Televizor OLED Smart LG 4K – 139 cm

Televizoare

Introducere

Specificatii complete

Pentru foarte multe persoane, televizorul reprezinta unul dintre dispozitivele electronice cel mai des utilizate. In special noile televizoare de tip smart va permit sa faceti foarte multe activitati, de la partajare media de pe alte dispozitive, vizualizare videoclipuri pe Youtube, Spotify, vizionarea de filme si seriale direct de pe Netflix si multe alte functii. In plus, calitatea imaginii si a sunetului este una mult mai buna pentru televizoarele din gama premium. Pentru cei care folosesc zilnic sau foarte des televizorul impreuna cu prietenii sau familia, aceste detalii vor fi observate si chiar pot sa faca diferenta in ceea ce priveste experienta de film si de imagine.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Televizor OLED Smart LG 4K

Nuantele si calitatea diferitelor tranzitii intre cadre se vor simti foarte rapid, in special daca faceti trecerea de la un televizor clasic sau cu o rezolutie mai slaba. Astfel, un televizor smart va poate oferi experienta de cinema direct in locuinta proprie. In acest articol am ales sa vorbesc despre televizorul OLED smart de la LG de 139 cm.

Descriere si specificatii tehnice

In primul rand, acest Televizor OLED Smart LG 4K are o diagonala mare, de 139 cm fiind suficient pentru o seara de film cu prietenii sau familia. Are un suport modern, foarte placut si foarte discret, dar ofera si posibilitatea de a fi montat pe perete cu ajutorul unui suport achizitionat separat.

Acest ecran OLED este o adevarata bijuterie ce va ofera pixeli luminati automat si o calitate a imaginii nemaintalnita. Imaginea este imbunatatita pentru a fi mult mai luminoasa si va ofera o imagine mult mai reala si unica. Fata de televizoarele cu LED, unde iluminarea reprezinta o problema destul de mare, televizoarele cu OLED obtin imagini iluminate puternic chiar si pe timp de noapte sau cand imaginea standard este foarte intunecata.

Pixelii auto-iluminati ai unui ecran OLED se pot activa si dezactiva pentru a va oferi un negru perfect si un constrast mult mai bun. Fidelitatea culorilor televizorului OLED LG este de 100%, acest lucru insemnand ca imaginile pe care le veti vedea pe acest ecran au exact aceleasi culori si in realitate.

Televizorul OLED LG poate sa fie folosit pentru serile de film, un meci de fotbal sau chiar si pentru jocuri. Va ofera o imagine foarte clara, o miscare fluida intre cadre, un design subtire si modern si un timp de raspuns rapid.

Specificatii complete
Televizor OLED Smart LG 4K

Vine cu Google Assistant deja pre-instalat si suporta mirroring de la Android, cat si de la iOS. Aplicatiile de streaming suportate sunt: Youtube, Netflix si HBOGO. Vine cu o rata de refresh de 100 Hz si este compatibil cu nVidia G-Sync si FreeSync, astfel ca poate fi folosit si ca monitor pentru jocuri. Pe partea de sistem audio, vine cu boxe noi si o tehnologie avansata de redare sonora. Este certificat Dolby Atmos pentru calitatea sunetului foarte fidel, difuzoare WISA incorporate, tehnologie AI Sound si AI acoustic Tuning pentru o redare a sunetului precum cel de la cinema.

Cu ajutorul tehnologiei AI ThinQ vei putea folosi asistentul vocal preferat si controla meniul televizorului chiar si fara telecomanda. Telecomanda este si aceasta imbunatatita de acest sistem LG ThinQ pentru a facilita navigarea prin meniu si accesarea functiilor des folosite mult mai usor. Cu ajutorul unui buton Magic Tap vei putea conecta direct televizorul la telefonul mobil.

Suporta tehnologii precum NFC, Bluetooth si Wi-fi. Interfata vine cu un port jack 3.5 mm, 1 port RJ-45, un slot de MicroSD, 4 porturi de HDMI si 3 port-uri USB.

Televizor OLED Smart LG 4K Pro

 • Ecran OLED 4K de cea mai buna calitate
 • Diagonala de 139 cm
 • Google Assistant si LG ThinQ
 • Compatibil cu Youtube, Netflix si HBOGO
 • Compatibil cu iOS si Android
 • Sistem audio WISA cu tehnologie AI Sound si AI Surround
 • Wi-fi, Bluetooth si NFC incluse

Televizor OLED Smart LG 4K Contra

 • Pret destul de ridicat, 6369 lei

Concluzie

Asadar, televizorul OLED smart de la LG este ideal pentru cei care il folosesc zilnic si ofera o imagine si un sunet de cea mai buna calitate, dar si un pret pe masura.

Specificatii complete

Televizor OLED Smart LG 4K
 • Ecran - 10/10
  10/10
 • Sunet - 10/10
  10/10
 • Functii - 9/10
  9/10
9.7/10

Summary

Televizorul OLED smart de la LG de 139 cm este un televizor de calitate foarte buna, cu un ecran 4K generos ce reda culorile exact ca in realitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *