Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

Steinhaus PRO-HPC20 – Aparat de curatat cu presiune

Aparate de spalat cu presiune
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Steinhaus PRO-HPC20 este un aparat de spalat cu presiune pe care-l recomand cu incredere, cu toate ca prezinta cateva dezavantaje!

Descriere

Aparatele de spalat cu presiune sunt niste obiecte foarte utile, mai ales pentru persoanele care locuiesc la casa. Cu ajutorul lor puteti sa spalati covoarele, diverse obiecte, mobilierul de gradina, pavajele si intotdeauna ii puteti gasi o utilitate. De asemenea, sunt foarte bune pentru spalarea autoturismului. Tinand cont ca fiecare spalare costa de la 5 la 50 de lei, achizitionarea unui aparat de spalat cu presiune reprezinta o investitie excelenta, cel putin din punctul meu de vedere.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va preint aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20. Este un model foarte popular si foarte apreciat de catre utilizatorii din Romania. In ciuda miilor de modele din care puteti alege, Steinhaus reprezinta una dintre primele mele optiuni cand vine vorba despre dispozitive asemanatoare.

Cumpara de la eMag

Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

Aspect si specificatii

Steinhaus PRO-HPC20 ofera rezultate si performante foarte bune, indiferent de situatie. Datorita puterii de 2000W, a presiunii de 150bari si a debitului de apa de pana la 402l/h, puteti sa spalati cu usurinta toate suprafetele/obiectele pe care doriti. Avantajul principal al acestor aparate de spalat cu presiune este faptul ca dumneavoastra depuneti un minim de efort iar rezultatele de curatare sunt excelente. Temepratura maxima a apei folosite de acest model este de 40 de grade Celsius. Cu alte cuvinte, pentru activitatile din gradina si pentru spalarea autoturismului, Steinhaus PRO-HPC20 este alegerea perfecta.

Constructia lui Steinhaus PRO-HPC20 este probabil cel mai mare avantaj al sau. Cantareste in jur de 13Kg, lungimea cablului pentru alimentare este de 5M iar lungimea furtunului ajunge pana la 10m. Pe langa dimensiunile relativ compacte, aparatul se poate muta/transporta foarte usor datorita cuplei rapida si a rotilor din dotare. De asemenea, Steinhaus PRO-HPC20 are suporti pentru accesorii. Asadar, toate accesoriile si toate cele necesare le puteti depozita direct pe aparat. In acest fel, nu mai aveti grija lor si nu mai uitati pe unde le-ati pus.

In timpul functionarii, aparatul produce un zgomot de maxim 92 de decibeli, fiind suficient de silentios in comparatie cu alte modele concurente. Un alt element care mi-a placut la Steinhaus PRO-HPC20 este faptul ca are sistem de dozare al detergentului.

In pachet, pe langa aparat mai primiti urmatoarele accesorii: recipient de detergent, pistol, lance multi-jet, lance turbo, adaptor cupla rapid cu filtru de apa, tambur pentru rularea furtunului si furtunul de 10m de care am amintit mai sus. Per total, este un aparat de spalare sub presiune complet, rezistent, bine construit si care o sa-si faca treaba excelent pentru mult timp. Bineinteles, beneficiati de garantie din partea producatorului si puteti returna produsul in cazul in care apar defectiuni.

Cumpara de la eMag

Aparat de curatat cu presiune Steinhaus PRO-HPC20

Steinhaus PRO-HPC20 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte ok
 • Constructie bine gandita
 • Practic, compact si usor de transportat
 • Furtun de 10m
 • Puternic

Steinhaus PRO-HPC20 Contra

 • Furtunul este rigid
 • Unii utilizatori au raportat ca nu produce suficienta spuma

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui aparat de spalat cu presiune foarte bun, Steinhaus PRO-HPC20 este un produs pe care merita sa-l luati in considerare.

In cazul in care Steinhaus PRO-HPC20 nu v-a placut, puteti vizita categoria “Aparate de spalat cu presiune” de pe site-ul nostru unde am prezentat cateva alternative interesante!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *