Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUS6503/12 4K

Reviewuri Televizoare
 • Calitatea imaginii - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie/Design - 9.6/10
  9.6/10
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
9.7/10

Pe scurt

Daca sunteti in cautarea unui televizor cu diagonala mare si rezolutie 4K pana in 2000 de lei, Philips 55PUS6503/12 este o alegere foarte buna.

Descriere

Televizoarele au devenit din ce in ce mia inteligente si accesibile in ziua de azi. Concurenta dintre producatori este una acerba, fiecare inovand cu fiecare model pe care-l scot pe piata. Astfel, pana in 2000 de lei putem gasi niste smart tv-uri cu diagonele imense si tehnologii senzationale, lucru care acum cativa ani nu era posibil. Philips, unul dintre pricipalii producatori prupune modelul 55PUS6503/12, un televizor LED smart din gama 2018 cu o diagonala impresionanta de 139cm si rezolutie 4K (ULTRA HD)

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Televizor LED Smart Philips

Televizor LED Smart Philips – Specificatii

Designul este unul foarte elegant, subtil, special construit pentru a se potrivi/integra fara greseala in orice incapere este amplasat. Are o greutate de 15,3 kg iar dimensiunile sunt urmatoarele: 1244x742x66.

Displayul televizorului este superb, masoara 139 cm in diagonala si are o rezolutie 4K (3840×2160). Densitatea pixelilor este de asemenea foarte buna, 900 per fiecare inch iar aspectul imaginii este 16:9.

Fiind un televizor LED inteligent si modern dispune de o serie de functii impresionante special facute pentru ca experienta dumneavoastra de vizioare sa atinga cote maxime:

Pixel Precise UltraHd- capabila sa converteaca orice imagine de intrare la rezolutie 4K. Astfel, va puteti bucura de culori, contraste si detalii absolut exceptionale. Negrul devine mult mai intens iar albul mai stralucitor pentru o experienta inedita.

HDR Plus- un standard video deinalta calitate care accentueaza culorile, contrastele si detaliile pentru a maximiza divertismentul din locuinta dumneavoastra. Astfel filmele, serialele, jocurile si videoclipurile vor arata mai bine ca niciodata!

Micro Dimming Pro- in functie de lumina din camera unde televizorul este plasat, acesta isi ajusteaza automat contrastul, culorile si luminozitatea pentru a avea experiente perfecte de vizionare indiferent ca este zi sau noapte.

Software-ul Saphi Tv- faciliteaza experientele unui televizor inteligent prin simpla apasare abutonului Home de pe telecomanda.

Fiind un SmartTv, acesta poate fi conectat la internet si poate accesa aplicatiile preferate precum: YouTube, Netflix, HboGO, Facebook, Spotify dar si altele, acestea fiind disponibile pentru descarcare din magazinul sistemului de operare oferit de Philips.

Calitatea audio foarte buna. Dotat cu difuzoare stereo de 20W si cu tehnologii precum: Increbile Surround, Smart Sound sau DTS HD, transforma experienta audio in una superba. Pentru rezultate aproape perfecte, puteti opta pentru un Soundbar

La capitolul conectivitate sta de asemenea foarte bine: Wi Fi si port Lan integrat, 2 porturi USB, 3 porturi HDMI, 1 port pentru jack audio, 1 port pentru iesire audio digitala precum si un slot pentru CI+

PRO

 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Brand de incredere
 • Diagonala mare
 • Rezolutie 4K
 • Functie SmarTV cu acces la aplicatii precum YouTube, Netflix etc
 • Desgin modern, subtil si elegant

Contra

 • Unele sacadari la rezolutii 4K in aplicatii de streaming
 • Framedrop-uri ale imaginii cand este solicitat mai mult timp

Concluzie

Daca doriti sa achizitionati un televizor LED smart cu o diagonala uriasa, rezolutie 4K si cu un design placut s-ar putea ca Philips 55PUS6503/12 sa fie solutia ideala. Desi nu este unul dintre cele mai puternice sau calitative televizoare de pe piata, in categoria sa de pret este fara doar si poate in top 3.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Televizor LED Smart Philips, 139 cm, 55PUS6503/12 4K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *