Sistem Wi-fi Asus AiMesh ax6100

Sistem Wi-fi Asus AiMesh ax6100

Routere
 • Pret - 9.1/10
  9.1/10
 • Performante - 9.8/10
  9.8/10
 • Acoperire - 10/10
  10/10
9.6/10

Pe Scurt

Asus Airmesh AX6100 este unul dintre cele mai performante, si scumpe, sistem air-mesh disponibile pe piata.

Sistem Wi-fi Asus AiMesh ax6100

In zilele noastre, internetul este locul unde multi aleg sa isi petreaca timpul, sa socializeze, sa caute informatii si sa munceasca. Cat de frustrant poate sa fie ca din cauza unui wi-fi slab sa trebuiasca sa reincarci mereu paginile web sau sa ti se opreasca internetul cand ti-e lumea mai draga. Sau poate ai o suprafata mai mare, un living mare sau ai nevoie de internet si in curte, dar wi-fi-ul tau nu face fata. Pentru astfel de situatii a fost creat sistemul de wi-fi Asus AiMesh ax6100.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Asus este o companie multinationala producatoare de calculatoare si specializata in telecomunicatii din Taiwan. A fost fondata in 1989 de catre Jonney Shih. Compania Asus a reusit sa se claseze pe locul intai la categoria IT Hardware in urma unui sondaj Top 10 Global Brands din Taiwan. Compania este specializata pe producerea de calculatoare, notebook-uri, telefoane mobile, componente, retelistica si multe alte produse asemanatoare.

Compania Asus a aparut si in Romania in anul 2008, deschizand primul birou din tara si fiind responsabili si de piata din Bulgaria. A reusit ca pana in anul 2010 sa atinga o cifra de afaceri de 42.5 milioane de dolari.

Sa vedem prin ce se remarca acest sistem Wi-fi de la Asus.

Descriere si specificatii

Dupa cum ii spune si numele, sistemul Wi-fi Asus AiMesh ax6100 este un sistem de tip mesh. Din acest motiv in pachet veti gasi doua dispozitive care seamana cu doua routere wi-fi, care lucreaza impreuna pentru a putea oferi o retea wireless in zona in care sunt plasate. Astfel, aceste doua noduri comunica intre ele pentru a trimite date intre ele.

Specificatii complete
Sistem Wi-fi Asus AiMesh ax6100

Acest sistem Mesh Wi-fi vine cu cea mai recenta tehnologie Wi-fi, Wi-fi 6 pentru a distribui conexiune la internet in toate colturile casei. Wi-fi-ul vine cu o viteza de transfer de date de 4804 Mbps, suportand chiar si streaming-ul 4K si retea stabila pentru gaming.

Asus AiMesh ax6100 ofera o latime de banda de 160MHz pe o banda de 5GHz-2, fiind de aproape trei ori mai rapida decat un router standard la aceeasi frecventa pe 802.11ac.

Prin tehnologia AiMesh, puteti configura o singura retea cu un singur nume, fara a mai fi nevoiti sa schimbati tot timpul reteaua cand treceti dintr-un colt in altul al casei. In caz de nevoie, AiMesh va comuta singura reteaua pentru a beneficia de cel mai puternic semnal. Puteti opta si pentru optiunea de a avea nume de retea pe fiecare banda.

Routerele AiMesh au integrate functia de AiProtection, ceea ce va permite sa va stocati orice tip de date in retea, fie ca vorbim de carduri bancare, parole sau alte date confidentiale si vor fi pastrate in siguranta. Toate dispozitivele conectate la reteaua Wi-fi vor beneficia de aceasta protectie.

Serverul Cloud integrat in router vine cu protectia celor de la TrendMicro, care va efectua periodic scanari pentru a detecta posibile atacuri cibernetice si furturi de date. De asemenea, are capacitatea de a analiza datele de intrare si de iesire si isi face singura actualizarile necesare.

Pentru parinti, sistemul wi-fi vine si cu setari de control parental, astfel ca puteti monitoriza activitatea copiilor, sa programati un interval de timp si chiar sa blocati unele aplicatii si site-uri. Raza de actionare a sistemului Wi-fi este de pana la 5500 de metri patrati.

Sistem Wi-fi Asus AiMesh ax6100 – Pro

 • Sistem Wi-fi 6 de ultima generatie
 • Conexiune stabila
 • Acoperire a retelei de 5500 metri patrati
 • Sistem de protectie a datelor
 • Functii de control parental si blocare aplicatii

Sistem WI-fi Asus AiMesh ax6100 – Contra

 • Pret destul de ridicat

Concluzie

In concluzie, sistemul Wi-Fi Asus AiMesh ax6100 este conceput pentru toti cei care au o locuinta mare si au nevoie de internet in fiecare colt al casei, chiar si in curte.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *