Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio

Soundbar
 • Pret - 9.9/10
  9.9/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Sunet - 9.7/10
  9.7/10
9.8/10

Pe scurt

LG SL5Y este un soundbar de buget pe care-l recomand cu toata increderea!

Descriere

Soundbar-urile reprezinta unele dintre cele mai moderne si cautate sisteme audio in prezent. Ele se folosec in general pentru imbunatatirea sunetului pe care-l ofera televizorul dumneavoastra, dar se pot utiliza fara probleme si ca boxe/sistem audio independente.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile urmatoare va prezint soundbar-ul LG SL5Y.  Este fara doar si poate unul dintre cele mai cautate si apreciate soundbar-uri din categoria de buget. Specificatiile si sunetul pe care-l ofera justifica in totalitate pretul cerut de catre producator.

Cumpara de la eMag

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer

Aspect si specificatii

Sunetul pe care-l produce LG SL5Y este unul foarte bun si ehcilibrat. Chiar daca nu este chiar la nivelul soundbar-urilor mai scumpe, consider ca pentru pretul platit chiar ofera o experienta audio excelenta. Cele 3 difuzoare din soundbar si woofer-ul wireless separat pentru notele joase produs un sunet puternic, clar si neasptetat de spatial. Poate acoperi fara nici cea mai mica problema un living de dimensiuni mari, oferind o experienta inedita atuntic cand va uitati la un film sau un serial. Pentru persoanele care apreciaza bass-ul, nu pot spune ca vor fi complet satisfacute. Exista bass, notele joase sunt interpretate corect dar nu se apropie de nivelul altor soundbar-uri mai scumpe. Ca sa fac un rezumat, LG SL5Y ofera un sunet placut, echilibrat si corect din punct de vedere al raportului performanta-pret.

Conectivitatea lui LG SL5Y este foarte buna, un capitol la care LG intotdeauna a excelat. Avem la dispozitie un port HDMI, un port digital optic, un port USB si conexiune Bluetooth. Indiferent de sursa pe care o alegeti, sunetul se aude impecabil si nu exista intreruperi/lag. Daca detineti un televizor de la LG, puteti sa contectati soundbar-ul prin Bluetooth si sa va bucurati de o experienta foarte buna si de o varietate larga de setari.

Un lucru care mi-a placut la acest soundbar este faptul ca poate oferi un sunet High Res si ca este compatibil cu tehnologia DTS Virtual:X. Aceasta tehnologie imita sunetul surround si rezultatele pe care le ofera chiar mi-au intrecut toate asteptarile. Indiferent daca ascultati muzica sau priviti un film/serial, odata ce activati functia DTS Virtual:X o sa va bucurati de un sunet surround foarte apropiat de unul real, similar cu cele pe care il experimentam in salile cinematografelor.

Cumpara de la eMag

Soundbar LG SL5Y, 400W, 2.1 , High Res Audio, DTS Virtual:X, Wirelss subwoofer

Soundbar LG SL5Y Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte ok
 • Ofera un sunet bun
 • Conectivtiate excelenta
 • DTS Virtual:X
 • Design elegant si constructie solida

Soundbar LG SL5Y Contra

 • Daca se lucra mai mult la caitolul bass era absolut excelent

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui soundbar foarte bun dar aveti un buget  limitat, LG SL5Y reprezinta una dintre cele mai bune variante, cel putin in aceasta categorie de pret.

In cazul in care considerati ca LG SL5Y se ridica la nivelul preferintelor dumneavoastra, va recomand sa vizitati categoria “Soundbar-uri” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *