Soundbar Sony HT-SF150

Soundbar Sony HT-SF150 Review

Soundbar
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Sunet - 9.6/10
  9.6/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

Soundbar-ul Sony HT-SF150 reprezinta oa legere foarte buna daca va doriti un sunet clar si spatial dar fara prea mult bass.

Descriere

Soundbar-urile sunt niste sistem audio moderne care se folosesc in special alaturi de televizor pentru a obtine un sunet mai calitativ si un volum mai ridicat in timp ce vizualizati filme/seriale/videoclipuri. Pe langa acest lucru, se pot folosi si ca sistem audio/boxe independente intrucat se pot conecta la telefon/laptop prin conexiune Bluetooth sau prin cablu auxiliar, respectiv stick USB.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Au devenit populare intrucat au un design foarte elegant si manimalist, unele dintre ele oferit si un sunet excelent. In general, ele vin si cu o boxa suplimentare pentru Bass dar in cazul produsului de astazi, HT-SF150 de la Sony, acea boxa lipseste. Tot sunetul vine din soundbar-ul propriu zis si pot spune ca nu este rau, dar cred ca se putea lucra mai mult.

Cumpara de la eMag

Soundbar Sony HT-SF150

Aspect si specificatii

Design-ul este foarte elegant si simplu. Practic e o “bara” lunga si neagra care cel mai probabil se va potrivi in orice incapere doriti sa-l instalati, indiferent de mobilier sau alte obiecte decorative. Dupa cum am spus si mai sus, in principal locul lui este in fata televizorului.  Personal, prefer aspectul unui soundbar in detrimentul unui sistem audio format din mai multe boxe si cabluri inestetice.

Din punct de vedere al acusticii, Sony ne promite o putere de 120W. Din pacate, aceasta cifra nu este nici pe departe cea reala. Calitatea sunetului este foarte de buna, ofera un volum ridicat, o claritate neasteptat de buna dar din pacate bass-ul cam lipseste din ecuatie. Cel putin pentru gustul meu care sunt o persoana indragostita de bass, sistemul de la Sony nu mi-a oferit experienta pe care mi-o doream la acest capitol.  Nu spun ca sunetul in general este rau si de proasta calitate, dar pentru pretul cerut consider ca era loc de mai bine. Probabil sunt multi concurenti care ofera aceeasi calitate la preturi chiar si mai mici.

La conectivitate in schimb sta foarte bine. Se poate conecta prin cablu HDMI direct la televizor sau laptop, se poate reda muzica de pe un stick USB sau se poate “lega”prin Bluetooth la orice dispozitiv care are aceasta functie. Conexiunile sunt stabile si n-am intampinat probleme de orice fel. In plus, telecomanda inclusa in pachet este foarte ok si ofera o multime de functii, deci nu mai sunteti neovit sa umblati la soundbar cand doriti sa schimbati ceva.

Sony a pus pe HT-SF150 tehnologia S-Force Front Surround. Ea are ca scop sa va ofera o experienta de sunet surround (sa auziti fiecare zgomot dintr-un film/serial intr-o anumita parte si intr-un anumit fel ca si cum participati la actiune) si pot spune ca se descurca decent. Nu ofera aceeasi calitate ca un sistem surround veritbabil care utilizeaza mai multe boxe si mai multe canale, dar pot spune ca merita apreciat efortul pe care l-au depus.

Pentru a clarifica in totalitate, sunetul oferit de catre Sony HT-SF150 este foarte bun dar bass-ul lasa de dorit. Marea majoritate a persoanelor care l-au cumparat au apreciat acest produs ca fiind exact ceea ce si-au dorit si au avut multe cuvinte de lauda la adresa lui. Personal, m-as interesa si de alte modele.

Cumpara de la eMag

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitare-pret ok
 • Sunet foarte bun, clar si volum ridicat
 • Conectivitate buna
 • Design elegant si simplu
 • Sunet surround (destul de ok)

Contra

 • Pentru acest pret, ma asteptam si mi-as fi dorit mai mult bass

Concluzie

Daca va doriti un soundbar calitativ ce ofera un sunet foarte bun, un volum ridicat si un sunet surround decent, Sony HT-SF150 s-ar putea sa fie alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Daca sunteti o persoana care apreciaza in mod deosebit bass-ul, va recomand sa va orientati catre alt model.

Cumpara de la eMag

0 thoughts on “Soundbar Sony HT-SF150 Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *