Statie incarcare vehicule electrice, CityCharge Mini2, 2 prize, 44 kW, fast Mode 3

Statie incarcare VE CityCharge Mini2, 2 prize, 44 kW

Statii de incarcare pentru masini electrice
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

CityCharge Mini2 este o statie de incarcare pentru masini electrice pe care o recomand!

Descriere

Masinile electrice sunt tot mai cautate si cumparate peste tot in lume. In ultimul an, s-au inregistrat vanzari cu pana la 60% mai mari in comparatie cu anii trecuti. In unele state Europene, vanzarile de autoturisme electrice chiar a ajuns la nivelul vanzarilor masinilor normale pe benzina sau motorina, lucru care ma bucura enorm. In Romania, intrucat puterea de cumparare este suficient de mica, masinile electrice inca nu sunt atat de vandute, dar totusi si la noi s-a inregistrat o crestere semnificativa in vanzari.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Avantajele unei masini electrice sunt multiple si acestea evolueaza de la model la model. Pe langa faptul ca au ajuns sa aiba autonomii excelente (200-300-400-500km), sunt extrem de tehnologizate, nu polueaza, arata foarte bine, nu se platesc taxe pentru ele (impozite, taxe de mediu) si se ofera reduceri substantiale. Romania are chiar cel mai mare voucher pentru achizitionarea unei masini electrice, in valoare de aproape 10.000 de euro. Astfel, daca sunteti interesat de o asemenea masina, un Nissan Leaf sau un Renault Zoe cu tot cu voucher si programul Rabla poate ajunge chiar si sub 20.000 de Euro.

Pana acum ceva timp era problema cu incarcarea si cu statiile de incarcare. Acestea erau putine, rare si prost pozitionate. Va informez ca in momentul actual, in toate tarile Europene si chiar in Romania exista sute/mii de statii de incarcare moderne, cu plata sau fara plata. Astfel, puteti sa efectuati drumuri de cateva sute/mii de km fara prea mari probleme intrucat pe traseu sigur aveti o statie de incarcare. Astazi va prezint o astfel de statie, destinata atat uzului rezidential cat si uzului comercial. Modelul se numeste CityCharge Mini2 si este una dintre cele mai bune si accesibile variante de pe piata.

Cumpara de la eMag

Statie incarcare vehicule electrice, CityCharge Mini2, 2 prize, 44 kW, fast Mode 3

Specificatii

Dupa cum am mentionat si mai sus, aceasta statie incarcare VE CityCharge Mini2 se poate folosi atat pentru acasa cat si in scopuri comerciale (parcari publice, parcari private, spatii de birouri etc). Este certificata chiar si pentru incarcare rapida Mod 3, ajungand sa incarce o masina cu pana la 44KW/H (daca masina suporta incarcare de tip 2). In general, o masina electrica cu o baterie mare (Nissan Leaf, Renault Zoe, Tesla, Kia Ioniq etc) au baterii cu o capacitate de la 25 pana la 75kWH. Asadar, statia CityCharge Mini2 poate incarca complet o masina compatibila intr-o ora (mai mult sau mai putin in functie de capacitatea bateriei).

Materialele folosite in constructia statiei sunt de cea mai buna calitate. Exteriorul este realizat din CNC extrudat si aluminiu anodizat pentru o protectie crescuta in toate conditiile de functionare. Tot pe partea de exterior, statia CityCharge Mini2 are un aspect foarte modern datorita ecranului LED luminos si al barelor laterale iluminate tot cu lumini de tip LED. De asemenea, statia se incarcare poate fi montata pe perete, pe un piedestal sau poate functioa chiar si de sine statatoare. Daca va pricepeti, procesul de instalare este unul destul de simplu si nu necesita mari eforturi.

Din punct de vedere al sigurantei, CityCharge Mini2 este cerificata din toate punctele de vedere si este complet sigura. Are protectie impotriva scurt circuitelor, protectie pentru scurgerile de curent, protectie impotriva vandalismului IK10 si poate bloca cablul de incarcare daca este nevoie. Mai mult decat atat, poate functiona fara probleme la temperaturi cuprinse intre -30 si +50 de grade Celsius.

Lungimea cablului de incarcare are 5m, mai mult decat suficient din punctul meu de vedere. Ca si conectivitate, puteti sa o legati la o conexiune Wi Fi, aveti posibilitatea sa utilizati un modem 3G sau sa folositi un cablu de internet (Enthernet) pentru o stabilitate perfecta.

Cumpara de la eMag

Statie incarcare vehicule electrice, CityCharge Mini2, 2 prize, 44 kW, fast Mode 3

Pro

 • Brand de incredere
 • Rezistenta
 • Sigura
 • Suporta incarcare rapida
 • Se poate monta usor
 • Are 2 prize de incarcare

Contra

 • Nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii de incarcare pentru masini electrice (pentru uz casnic sau comercial), aceasta statie incarcare VE CityCharge Mini2 este o optiune foarte buna care ofera un raport calitate-pret corect din punctul meu de vedere.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *