Televizor OLED Panasonic – aproape perfect

Televizoare

Introducere

Probabil ca foarte multi dintre voi petreceti destul de mult timp in fata televizorului. Unii se uita la stiri, altii la filme sau altii pur si simplu vor sa vizioneze videoclipuri de pe Youtube pe un ecran de dimensiuni mari. Indiferent de situatie, un televizor smart este cel care face posibile aceste lucruri. Bineinteles, pentru a avea o experienta cat mai placut si a putea beneficia de o calitate a imaginii superioara trebuie ca si televizorul sa aiba specificatii de top. Cei care poate nu folosesc atat de des televizorul sau il folosesc la o distanta foarte mare nu vor observa atat de usor diferentele.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Televizor OLED Panasonic

In general, televizoarele vin cu diferite tehnologii, cum sunt cele IPS sau LED. Insa, tehnologia cea mai de top in momentul de fata este cea OLED, care reuseste sa redea o imagine foarte clara la rezolutii inalte si culori vibrante. De asemenea, este importanta si diagonala televizorului, insa din moment ce foloseste tehnologii precum cea OLED cu siguranta vor avea o diagonala suficient de mare. Aceste televizoare vor reusi sa redea imagini bune in momentul cand si rezolutia videoclipului sau a canalului de stiri este suficient de buna. Daca furnizorul nu va ofera canale la rezolutii mari, precum 2K sau 4K, atunci nu merita sa faceti trecerea spre unul OLED. Un astfel de televizor OLED este cel de la Panasonic despre care vom vorbi in randurile urmatoare.

Descriere si specificatii tehnice

Dupa cum spuneam, acest televizor de la Panasonic vine cu tehnologie OLED si este un televizor de tip smart. Vine cu rezolutie standard 4K HDR ce reuseste sa redea imagini incredibile, foarte apropiate de realitate si un sunet cat mai placut. Diagonala acestuia este de 139 cm, mai mult decat suficienta pentru acest televizor.

Intrucat este un televizor smart poate fi utilizat cu diferite aplicatii de comanda vocala, cum este Google Assistant sau Amazon Alexa. Astfel, televizorul poate fi pornit sau oprit printr-o simpla comanda vocala, fara a mai fi nevoie sa cautati de fiecare data telecomanda.

Televizoarele de la Panasonic au in spate ingineri de renume de la Hollywood. Acestia au reusit sa colaboreze cu mai multe persoane care se ocupa de regizarea de filme pentru ca imaginea reprodusa de catre televizor sa fie una cat mai apropiata de cea pe care regizorii de film doresc sa o vada utilizatorii. Astfel, pentru foarte multe filme, regizorii de film folosesc exact televizoarele de la Panasonic in studiourile de productie pentru ca cei care le vizioneaza filmul sa il vada pe acelasi ecran pe care a fost si creat.

Luminozitatea si culorile sunt automat reglate de catre televizor in functie de fluxul de curent electric pe care acesta il primeste. Astfel, nuantele de negru vor fi mult mai profunde si bogate, iar contrastul va fi mult mai puternic.

Televizor OLED Panasonic

Televizorul OLED de la Panasonic vine si cu HDR, ceea ce va ofera o imagine mult mai luminoasa si acestea sunt automat optimizate. Vine si cu functie de adaptare automata a luminii, astfel ca ziua in lumina soarelui luminozitatea va fi crescuta, iar seara sau in lipsa de lumina, televizorul isi va scadea luminozitatea pentru a nu fi deranjanta.

Suporta aplicatii de streaming video precum Netflix si Youtube. In plus, conectarea se poate face prin Bluetooth sau Wi-fi si are o clasa energetica de consum de tip B.

Televizor OLED Panasonic – Pro

 • Rezolutie 4K HDR de tip OLED
 • Compatibilitate cu aplicatii de comanda vocala
 • Constructie a imaginii de catre producatori de la Hollywood
 • Luminozitate si HDR adaptive
 • Conectare prin Bluetooth si Wi-fi si compatibilitate cu Netflix si Youtube

Televizor OLED Panasonic – Contra

 • Pretul destul de ridicat

Concluzie

Nu am nimic de reprosat acestui televizor, este un televizor smart OLED de foarte buna calitate datorita inginerilor foarte buni, functii destul de standard, insa are un pret mare si consider ca daca nu aveti nevoie de chiar cea mai buna calitate a imaginii, puteti gasi altele putin mai slabe, dar la un pret mult mai bun.

Specificatii complete

Televizor OLED Panasonic
 • Calitate video - 10/10
  10/10
 • Functii - 9/10
  9/10
 • Pret - 5/10
  5/10
8/10

Summary

Televizorul OLED smart de la Panasonic este un televizor de cea mai buna calitate, o diagonala mare, dar un pret destul de piperat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *