/10
  9.6/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Trimmer cu acumulator Li-Ion Bosch ASB 10.8 LI este o inversitie foarte buna daca sunteti un pastionat al gradinaritului sau va doriti ca gospodaria dumneavoastra sa fie mereu estetica, aranjata.

Descriere

Un trimmer poate fi foarte util pentru gradina dumneavoastra sau daca aveti o afacere care se ocupa de acest domeniu. Fie ca este vorba de arbusti care incurca sau ca vreti sa lucrati la estetica spatiului respectiv, un astfel de dispozitiv va ajuta foarte mult. Astfel, puteti oferi o unicitate gosopodariei dumneavoastra cu un minim de efort. Bosch, un lider in domeniul tuturor tipurilor de dispozitive electronice propune modelul ASB 10.8 despre care vom vorbi astazi.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Trimmer Bosch

Specificatii tehnice

Niciodata nu a fost mai usor sa tundeti iarba in exces sau arbustii inestetici. Cu ajutorul acestu trimmer cu acumulator Bosch, care cantareste doar 0,9Kg si ofera o manevrabilitate excelenta, puteti efectua activitati de gradinarit cu o placere deosebita.

Puterea aparatului este gestionabila iar datorita sistemului patentat Anti-Blocking se pot efectua taieri suplimentare fara ca acesta sa se blocheze.

Multumita acumulatorului inclus de capacitate mare, aparatul este capabil sa functioneaza pana la 100 de minute continuu. Pentru ca bateria sa fie incarcata complet aparatul necesita sa fie conectat la priza timp de 3 ore jumatate.

Indicatorul care arata starea bateriei este de asemenea foarte util. Cu ajutorul acestuia stiti cu exactitate nivelul de energie ramas si cand trebuie pus la incarcat.

In pachetul produsului, pe langa aparatul de tuns in sine se regasesc un acumulator si 3 lame pentru diferite dimensiuni si activitati.

Pornire acestuia se face automat pe baza unui buton iar zgomotul in timpul functionarii ajunge pana la 76 de decibeli. Nu este un aparat foarte silentios dar nici unul care sa deranjeze in mod deosebit.

Trimmer cu Acumulator: Pro

 • brand de incredere
 • Raport calitate-pret bun
 • Constructie buna, usor manevrabil
 • Autonomie mare a acumulatorului

Trimmer cu Acumulator: Contra

 • Destul de zgomotos
 • Unele persoane afirma ca materialele folosite pentru lamele de taiat nu sunt de cea mai buna calitate.

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei unelte care sa contribuie la estetica gradinii dumneavoastra, setul pentru gradina trimmer cu acumulator Li-Ion Bosch ASB 10.8 LI este o solutie foarte buna. Usor de manervat, puternic, precis si cu o autonomie buna a bateriei cu siguranta isi va face treaba fara prea multe batai de cap.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *