Subwoofer auto Helix – o alegere interesanta

Sistem multimedia auto
 • Putere - 8/10
  8/10
 • Calitate carcasa - 6/10
  6/10
 • Pret - 7/10
  7/10
7/10

Summary

Subwooferul auto de la Helix este un subwoofer de clasa mediu, cu o putere destul de mare si un bass puternic.

Introducere

Pentru cei carora va place sa ascultati muzica si aveti o masina personala, probabil ca v-ati gandit de mai multe ori ce imbunatatiri ii puteti aduce masinii. In ceea ce priveste sistemul audio, acesta poate fi modificat foarte mult, intrucat majoritatea masinilor permit acest lucru. Cei care nu au un sistem de navigatie montat pe masina probabil ca au montat un kit aftermarket. Acesta nu doar ca va ofera un design mai placut, ci si functii multiple de conectare a telefonului la masina, redare de muzica si continut media si o calitate a sunetului imbunatatita.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Subwoofer auto Helix

Pe langa sistemul de navigatie, multi incep prin a schimba amplificatoarele masinii cu unele originale mai puternice sau aftermarket. Inlocuirea amplificatoarelor va va ajuta sa obtineti un sunet mai puternic si mai clar, insa nu si un bass atat de puternic. Amplificatoarele masinii au o anumita protectie pe ele pentru a nu se arde prea repede, astfel ca bassul este limitat. De aceea, pentru un plus de putere in bass puteti sa achizitionati un subwoofer auto extern. Un astfel de subwoofer poate fi montat cu usurinta, este usor de ascuns si va aduce o imbunatatire sesizabila. Unul de calitate s-ar putea sa aiba un pret mai ridicat, insa va asigur ca merita toti banii.

Acestea vin in general si cu cablurile pentru asociere la sistemul audio al masinii, cat si cu o telecomanda pentru diferite reglaje de putere si intensitatea ale bassului. Un astfel de subwoofer auto este cel de la Helix U 10A despre care o sa vorbim in continuarea articolului.

Descriere si specificatii tehnice

Primul aspect ce poate fi observat la acest subwoofer de la Helix este ca are o forma plata si este mult mai compact. Cu totii stiti probabil acele subwoofere clasice, care ocupa foarte mult spatiu. Ei bine, datorita formei si dimensiunilor reduse, acest subwoofer va putea fi cu usurinta ascuns sub scaunul pasagerului din fata, al soferului sau in portbagaj.

Vine cu toate porturile necesare pentru conectare direct in consola centrala a subwooferului si are toate cablurile necesare pentru conectare incluse in pachet. Pe langa acestea, vine si cu o telecomanda externa pentru control al puterii bassului, minim sau maxim. Frecventa acestuia este de 40 – 150 Hz, insa din pacate nu poate fi reglata manual din telecomanda.

Subwoofer auto Helix

Dezvolta o putere totala de 360 W si are un diametru de 25 cm, astfel ca puterea va fi una destul de mare si suficienta pentru sistemele cu 4 amplificatoare sau chiar mai multe. Impedanta de iesire este de 4 Ohmi si este un subwoofer de tip activ.

Sensibilitatea maxima la care poate ajunge este de 92 dB si consider ca nu veti avea nevoie de mai mult, intrucat deja de la 105 decibeli in sus sunetele sunt mult prea puternice pentru urechi si pot sa provoace in timp probleme ale auzului.

Vine cu filtru reglabil, control sensibil al fazelor si panta joasa, astfel ca frecventa va putea fi adaptata in functie de conditiile acustice din interiorul masinii. Are functie automata de pornire, precum si o intrare cu 2 canale pentru a putea fi integrat cu usurinta la sistemul audio al masinii.

Subwoofer auto Helix – Pro

 • Design compact si modern
 • Telecomanda pentru control extern al rezonantei bassului
 • Diametru de 25 cm
 • Putere maxima de 360 W
 • Sensibilitate maxima de 92 dB

Subwoofer auto Helix – Contra

 • Pretul este putin mai mare

Concluzie

Consider ca acest subwoofer auto plat de la Helix este un subwoofer foarte potent si ideal pentru majoritatea masinilor. Are o consola centrala cu porturi multiple de conectare, o putere mare, telecomanda pentru control extern si cabluri de conectare incluse.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *