Statie de incarcare masini electrice, EVBox Elvi, 22 kW, cablu Type 2, Negru

Statie de incarcare masini electrice, EVBox Elvi, 22 kW, cablu Type 2, Negru

Statii de incarcare pentru masini electrice
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

EVBox Elvi este o statie de incarcare compacta si eficienta pe care o recomand cu incredere!

Descriere

Ma bucur ca au inceput sa apara tot mai multe statii de incarcare pentru masini electrice in comert. Producatorii au inteles ca viitorul este electric si ca oamenii prezinta mai mult interes ca niciodata pentru autoturismele electrice. Tehnologia inca nu a ajuns la cea mai buna forma, dar consider ca in momentul de fata nu exista motive concrete pentru care sa nu alegeti ca urmatoarea dumneavoastra masina noua sa fie electrica. Singurul impediment real il reprezinta pretul crescut, dar statul roman ofera cea mai mare subventie din Europa. Asadar, daca devideti sa cumparati o masina electrica, statul va ofera un voucher in valoare de aproape 10.00 de euro la care puteti adauga si un tichet rabla.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Momentan, limitarile masinilor electrice sunt date de baterii. Industria auto si nu numai lucreaza intens pentru descoperirea/inventarea unui nou sistem de baterii, mult mai eficiente si durabile ca cele din prezent. Din informatiile mele, aceste baterii o sa ajunga pe piata mult mai repede decat ne-am astepta dar momentan procesul este incetinit de pandemia cu noul coronavirus. In prezent, cele mai eficiente masini electrice pot atinge autonomii de pana la 500-600 km in cele mai bune conditii (vorbim despre Tesla in principal). In viitorul apropiat, sunt sigur ca o sa putem parcurge pana la 1000-1200 de Km cu o singura incarcare!

Astazi va prezint o statie electrica de incarcare numita EVBox Elvi. Este o statie care se recomanda sa fie folosita acasa de catre posesorii de masini electrice. Pretul pe care-l are este destul de bun si va las pe dumenavoastra sa concluzionati daca merita sau nu.

Cumpara de la eMag

Statie de incarcare masini electrice, EVBox Elvi, 22 kW, cablu Type 2, Negru

Aspect si specificatii

EVBox Elvi poate incarca cu pana la 22Kw pe ora. Dispune de un singur cablu de incarcare, deci n-o sa puteti incarca 2 autoturisme in acelasi timp. Cablul inclus in pachet este Type 2, fapt care o face compatibila cu majoritatea masinilor electrice. Capacitatea unei baterii este curpinsa intre 25 si 60Kw, in functie de model. Asadar, statia este capabila sa incarce complet o masina in 1-4 ore, in functie de modelul si capacitatea bateriei.

Daca va intrebati de ce sa alegeti o astfel de statie si sa nu folositi priza normala din casa, raspunsul este destul de simplu. Pe langa siguranta, o astfel de statie incarca bateria de 8 ori mai repede in comparatie cu prizele traditionale. Mai mult decat atat, o sa aveti control exact asupra curentului consumat. Datorita modulului Wi Fi inclus si a aplicatiei dedicate, o sa vedeti in permanenta toate datele necesare despre statie (consum, capacitate, durata de functionare, estimari etc).

Din punct de vedere al constructiei, EVBox Elvi are o forma extrem de compacta si se monteaza foarte usor. Producatorul recomanda sa fie montata direct pe perete pentru o utilizare facila. Carcasa exterioara este realizata dintr-un plastic calitativ, certificat IP54. Cu alte cuvinte, o sa fie rezistenta impotriva temperaturilor mari si impotriva prafului/apei. Tot ansamblul cantareste undeva la 3Kg iar lungimea cablului este de 4M, mai mult decat suficient daca ma intrebati pe mine.

Pentru persoanele interesate de cifre, EVBox Elvi are o putere maxima pe curent monofazat de 7,4Kw iar pe curent trifazat ajunge pana la 22Kw. Tensiunile de alimentare la care functioneaza sunt 230V, respectiv 400V.

Cumpara de la eMag

Statie de incarcare masini electrice, EVBox Elvi, 22 kW, cablu Type 2, Negru

EVBox Elvi Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Constructie rezistenta si compacta
 • Wi Fi
 • Cablu Type 2 inclus
 • Incarca rapid
 • Aplicatie dedicata si spatiu in Cloud

EVBox Elvi Contra

 • Nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca aveti o masina electrica si va doriti o statie de incarcare foarte buna pentru acasa, EVBox Elvi reprezinta o alegere excelenta din punctul meu de vedere.

In cazul in care cautati ceva mai avansat, va recomand sa accesati categoria “Statii de incarare pentru masini electrice” de pe site-ul nostru unde am prezentat cateva alternative interesante.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Statie de incarcare masini electrice, EVBox Elvi, 22 kW, cablu Type 2, Negru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *