statie auto

Statie radio CB Albrecht AE 6110 Review

Accesorii Auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
 • Functii - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Statia radio CB Albrecht AE 6110 este alegerea ideala daca va doriti un astfel de dispozitiv de calitate si la un pret cat se poate de bun.

Descriere

O statie radio CB auto este foarte utila pentru soferi, indiferent ca vorbim despre profesionisti sau cei ocazionali. Este recomandat cu tarie sa mergeti mereu regulamentar si sa nu depasiti viteza maxima legala deoarece siguranta primeaza intotdeauna si viata are prioritate.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Dar pentru situatiile in care sunteti nevoit sa calcati pedala intr-un mod mai violent sau doriti sa stiti daca pe parcursul drumului sunt evenimente neplacute, accidente, lucrari si echipaje de politie, o statie radio CB auto este ideala. Albrecht, un producator german destul de cunoscut pe aceasta piata ne propune modelul AE 6110, una dintre cele mai apreciate statii care ofera un raport calitate-pret excelent.

Cumpara de la eMag

Statie radio CB

Specificatii Statie radio CB 

CB Albrecth AE 6110 este o statie completa din toate punctele de vedere. Se preteeaza tuturor standardelor europene fiind in acelasi timp extrem de usor de utilizat. Dispune de un display color care afiseaza toate informatiile necesare.

Datorita dimensiunilor foarte compacte, 10 cm latime si 2,5cm inaltime statia poate fi amplasata aproape oriunde in autoturism/camion fara sa ocupe mult spatiu. Carcasa acesteia este turnata, fapt care o face extrem de rezistenta. Cantareste doar 450 de grame. Proabil dimensiunea redusa este unul dintre factorii principali pentru care lumea apreciaza aceasta statie auto.

Albarecht AE 6110 ofera o multime de functii utile pentru soferi, precum: RN GAIN (sensibilitate reglabila a receptiei), ASQ (squelch automat), Scan (cautare de canale/frecvente) si EMG (buton special destinat pentru apelarea serviciilor de urgenta).

Este proiectata sa functioneze pe o raza de pana la 20km. Uneori poate depasi aceasta raza daca nu se afla foarta multa lume pe aceeasi frecventa si nu sunt alti factori care impiedica semnalul (paduri, interferente).

Frecventele intre care poate functiona sunt urmatoarele: 25.610-30.106 Mhz. Puterea emisiei ajunge pana la 4W atat pe FM cat si pe AM.

In continutul pachetului, pe langa statia CB Albrecht AE 6110 se regasesc si un microfon cu 6 pini, suportul pentru prinderea statiei precum si un suport pentru telefon. Microfonul este de foarte buna calitate, extrem de ergonomic si usor de utilizat.

Pro

 • Raport calitate-pret excelent
 • Dimensiuni compacte, de marimea unui portofel
 • Brand de incredere
 • Constructie calitativa, semnal excelent
 • Foarte multe pareri pozitive

Contra

 • Cablul este putin cam scurt
 • Unele persoane, destul de putine la numar au raportat ca statia se incalzeste cam tare dupa mai multe ore de utilizare continua

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii auto de calitate, compacta si cu un raport calitate-pret excelent, CB Albrecht AE 6110 este o alegere excelenta. Nu uitati ca o statie auto nu va ofera dreptul sa incalcati regulile de circulatie si sa depasiti limitele legale de viteza; siguranta si viata dumneavoastra si a celor din jur au prioritate.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *