Statie calcat Philips

Statie de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20

Statii de calcat

Descriere

Statiile de calcat sunt mult mai eficiente si bune decat un fier de calcat conventional. Desi sunt o idee mai scumpe, cu sigurata investitia se justifica in timp fara probleme. Marele avantaj al acestor statii sunt aburii care elimina riscul arderii hainelor precum si posibilitatea calcarii verticale pentru perdele, draperii etc. Rezervorul de apa fiind separat in statie, fierul de calcat este mult mai usor de manevrat si folosit. Astazi vom vorbi despre statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20, una dintre cele mai apreciate din acest segment al pietei.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag

Statie calcat Philips

Ce specificatii are o statie de calcat

Desi o statie de calcat este mai mare si ocupa mai mult spatiu, acest model este destul de compact si arata foarte bine, futuristic. Combinarea culorilor alb-albastru impreuna cu luminile LED si forma interesanta il transforma intr-un obiect cu un aspect deosebit.

Hainele dumneavoastra pot fi calcate impecabil datorita acestei statii. Tehnologia PerfectCare patentata de Philips a fost testata de o multime de ori chiar si pe cele mai dificile si sensibile materiale. Rezultatele? Excelente. Puteti calca aproape orice in deplina siguranta, fara nici macar sa faceti modificari ale temperaturii sau puterii aburului. Porniti statia, folositi fierul, dupa care o stingeti. Simplu, nu?

OptimalTemp reprezinta combinatia ideala intre aburi si temperatura. Ce inseamna asta? Atat procesorul de controlare a temperaturii talpii cat si generatorul de aburi sunt inteligente si precise, astfel incat puteti calca de 2 ori mai repede fata de un fier de calcat conventional.

Talpa SteamGlide Plus este una dintre cele mai bune de pe piata. Pe langa alunecarea perfecta, aspectul acesteia a fost gandit atent de catre inginerii companiei Philips astfel incat distributia aburului se face perfect uniform pe toata suprafata.

Calcatul cu abur s-a dovedit mult mai eficient deoarece acesta patrunde direct in interiorul tesaturii fara sa o afecteze intr-un fel anume. Pentru pastionatii de cifre, statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este capabila sa ofere un jet de abur continuu de pana la 120g/minut si o presiune maxima de 5 bari cu ajutorul generatorului ProVelocity.

Daca aveti o cantiate mare de haine de calcat nu trebuie sa va mai faceti griji ca ramaneti fara apa. Statia de calcat este dotata cu un rezervor de 1,7L si asigura pana la 2 ore de functionare continua fara incarcare.

Un avataj major este posibilitatea asezarii fierului de calcat direct pe masa sau suprafata unde efectuati operatiunea fara grija deoarece nu deteriorizeaza materialele. Reminder-ul de curatare este de asemenea util pentru detartare si curatire. In acest sens va este oferit si un accesoriu inteligent care va usureaza considerabil eforturile depuse.

Fierul de calcat intra perfect in statie si are un sistem de siguranta care il fixeaza negresit in partea superioara a acestuia. Astfel, transportul si depozitarea se fac foarte usor si in conditii de maxina siguranta.

Cumpara de la eMag

Statie de calcat Philips

Pro

 • Aspect interesant
 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Rezervor mare de apa
 • Tehnologii inovative
 • Una dintre cele mai bune talpi

Contra

 • Lipsa butonului de reglare a temperaturii
 • S-au raportat de catre utilizatori unele probleme cu distributia aburului

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei statii de calcat care sa arate bine, sa fie usor de transportat si sa-si faca treaba fara prea mari batai de cap, Philips PerfectCare Viva GC7035/20 pare sa fie o alegere foarte buna in acest segment de pret.

Cumpara de la eMag

 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 9.7/10
  9.7/10
9.6/10

Pe scurt

Statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este o solutie foarte buna daca sunteti in cautarea unui astfel de dispozitiv pentru a face upgrade de la vechiul fier de calcat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *