Statie de incarcare masini electrice Rotric EVbox 7kw

Statie de incarcare masini electrice Rotric EVbox 7kw

Statii de incarcare pentru masini electrice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Eficienta - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Rotric EVbox 7kw este o statie de incarcare destul de buna pe care o recomand!

Descriere

Statiile de incarcare pentru masinile electrice incep sa fie tot mai cautate. Majoritatea detinatorilor de masini electrice s-au saturat sa depinda de statiile de incarcare din oras sau de priza inceata de acasa. Achizitia unei astfel de statii va economiseste timp, aveti siguranta ca mereu masina o sa fie incarcata cand plecati a2a zi si n-o sa fie probleme din punct de vedere tehnic (scurtcircuite, fluctiatii de curent etc). Din fericire, si in Romania au aparut o multime de statii de incarcare. Din cate m-am interesat, nu exista un drum pe care sa nu-l puteti parcurge cu o masina electrica, indiferent de distanta.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Din punctul meu de vedere, nu mai exista scuze pentru evitarea cumpararii unei masini electrice. In continuare, preturile acestora sunt destul de piperate, dar aveti la dispozitie o multime de reduceri. Statul roman ofera un voucher in valoare de aproape 10.000 de euro pentru achizitionarea unei masini electrice. Daca faceti un calcul si scadeti voucherul, programul rabla, combustibilul si toate taxele/impozitele (in cazul masinilor electrice sunt 0), o sa observati de fapt ca o masina electrica este accesibila. De asemenea, intretinerea unui autoturism electric este mai ieftine deoarece nu se fac revizii. Singurele piese pe care le puteti schimba sunt disucrile de frana, placutele, amortizoarele, cauciucurile si cam atat.

In randurile ce urmeaza va prezint statia de incarcare Rotric EVbox 7kw. Este o solutie relativ ieftina si buna pentru persoanele care locuiesc la casa si detin deja o masina electrica. Am observat ca producatorii au inceput sa scoata tot mai multe modele de statii iar oferta a devenit mai variata ca oricand.

Cumpara de la eMag

Statie de incarcare masini electrice Rotric EVbox 7kw

Aspect si specificatii

Aceasta Statie de incarcare masini electrice Rotric EVbox 7kw are o putere maxima de incarcare de pana la 7Kw. Din pacate, nu suporta incarcare rapida si functioneaza doar pe baza de curent monofazic. Chiar si asa, in functie de autoturismul pe care-l aveti, o incarcare completa dureaza intre 5 si 7 ore. In general, capacitatea unei baterii de masina electrica are intre 20 si 80Kw. Bineinteles, are un singur cablu pentru incarcare si este recomandata pentru uzul rezidential. Pentru uzul in alte scopuri, avem alte statii prezentate pe site-ul nostru care v-ar putea interesa.

Rotric EVbox 7kw are o constructie simpla si o forma compacta. Asadar, o puteti monta aproape oriunde in curtea dumneavoastra fara sa ocupe prea mult spatiu. Instalarea se face suficient de usor si teoretic n-ar trebui sa va ofere mari batai de cap. Conform producatorului, statia poate sa fie montata atat pe un piedestal (pe care nu-l primiti in pachet) cat si direct pe perete. Materialele din care este construita sunt de calitate si promit sa reziste la orice conditii meteo.

Dispune de toate elementele de siguranta necesare si n-o sa aveti probleme in acest sens. In schimb, nu are alte tehnologii sau functii interesate de mentionat. Mi-ar fi placut sa aiba macar un display/afisaj pe care sa fie afisate diverse informatii, dar nu este cazul. Trecand peste acest lucru, Rotric EVbox 7kw este o statie simpla, sigura, compacta si eficienta.

Cumpara de la eMag

Statie de incarcare masini electrice Rotric EVbox 7kw

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie compacta si rezistenta
 • Design minimalist
 • Dispune de toate certificarile de siguranta

Contra

 • Face parte dintr-o cateogrie de pret unde puteti gasi modele cel putin la fel de interesante

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii de incarcare pentru masini electrice simpla, usor de instalat si compacta, aceasta Statie de incarcare masini electrice Rotric EVbox 7kw reprezinta o solutie pe care merita sa o luati in calcul.

In cazul in care Rotric EVbox 7kw nu este potrivita, va recomand sa accesati categoria “Statii de incarcare pentru masini electrice” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *