SONY HTRT3

Soundbar Sony HTRT3 Review, 600W, 5.1

Soundbar
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Sunet - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Soundbar-ul Sony HTRT3, 5.1 ofera un sunet foarte bun pentru pretul cerut, dar cei 600W nu se simt cum trebuie.

Descriere

Soundbar-urile sunt niste sisteme audio moderne care se folosesc in principal impreuna cu televizorul dumneavoastra. Acestea au un aspect elegant si dimensiuni destul de compacte, oferind un sunet de la satisfacator la excelent in functie de modelul ales.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Sunt foarte apreciate deoarece se pot conecta prin Bluetooth, NFC sau prin cablu auxiliar la dispozitivul de pe care doriti sa redati muzica. Astazi vom discuta despre un astfel de soundbar de la Sony, gigantul japonez care are o popularitate enorma in toata lumea. Este vorba despre modelul HTR3 5.1 cu o putere de 600W, cel putin pe hartie.

Cumpara de la eMag!

Soundbar Sony HTRT3

Aspect si specificatii

Design-ul soundbar-ului este unul destul de frumos si elegant. Culoarea neagra il face sa se potriveasca in majoritatea locurilor unde doriti sa-l montati. Fiind un sistem 5.1 ce promite un sunet surround, este format din soundbar-ul prorpiu-zis, 2 boxe de spate si un subwoofer. Din pacate, boxele nu sunt wireless si sunteti nevoit sa ascundeti cablurile pe cat de bine puteti. Singurul mare dezavantaj in constructia acestuia il reprezinta ventilatorul de racire despre care multa lume s-a plans ca face un zgomot excesiv.

Puterea promisa de catre Sony pentru acest sistem este de 600W. Din experientele personale, 600W reali produc un sunet mult mai puternic decat cel pe care l-am auzit de la acest sistem. Calitatea sunetului este una buna, ofera un bass decent, un volum ridicat iar surround-ul pare sa functioneze excelent daca boxele sunt pozitionate cum trebuie. Din pacate, sunetul surround este disponibil doar pentru modul “Clear Sound”, in cazul jocurilor sau a muzicii acesta nu functioneaza. Per total sunetul nu dezamageste, dar nu lasa impresia ca ar avea 600W sau ca ar fi capabil sa “deranjeze vecinii”.

La capitolul conectivitate in schimb, Sony HTRT3 sta excelent. Va puteti conecta la acesta prin Bluetooth, NFC (daca aveti un telefon cu NFC doar atingeti spatele acestuia de suprafata boxei si se conecteaza automat), puteti folosi stick-uri USB, Cd-uri sau Blu-Rayuri deoarece dispune de unitate optica sau cablu HDMI pe care-l puteti conecta la televizor daca acesta nu dispune de Bluetooth. Telecomanda din pachet este utila si destul de intuivita, permitandu-va astfel sa controlati sistemul de la distanta.

Cumpara de la eMag!

sony 1

Din punctul meu de vedere, sistemul Sony HTRT3 (nu il numesc doar soundbar deoarece dispune totusi de boxe aditionale) ofera un sunet foarte bun pentru intervalul de pret din care face parte. Sunt putin dezamagit totusi putin la capitolul bass si ca cei 600W promisi nu sunt tocmai reali. In schimb, compenseaza enorm prin conectivitatea excelenta si prin compatibilitatea cu dispozitive precum Google Chromecast sau Apple TV.

Soundbar Sony HTRT3 Pro

 • Brand de incredere
 • Design frumos, elegant
 • Conectivitate excelenta
 • Sunet bun pentru pretul cerut
 • Desi are pret de soundbar, ofera 2 boxe pentru spate si un subwoofer pentru sunet surround

Soundbar Sony HTRT3 Contra

 • Ma asteptam la ceva mai mult bass
 • Cei 600W promisi nu sunt tocmai reali
 • Din pacate boxele nu sunt wireless si trebuie sa ascundeti cablurile

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui soundbar ce ofera un sunet foarte bun, o conectivitate excelenta si un pret decent, Sony HTRT3 s-ar putea sa fie alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Desi prezinta cateva dezavantaje destul de importante, avantajele multiple echilibreaza balanta si justifica pretul cerut de catre producator. In cazul in care dispuneti de un buget mai mare si va doriti ca sunetul sa fie unul excelent, va recomand sa aruncati o privire la soundbar-ul de la JBL despre care am discutat tot aici pe site.

Cumpara de la eMag!

0 thoughts on “Soundbar Sony HTRT3 Review, 600W, 5.1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *