Solutii pentru ingrijirea jantelor - TOP 3

Solutii pentru ingrijirea jantelor – TOP 3

Top 3
Cumpara de la eMag

Automobilul este unul dintre cele mai utile si valoroase bunuri pe care le poate detine o persoana. Conform mai multor studii dar si din experienta personala, o multime de oameni isi petrec foarte mult timp in masina, mai ales cei care locuiesc in orase aglomerate. La baza, autoturismele au fost concepute pentru a ne putea deplasa de la punctul A la punctul B intr-un mod autonom si confortabil. Dupa cum bine stiti, motivele pentru care majoritatea persoanelor cumpara masini s-au schimbat si nu se mai tine cont de principiul simplu pe care l-am amintit mai sus.

In prezent, toti ne dorim masini confortabile, cu cat mai multe dotari, frumoase, ingrijite si care eventual sa intoarca priviri. Piata auto a evoluat enorm din punct de vedere al tehnologiilor, chiar daca se fac anumite compromisuri la calitatea materialelor folosite. Probabil ati sesizat si dumneavoastra ca masinile construite intre anii 1990 si 2005-2006 sunt mult mai rezistente in comparatie cu autoturismele de dupa 2006 si cele de acum. Oricum, din punct de vedere al performantelor, al design-ului si al tehnologiilor, evolutia este incredibila si in fiecare zi raman uimit de noutatile din industrie.

Automobilele au starnit una dintre cele mai mari si apreciate pasiuni din lume. Cunosc o multime de pasionati si persoane care-si modifica masinile. Bineinteles, este o pasiune foarte costisitoare iar investitiile care se fac nu se recupereaza niciodata. Desi nu pot spune ca inteleg pe deplin acest lucru, multi oameni prefera sa-si cumpere masini second hand si sa le modifice in detrimentul masinilor noi. De cele mai multe ori, modificarile pe care le aduc ating pretul pe care l-ar fi platit pe o masina noua. Dar desigur, fiecare cu pasiunea si cu banii lui. In orice caz, imi plac masinile si o sa-mi placa mereu, chiar daca nu sunt dispus sa fac investitii majore in acest sens. Cat despre pasionatii de masini, jos palaria pentru faptul ca ne incanta privirea de fiecare data cand asistam la concursuri sau intalniri.

Una dintre cele mai importante componente pentru exteriorul si aspectul masinilor sunt jantele. O masina cu jante frumoase este deja de cel putin 5-10 ori mai atractiva in comparatie cu o masina care are jante urate. Toti pasionatii stiu acest aspect si au mai multe seturi de jante in functie de culoarea masinii in momentul respectiv, in functie de sezon si in functie de alti factori asemanatori. Bineinteles, si persoanele care nu sunt atat de pasionate pot sa dezvolte o admiratie pentru jante. Sincer sa fiu, pana si eu, o persoana care nu pune atat de mult accent pe exteriorul autoturismului, mi-am cumparat de-a lungul timpului mai multe perechi de jante care mi-au placut. Ca sa fiu mai precis, o pereche de jante frumoase poate schimba radical aspectul unui autoturism si poate atrage priviri/admiratie pe strada.

In topul de astazi am sa va prezint 3 solutii pentru ingrijirea jantelor de care sunt convins ca sunteti interesat. Stiti si dumneavoastra foarte bine ca jantele se murdaresc usor, indiferent ca vorbim despre praf de la sistemul de spalare, noroi, praf normal sau alte mizerii. Un simplu jet nu este suficient pentru indepartarea lor iar o astfel de solutie o sa aiba grija ca jantele masinii sa straluceasca tot timpul.

Solutii pentru ingrijirea jantelor – Tabel comparativ

Nume

Meguiar’s, Ultimate All Wheel Cleaner EU

Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover

Sonax Extreme full effect, 500 ml

Poza
Solutie auto spray pentru curatare jante Meguiar's, 0.7L, Ultimate All Wheel Cleaner EU
Solutie Decontaminare Jante Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover
Solutie curatare jante, Sonax, Extreme full effect, 500 ml
Cantitate
700ml
500ml
500ml
Utilizare
toate tipurile de jante
toate tipurile de jante
toate tipurile de jante
Timp de actionare
2-4 minute
10 minute
2-4 minute
Link

1. Solutii pentru ingrijirea jantelor –  Meguiar’s, 0.7L, Ultimate All Wheel Cleaner EU

Solutii pentru ingrijirea jantelor Meguiar's, 0.7L, Ultimate All Wheel Cleaner EU

Prima solutie pe care v-o propun se numeste Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner EU. Pentru persoanele care nu stiu, Meguiar’s este o companie americana specializata in productia de produse auto (accesorii, cosmetice, soluti de curatare etc). Din informatiile mele, ocupa primul loc mondial in aceasta industrie iar produsele lor sunt de o calitate foarte buna.

Conform producatorului, Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner EU este una dintre cele mai puternice si performante solutii pentru curatarea jantelor din comert. Se poate folosi pe aboslut toate tipurile de jante, fara exceptie. Nu afecteaza rotile, jantele, cauciurile sau sistemul de franare.

Meguiar’s Ultimate All Wheel Cleaner EU are o formula speciala, fara acizi si cu ph neutru. Asadar, praful de frana devine violet in contact cu solutia iar murdaria devine maro. Actioneaza extrem de rapid si trebuie lasata sa actioneze in jur de 2-4 minute, dupa care puteti spala/sterge jantele. Rezultatele o sa fie excelente si cu siguranta n-o sa fiti dezamagit.

Solutia vine intr-un ambalaj de tip spray si aveti la dispozitie o cantitate de 0.7L. In functie de cat de des spalati masina si jantele, ar trebui sa va ajunga pentru cateva saptamani sau luni.

Cumpara de la eMag

2. Solutii pentru ingrijirea jantelor –  Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover

Solutii pentru ingrijirea jantelor Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover

Urmatoarea solutie propusa se numeste Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover. Din punct de vedere al pretului, aceasta solutie este cea mai scumpa si ofera rezultate profesionale. A fost dezvoltata, testata si produsa in Germania, in urma unor standarde riguroase. In ciuda faptului ca Nanolex nu este un nume atat de sonor precum Meguire’s, produsele lor sunt de foarte buna calitate si le-am vazut adesea pe la pasionatii de automobilistica.

Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover se foloseste pentru intretinerea si curatarea jantelor de orice fel, indiferent de materialul din care sunt realizate. Nu afecteaza celelalte componente ale rotii sau sistemul de franate, deci este sigur de folosit. Scopul principal al solutiei Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover este indepartarea contaminarii cu fier (in special de la sistemul de franare). Bineinteles, actioneaza si asupra mizeriei, redand in acelasi timp stralucirea jantelor.

Solutia acitoneaza rapid si trebuie lasata in jur de 10 minute pentru a actiona. Atunci cand intra in contact cu particule de fier, solutia isi schimba culoarea: din transparenta devine rosie. Dupa ce solutia isi face treaba, trebuie sa spalati janta pentru a finaliza procesul de curatare. Va garantez ca rezultatele o sa fie excelente si ca o sa aveti niste jante superbe din toate punctele de vedere.

Solutia vine impachetata intr-un ambajal de tip spray si intr-o cantitate de 0.5L. Tinand cont ca trebuie aplicata in cantitati destul de mici intrucat actioneaza mai greu, cel ma probabil o s-o puteti folosi pentru cateva luni de zile.

Cumpara de la eMag

3. Solutii pentru ingrijirea jantelor –  Sonax, Extreme full effect, 500 ml

Solutii pentru ingrijirea jantelor Sonax, Extreme full effect, 500 ml

Ultima solutie din topul de astazi se numeste Sonax Extreme full effect. Spre deosebire de solutiile anterioare, aceasta are un pret mai rezonabil si ofera protectie/ingrijire completa pentru jante. Sonax este o companie germana cunoscuta pentru produsele cosmetice auto pe care le produc. De asemenea, compania practica unul dintre cele mai bune raporturi calitate-pret din industrie.

Sonax Extreme full effect este o solutie completa care ofera: protectia anti-uzura, efect antistatic. igienizare, protectie impotriva coroziunii, protectie impotriva oxidarii, protectie impotriva razelor ultravioleta si rezistenta la apa. Se poate folosi atat in scopuri profesionale, cat si in scopuri personale. Este genul de solutie care ofera rezultate excelente la un pret mai mult decat rezonabil.

Actioneaza foarte rapid si trebuie sa o lasati aproximativ 2-4 minute. Ca si in cazul solutiilor anterioare, Sonax Extreme full effect isi schimba culoarea din transparent in rosu atunci cand intra in contact cu murdaria. Dupa ce solutia actioneaza, este recomandat sa o indepartati cu ajutorul unui jet puternic de apa. Rezultatele o sa fie foarte bune si n-o sa va para rau de alegerea facuta, mai ales ca platiti un pret foarte, foarte bun. Bineinteles, se poate folosi pe toate tipurile de jante si nu afecteaza cu nimic restul componentelor (sistem de franare, suruburi, piulite, prezoane, elemente decorative etc).

Solutia vine intr-un ambajal de tip spray si intr-o cantitate de 500Ml. In functie de utilizare, o sa va tina intre cateva saptamani si cateva luni.

Cumpara de la eMag

Concluzie

In concluzie, jantele sunt foarte importante pentru exteriorul autoturismului. Dupa cum v-am spus si mai sus, o pereche de jante frumoase poate schimba radical aspectul automobilului si poate atrage o multime de priviri de la cunoscatori. Este important sa ingrijiti jantele si sa folositi solutii precum cele pe care le-am prezentat mai sus. Va recomand sa incercati mai multe solutii pentru ingrijirea jantelor pana o gasiti pe cea mai buna, in functie de jantele pe care le aveti si de situatia in care va aflati!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *