Statie incarcare masini electrice - fixa BS-B10-BA/22, 22 kW, trifazata, 32A, outlet Type 2

Statie incarcare masini electrice Type2 – fixa BS-B10-BA/22

Statii de incarcare pentru masini electrice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Eficienta - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Outlet Type 2 este o statie de incarcare pentru masini electrice pe care o recomand cu incredere!

Descriere

Masinile electrice sunt din ce in ce mai cautate in toata lumea. Am ramas surpins sa vad ca pana si in Romania, stocurile producatorilor de masini electrice se eupizeaza foarte repede. Pentru persoanele care nu stiu, Romania ofera cel mai mare voucher de achizitie pentru o masina electrice, in valoare de aproximativ 10.000 de euro. Cumulat cu programul rabla, puteti obtine o reducere de pana la 12.000 de euro.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Avantajele pe care le ofera o masina electrica sunt numeroase: polueaza mult mai putin, sunt foarte silentioase, nu necesita revizii, costurile de intretinere sunt foarte mici, impozitele si taxele de mediu nu exista, dispun de cele mai noi tehnologii. Singurele dezavantaje ramase sunt preturile destul de mari si autonomia bateriei. Din cate am inteles, aceste probleme o sa fie rezolvate cat mai curand. In general, autonomia unei masini electrice variaza de la 80Km pana la 600 pentru cele mai avansate modele (Tesla de exemplu).

Pana nu de mult, era o mare problema cu numarul statiilor de incarcare in Romania si nu numai. Recent am descoperit faptul ca statiile s-au inmultit considerabil si ca in orice oras exista cel putin cateva statii de incarcare. In teorie, nu mai exista un traseu sau un drum (indiferent de lungimea lui) pe care nu-l puteti parcurge cu o masina electrica. Cu alte cuvinte, aveti o multime de motive pentru care sa alegeti o masina electrica in detrimentul unei masini pe benzina sau motorina.

Cumpara de la eMag

Statie incarcare masini electrice type2 - fixa BS-B10-BA/22, 22 kW, trifazata, 32A,

Specificatii

Aceasta statie incarcare masini electrice Type 2 este o alternativa excelenta pentru persoanele care detin o masina electrica si vor sa o incarce acasa. Bineinteles, puteti incarca masina si la prizele din casa, dar incarcarea o sa fie mult mai lenta si mai incomoda. Statia este capabila sa incarce cu pana la 22KW/h si are un singur cablu de incarcare. Majoritatea masinilor au baterii cu o capacitate de 20-70Kw. Cu alte cuvinte, puteti sa va incarcati masina complet in 1-2-3-4 ore, in functie de model.

Statia are cablu/mufa Type 2, un standard pentru majoritatea masinilor electrice. N-o sa exista probleme in legatura cu compatibilitatea si totul o sa functioneze perfect. Mentionez faptul ca outlet Type 2 functioneaza doar pe baza de curent trifazic si nu se poate folosi pe baza de curent monofazic.

Constructia statiei pare foarte solida si consider ca o sa reziste in toate conditiile fara probleme. Carcasa este realizata dintr-un aluminiu rezistent si este certificara IP66 (impotriva intemperiilor). Poate fi montata atat pe perete, cat si pe un piedestal. Instalarea/montarea statiei se face destul de usor, mai ales datorita dimensiunilor reduse. Dimensiunile exacte sunt: 295*195*70 si cantareste aproximativ 7Kg.

Statia dispune de un afisaj LCD pe care sunt afisate o multime de informatii utile: tensiunea retelei, curentul de incarcare, timpul de incarcare, energia absorbita si cat mai aveti pana la incararea completa.

Cumpara de la eMag

Statie incarcare masini electrice - fixa BS-B10-BA/22, 22 kW, trifazata, 32A, outlet Type 2

Statie incarcare masini electrice type2 Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie compacta si solida
 • Suporta Fast Charge
 • Display LCD

Statie incarcare masini electrice type2 Contra

 • Sincer sa fiu, nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

In cazul in care detineti o masina electrica si va doriti o statie de incarcare foarte buna pentru acasa, modelul prezentat astazi consider ca reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in momentul de fata.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.