Sistem wireless mesh D-Link AC2200

Sistem wi-fi
 • Pret - 6/10
  6/10
 • Calitate - 9/10
  9/10
 • Functii - 5/10
  5/10
6.7/10

Summary

Sistemul Wi-fi Mesh de la D-Link este ideal pentru un spatiu de birouri sau o locuinta de dimensiuni medii spre mare.

Introducere

De cate ori v-ati confruntat cu problema pierderii semnalului de internet sau a stabilitatii foarte slabe a retelei? Ei bine, probabil foarte des daca inca folositi router-ul oferit de catre operatorul de internet. Insa, in cazul in care aveti o locuinta mai spatioasa sau un spatiu de birouri in care aveti nevoie de internet, este posibil ca un router normal achizitionat de la un retailer sa nu fie suficient. Pentru aceste cazuri s-au produs routerele wireless de tip Mesh.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Routerele wi-fi de tip Mesh functioneaza la fel ca un router wireless normal, insa sunt formate din 2 sau 3 hub-uri in loc de router. Practic, aceste hub-uri se pozitioneaza in anumite colturi ale casei pentru a putea furniza internet peste tot. Acestea vin cu instructiuni pentru a putea fi corect amplasate in functie de spatiul in care urmeaza sa fie folosite. Pot fi folosite pentru casele care au peste 100 de metri patrati sau cu etaj. In functie de acoperirea fiecarui sistem de acest gen, va veti putea orienta catre un sistem cat mai potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Specificatii complete
Sistem wireless mesh D-Link AC2200

Sistem Wi-fi Mesh despre care am ales sa vorbesc astazi este cel de la D-Link AC2200. Sa vedem cateva aspecte importante si specificatii despre acest produs.

Descriere si specificatii tehnice

Compania D-Link producatoare a acestui sistem wireless a aparut pe piata in anul 1986, asadar este o companie relativ veche pe piata. Are ca principala ocupatie producerea de sisteme de tip Wi-fi si retelistica, camere video, dispozitive inteligente, accesorii si diverse servicii. Cei de la D-Link ofera o gama variata de produse atat pentru business-uri, cat si pentru casa.

Primul aspect pe care doresc sa il mentionez despre acest sistem Wi-fi Mesh este design-ul. Cei de la D-Link sunt recunoscuti pentru creativitatea si design-ul produselor lor, astfel ca acest sistem Wi-fi este format din doua hub-uri albe, de dimensiuni mici, ce pot fi usor camuflate. Fiecare hub vine cu un buton de pornire si un LED ce indica faptul ca functioneaza, avand si doua porturi LAN si un port WAN.

Cele doua hub-uri se pozitioneaza fiecare in colturi diferite ale casei, astfel incat sa poata oferi o conexiune stabila si o viteza de internet rapida. Cu sistemul celor de la D-Link, reteaua Wi-fi a dispozitivului va ramane mereu conectata pe frecventa cea mai stabila si cea mai rapida. Astfel, veti avea o acoperire mare, iar cand dispozitivul dumneavoastra va detecta o conexiune mai stabila se va conecta automat la aceasta.

Sistemul vine cu Wi-fi de mare viteza Tri-Band si Wave 2 cu MU-MIMO. Astfel, veti beneficia la maximum de conexiune, indiferent ca este pentru descarcari rapide, jocuri, streaming la rezolutie 4K si conexiune stabila pentru navigare pe internet. Cele 6 antene incorporate in fiecare hub va permite o acoperire mare si un semnal stabil.

Viteza maxima de transfer suportata de acest sistem este de pana la 1000 MB pe secunda, fiind mai mult decat suficient chiar si pentru un spatiu de birouri. Totusi, pentru a putea beneficia de o astfel de viteza va trebui ca furnizorul sa va ofere o astfel de viteza. Pentru aceasta este nevoie de un contract de tip business incheiat cu furnizorul de internet.

Nu in ultimul rand, aspectul acestui sistem Wi-fi Mesh vine perfect cu noile design-uri moderne ale caselor. Se poate integra cu usurinta in orice loc, chiar si pe mobila. Cu sistemul Wi-fi Mesh de la D-Link AC2200 veti avea internet chiar si in gradina sau in garaj.

Specificatii complete

Sistem wireless mesh D-Link AC2200 – Pro

 • Design modern si placut
 • Ofera frecventa stabila cu ajutorul Tri-Band-ului
 • Suporta streaming 4K
 • Viteza de transfer de pana la 1 GB
 • Doua porturi WAN si unul LAN pe fiecare hub

Sistem wireless mesh D-Link AC2200 – Contra

 • Pret destul de mare pentru ce ofera

Concluzie

Asadar, sistemul Wi-fi Mesh D-Link AC2200 este un sistem foarte bun pentru cei care au o locuinta de dimensiuni mari, un spatiu de birouri sau doresc o conexiune rapida, stabila si fara intreruperi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *