Tastatura de gaming Logitech G213 RGB

Reviewuri Tastaturi
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.5/10
  9.5/10
9.6/10

Pe scurt

Daca doriti o tastatura de gaming buna dar nu va permiteti una mecanica, Logitech G213 RGB este o alternativa foarte buna.

Descriere

Tastatura G213 de la Logitech este un exemplu concret ca piata perifericelor de gaming s-a extins si dezvoltat foarte mult in ultimul timp. Orice setup de gaming respectabil are nevoie de o tastatura pe masura. Daca nu va permiteti o tastatura mecanica, modelul G213 este una dintre cele mai bune tastaturi cu membrana existente in momentul de fata. Mai jos puteti intelege si de ce.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Tastatura Gaming Logitech

Design/Specificatii

Tastatura de Gaming Logitech are un design frumos, interesant. Este de culoare neagra, in format full-size si cu un palm rest generos. Cantareste 1KG iar dimensiunile ei sunt: 33x218x452mm.

Desi nu este o tastatura mecanica, aceasta are taste Mech-Done. Daca acest lucru nu va spune prea multe, explicatia este in felul urmator: Tastaturile mecanice fata de cele cu membrana cum este Logitech G213 sunt mai precise si eficiente in gaming datorita cursei mai scurte si al feedback-ului tactil.

Totusi, aceste switch-uri Mach-Done se apropie destul de mult de experienta unei tastaturi mecanice si ofera performante mai mult decat decente in gaming. Producatorul spune ca sunt de pana la 4 ori mai rapide ca ale unei tastaturi cu membrana conventionala. Distanta de apasare este de doar 4mm iar forta necesara apasarii este de 50g.

Ca orice tastatura de gaming cu pretentii moderna, G213 are iluminare RGB. Ce inseamna acest lucru? Foarte simplu: datorita software-ului Logitech Gaming Software (LGS) fiecare tasta este luminata cu LED-uri si pot fi setate in 16.8 milioane de culori sau in zeci de moduri (fade, touch, rainbow). Pe langa faptul ca este util pentru sesiunile de gaming nocturne, ofera un design placut si posibilitatea asortarii cu restul sistemului (unitate, mouse, monitor, birou etc)

Rezistenta la praf si lichide este un alt plus al acestei tastaturi. Nu putine sunt cazurile in care sunteti nevoieti sa mancati sau sa beti ceva in timp ce utilizati calculatorul si din neatentie scapati/varsati ceva pe tastatura.

Dispune de butoane multimedia, foarte utile atunci cand doriti sa ridicati/micsorati volumul, sa apasati play/pause sau sa puneti totul pe mut. Functii ideale atat in jocuri cat si in navigarea pe internet zi de zi.

Pro

 • Brand de incredere
 • Iluminare RGB
 • Rezistenta la praf si lichide
 • Butoane multimedia
 • Switch-uri rapide Mech Done
 • Pret bun la scrierea review-ului (230 de lei)

Contra

 • Nu este mecanica
 • Nu este foarte silentioasa (pentru unii este ok acest lucru, pentru altii nu)

Concluzie

Daca doriti sa achizitionati o tastatura de gaming buna dar nu va permiteti una mecanica, Logitech G213 RGB este o solutie foarte buna de luat in calcul.

Vezi Specificatiile complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *