statie tefal

Statie de calcat Tefal Express Compact GV7093

Statii de calcat
 • Pret - 9.6/10
  9.6/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Statia de calcat Tefal Express Compact GV7093 este o alegere perfecta si foarte calitativa la un pret pe masura.

Descriere

Cumpara de la eMag

Statie de calcat Tefal Express

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Calcatul rufelor nu este una dintre cele mai placute si relaxante activitati. Sunt unele persoane carora le face placere sa o faca, dar marea majoritate o fac doar de nevoie. Daca fierul de calcat pe care-l folositi este vechi si nu de foarte buna calitate, calcatul hainelor/perdelelor devine din ce in ce mai greu si plictisitor.

Statiile de calcat au fost concepute pentru a facilita considerabil aceasta activitate. Calcatul n-o sa mai fie atat de istovitor odata cu achizitionarea unui astfel de aparat. Astazi com discuta mai detaliat despre statia Express Compact GV7093 de la gigantul Tefal, una dintre cele mai mari companii din acest domeniu.

Aspect si specificatii

Design-ul acestei statii de calcat este unul foarte placut. Dupa cum spune si numele, are dimensiuni reduse si este suficient de compacta incat sa nu ocupe prea mult spatiu. Constructia a fost realizate preponderent din plastic intr-o combinatie de culori alb-violet/mov. Chiar este suficient de ergonomic si bine construit incat sa nu deranjeze chiar daca doriti sa-l folositi pentru sesiuni indelungate de calcat.

Are o putere maximala de 2200W. Acest lucru inseamna ca puteti calca aproximativ orice fara prea mari batai de cap. La 2200W o putem incadra in categoria statiilor de calcat semi-profesionale. Cele sub 2000W sunt pentru persoanele care calca ocazional iar cele peste 2800W sunt destinate spalatoriilor/curatariilor, desi pot fi folosite si acasa.

Presiunea aburului poate ajunge pana la impresionanta cifra de 6.5Bari. Acest lucru inseamna ca poate calca si cele mai dificile zone, respectiv materiale care la prima vedere par imposibile. Nu cred ca exista material sau situatie in care sa nu faca fata cu brio.

Cumpara de la eMag

statie tefal 1

Talpa Durilium Technology este o tehnologie patentata de catre Tefal. Aceasta ofera niste rezultate exceptionale de calcare si o aderenta aproape perfecta. Este construita dintr-un material ceramic de cea mai buna calitate, fapt care se traduce printr-o durabilitate crescuta.

Rezervorul de apa al acestei statii are o capacitate foarte buna de 1,6L. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca trebuie sa-l alimentati cu apa chiar daca o folositi pentru sesiuni foarte lungi de calcat. Alaturi de jetul de abur ce are un debit de 100g/minut, rezultatele obtinute sunt foarte bune iar consumul de apa/aburi/curent cat se poate de redus. De asemenea, dispune de un idicator discret care va atentioneaza atunci cand apa lipseste sau este aproape sa se termine.

Are un sistem foarte util si apreciat impotriva calcarului. Nu putine sunt situatiile in care scoatem hainele din masina de spalat si observam ca pe suprafata acestora este calcar. Acesta se indeparteaza foarte usor datorita programului dedicat.

Statie de calcat Tefal Express Pro

 • Brand de incredere
 • Putere de 2200W
 • Talpa ceramica
 • Presiunea abur de 6.5bari
 • Desing frumos si ergonomic
 • Multe pareri pozitive de la persoanele care l-au cumparat deja

Statie de calcat Tefal ExpressContra

 • Din punctul meu de vedere, pretul este o idee cam mare. Va recomand sa urmariti ofertele/reducerile deoarece la un pret corect, aceasta statie este un best-buy.

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii de calcat de foarte buna calitate, cu un design compat si ergonomic, Tefal Express Compact GV7093 s-ar putea sa fie una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Recomad totusi sa urmariti ofertele deoarece pretul integral al acestui aparat mi se pare putin cam mare.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *