Subwoofer auto Alpine – Excelent

Sisteme audio
 • Putere - 7/10
  7/10
 • Calitate materiale - 9/10
  9/10
 • Pret - 7/10
  7/10
7.7/10

Summary

Subwooferul auto de la Alpine este un subwoofer de calitate, cu o putere medie,dar un pret destul de ridicat.

Introducere

Va place sa ascultati muzica? Foarte multe persoane nu rezista nici macar o zi fara sa asculte muzica sau cel putin o melodie preferata. Unii prefera sa aiba un sistem audio bun in locuinta proprie, o pereche de casti de buna calitate sau un sistem audio bun in masina proprie. Insa, nu toate masinile vin cu un sistem audio destul de potent din fabrica sau suficient de bun pentru urechile ascultatorului. De aceea, foarte multe persoane aleg sa schimbe sistemul audio al masinii sau sa aduca unele mici imbunatatiri in ceea ce priveste calitatea sunetului sau rezonanta bassului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Subwoofer auto Alpine

Bineinteles, masinile de generatie noua sau cu o configuratie de top au deja un sistem audio destul de bun. Dar poate ca masina dumneavoastra nu a fost configurata cu un sistem destul de bun, asadar doriti sa faceti o schimbare. Primul lucru pe care il puteti face este sa verificati amplificatoarele si sa le inlocuiti cu unele mai puternice. Totusi, chiar si dupa ce inlocuiti amplificatoarele, bassul s-ar putea sa nu fie destul de puternic, intrucat amplificatoarele nu sunt proiectate sa produca un bass atat de puternic. De aceea, puteti sa achizitionati si un subwoofer auto extern ce se conecteaza la sistemul audio al masinii si va va imbunatati calitatea si puterea bassului.

Subwooferele auto de pe piata, in special cele mai noi sunt mult mai compacte fata de cele clasice si pot sa fie cu usurinta ascunse in interiorul masinii sau chiar in portbagaj. Vin deja cu toate cablurile pentru conectare incluse si unele chiar au si telecomanda sau un comutator pentru putere si rezonanta. Un astfel de subwoofer este si cel de la Alpine despre care o sa vorbim in acest articol.

Descriere si specificatii tehnice

Subwooferul auto de la Alpine SWE-1200 este un subwoofer de tip plat, puternic ce poate fi usor ascuns sub scaunele din fata sau chiar in portbagaj.

Alpine este o companie japoneza de produse electronice, specializata pe mai multe ramuri, cum este si cea de sisteme audio pentru masina si sisteme de navigatie. Compania Alpine a revolutionat in timp piata de sisteme audio, introducand noi tehnologii si colaborand cu branduri mari, de top. Printre produsele cele mai vandute ale companiei se numara sisteme audio OEM pentru masina, subwoofere auto, sisteme de navigatie si sisteme audio marine.

Subwoofer auto Alpine

In ceea ce priveste design-ul, acest subwoofer plat de la Alpine are un design modern, placut cu o interfata de 20 de cm. Logo-ul Alpine se regaseste pe toate produsele, intrucat are incluse in pachet si o telecomanda si un amplificator extern. Amplificatorul are toate porturile necesare pentru conectare si vine cu cablurile de conectare incluse in pachet.

Telecomanda are doua comutatoare: unul pentru rezonanta basului cu setari de minim sau maxim si un filtru LP cu putere intre 50 Hz si 125 Hz. Va recomand sa nu il folositi la maxim pentru a nu deteriora prematur puterea acestuia.

Are o putere totala maxima de 150 W, ceea ce este suficienta pentru un sistem audio standard cu 4 amplificatoare.

Subwoofer auto Alpine – Pro

 • Design modern cu o carcasa plata usor de ascuns
 • Diametru de 20 de centimetri
 • Telecomanda pentru reglaje inclusa
 • Cabluri pentru conectare la sistemul audio incluse in pachet

Subwoofer auto Alpine – Contra

 • Pret destul de ridicat
 • Putere de doar 150 W

Concluzie

Asadar, subwooferul auto plat de la Alpine este intr-adevar un subwoofer de calitate, insa nu are o putere atat de mare si are un pret destul de mare pentru ceea ce ofera. Consider ca in acest interval de pret veti putea sa gasiti subwoofere mult mai puternice la un pret foarte apropiat.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *