Router wireless TP-Link Archer AX6000, 802.11ax, Wi-Fi 6, Dual-Band,

TP-Link Archer AX6000 – Router wireless Wifi 6

Routere
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

TP-Link Archer AX6000 este un router wireless cu Wi Fi 6 excelent pe care-l recomand cu incredere!

Descriere

In prezent, Internetul este cea mai bogata sursa de informatie, cea mai mare platoforma de divertisment si locul in care cateva miliarde de utilizatori isi petrec timpul in fiecare zi, indiferent ca vorbim despre munca sau despre educatie/divertisment. Pentru a beneficia de acces la internet, ai nevoie de un abonament la un provider sau de date mobile de la un operator.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In cazul in care vorbim despre internetul fix (acasa/birou etc), pentru a avea o conexiune la internet ai nevoie de un router. Routerele sunt de 2 feluri: normale si Wireless. Routere-le wireless pot indeplini in acelasi timp si pozitie de router normal, dar si un acces point catre internetul fara fir. Asadar, router-ul Wireless este un dipozitiv extrem de important care se gaseste in locuintele/afacerile/birourile/spatiile majoritatii dintre dumneavoastra.

Alegerea router-ului wireless potrivit se face in functie de necesitati: viteza, stabilitatea conexiunii, raza de actiune, conectivitatea, functiile/caracteristicile router-ului etc. In cazul unui utilizator domestic, nu aveti nevoie de un router foarte avansat. In schimb, pentru gameri, pentru persoanele care muncesc si au nevoie de o conexiune stabila si o raza mare de actiune, aveti nevoie de un router profesional, ceva mai scump si mai capabil.

In review-ul de astazi va propun un router excelent, foarte apreciat si cautat de catre utilizatorii din Romania. Este vorba despre TP-Link Archer AX6000, un “monstru” cu un pret deloc mic, dar cu capacitati enorme, dedicat persoanelor care-si doresc un router de calitate si profesional.

Specificatii complete

Router wireless TP-Link Archer AX6000, 802.11ax, Wi-Fi 6, Dual-Band,

Specificatii

TP-Link Archer AX6000 este acel tip de router pe care vrei sa-l ai in biroul tau, la afacerea ta sau in locuinta ta daca muncesti mult sau daca-ti doresti internet de cea mai buna calitate. Router-ul este compatibil cu standardul Wi Fi 6, cel mai avansat al momentului. Acest standard iti asigura viteze excelente, lag cat mai mic si o conexiune extrem de stabila. Desigur, pentru a beneficia de Wi Fi 6, si dispozitivele pe care le detii trebuie sa fie compatibile. Iti garantez ca odata ce experientezi Wi Fi 6, n-o sa-ti doresti sa revii la un router normal.

TP-Link Archer AX6000 este un router dual-band, adica te poti conecta atat pe banda 2.4Ghz cat si pe banda 5Ghz. Pentru persoanele care nu cunosc, banda 2.4Ghz are o acoperire mai mare dar o stabilitate mai mica, in timp de banda 5ghz are o acoperire mai mica dar o stabilitate mult mai buna a conexiunii.

Acest router dispune de nu mai putin de 8 antene. Acest lucru se traduce printr-o raza de actiune foarte mare, suficienta incat sa acopere un spatiu de birouri de dimensiuni mari sau o casa/apartament cu dimensiuni generoase. Semnalul este unul excelent, conexiunea foarte stabila si chiar poti spuna ca este genul de router care-ti ofera semnal in toata casa fara nici cea mai mica problema.

Viteza maxima a internetului cu acest router ajunge la 4800mb/s, adica 4.8Gb/s, o viteza pe care cel mai probabil n-o poti obtine in Romania daca nu ai un contract special cu unul dintre furnizorii principali. Pe partea de conectivitate, TP-Link Archer AX6000 dispune de un port USB, 2 porturi LAN, 1 port WAN si mufa pentru alimentare. Bineinteles, suporta toate standardele de securitate in vigoare.

Ca si functii suplimentare, router-ul vine cu un antivirus direct instalat in software, un procesor exrtrem de puternic de tip quad-core, tehnologie MU-MIMO, control parental avansat si alte caracteristici pentru a te putea bucura de o conexiune excelenta in toata momentele si in toate situatiile. Sa nu mai zic despre aspectul incredibil pe care-l are, semanand izbitor cu o nava spatiala sau ceva OZN. Chiar arata intr-un mod spectaculos, foarte futuristic si mie unul mi-a placut enorm.

In ciuda pretului piperat, din punctul meu de vedere, TP-Link Archer AX6000 este un router care merita achizitionat si care iti pune la dispozitie caracteristici profesionale. Are review-uri excelente din partea utilizatorilor, fiind unul dintre cele mai apreciate si cumparate routere dinn categoria de pret din care face parte.

Router wireless Router wireless TP-Link Archer AX6000, 802.11ax, Wi-Fi 6, Dual-Band,, 802.11ax, Wi-Fi 6, Dual-Band,

TP-Link Archer AX6000 Pro

 • Brand de incredere
 • Wi Fi 6
 • Conectivitate excelenta
 • 8 antene pentru semnal
 • Design si constructie inedite
 • Foarte securizat
 • Antivirus inclus

TP-Link Archer AX6000 Contra

 • Are un pret usor cam mare din punctul meu de vedere

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui router wireless profesional, de cea mai buna calitate si care este compatibil cu Wi FI 6, TP-Link Archer AX6000 reprezinta una dintre cele mai bune optiuni de pe piata in momentul actual.

Specificatii complete

0 thoughts on “TP-Link Archer AX6000 – Router wireless Wifi 6

Leave a Reply

Your email address will not be published.