Soundbar Philips HTL1190B/12, 40W, Bluetooth

Soundbar Philips HTL1190B/12, 40W, Bluetooth

Soundbar
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Sunet - 9.3/10
  9.3/10
9.6/10

Pe scurt

Philips HTL1190B/12 este un soundbar decent pe care-l recomand persoanelor fara prea multe pretentii!

Descriere

Soundbar-urile sunt niste sisteme audio moderne, compacte si foarte cautate in momentul de fata. Scopul lor principal este sa inlocuiasca difuzoarele televizorul pe care-l aveti si sa imbunatateasca experienta audio atunci cand va uitati la filme/seriale sau cand va jucati. Sunt foarte multe modele din care puteti alege, indiferent de bugetul sau preferintele dumneavoastra.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul aceasta va prezint soundbar-ul Philips HTL1190B/12. Nu este unul dintre cele mai cautate si populare modele de pe piata, dar consider ca pentru pretul pe care-l are merita atentia dumneavoastra. Parerile sunt impartite in legatura cu el si va las sa descoperiti daca se potriveste sau nu pentru dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Soundbar Philips HTL1190B/12, 40W, Bluetooth

Aspect si specificatii

Sunetul pe care-l produce Philips HTL1190B/12 este satisfacator, dar nimic mai mult. Fiind un produs de la Philips, asteptarile mele erau destul de mari. Cei 40W si canalele 5.1 ofera un sunet relativ puternic, destul de clar si cu putin bass. Din cate am vazut la alti utilizatori, multi s-au plans de calitatea sunetului si ca aceasta ar fi asemanatoare cu cea pe care o ofera televizorul. Personal nu sunt de acord si va spun faptul ca diferentele sunt notabile. Poate nu se comporta la fel de bine ca alte modele, dar sunetul pe care-l produce este satisfacator. Daca va pasioneaza domeniul audio si va doriti o experienta foarte buna, acest model nu este pentru dumneavoastra. In schimb, daca pur si simplu va doriti un sunet mai calitativ decat cel pe care-l ofera televizorul, Philips HTL1190B/12 merita luat in considerare.

Conectivitatea este punctul forte al soundbar-ului Philips HTL1190B/12. Aveti la dispozitie un port jack de 3.5mm, un port aux, un port coaxial, un port USB, un port optic audio si Bluetooth. Indiferent de metoda de conectare pe care o alegeti, sunetul se aude foarte bine si nu exista intreruperi.

Una dintre cele mai importante caracteristici a soundbar-ului este faptul ca poate oferi sunet surround. Datoria standardului Dolby Digital (consider ca fiind unul dintre cele mai bune din lume), experienta surround este peste asteptari. Bineinteles, acum asteptarile le raportez la faptul ca Philips HTL1190B/12 nu m-a impresionat la celelalte capitole. Asadar, daca doriti sa vizualizati un film cu functia surround activata, va garantez ca experienta o sa fie una placuta, inedita.

Din punct de vedere al design-ului, Philips HTL1190B/12 arata ca un soundbar obisnuit si nu iese prea mult in evidenta. Pastreaza aceeasi forma si aceeasi abordare de design pe care o au majoritatea producatorilor de soundbaruri. Calitatea materialelor este foarte buna si se simte ca un produs durabil, rezistent.

Cumpara de la eMag

Soundbar Philips HTL1190B/12, 40W, Bluetooth

Soundbar Philips HTL1190B Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Conectivitate foarte buna
 • Constructie si design ok
 • Sunet surround neasteptat de bun

Soundbar Philips HTL1190B Contra

 • Ma asteptam la mai mult din partea unui produs Philips
 • Sunetul nu pot spune ca m-a impresionat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui soundbar decent, destul de accesibil si de la care sa nu aveti foarte multe pretentii, acest soundbar Philips HTL1190B HTL1190B/12 poate reprezenta o alegere buna.

In cazul in care va doriti model mai bun, va invit sa vizitati categoria “Soundbar” de pe site-ul nostru unde am prezentat alternative mai interesante.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.