Sistem multimedia auto 2din Sony

Sistem multimedia auto
 • Putere sunet - 8/10
  8/10
 • Functii - 8/10
  8/10
 • Pret - 6/10
  6/10
7.3/10

Summary

Un sistem multimedia auto pentru cei care doresc sa aduca un plus sunetului masinii personale.

Introducere

Specificatii complete
Sistem multimedia auto 2din Sony

Pentru detinatorii auto acesta o sa fie un subiect foarte interesant si pe placul lor. Este vorba despre sistemele multimedia auto, sau cum sunt denumite mai popular, navigatiile. Nu doar ca imbunatatesc aspectul vizual interior al masinii, dar ofera si un plus in ceea ce priveste calitatea si puterea sunetului, fata de un casetofon normal. In functie si de masina, aceste sisteme multimedia trebuie alese cu grija pentru a fi compatibile cu marca si modelul dumneavoastra. In plus, daca masina dumneavoastra nu a venit standard cu un sistem multimedia cu ecran, atunci va fi nevoie sa schimbati si plansa de bord. In acest articol vom vorbi despre sistemul multimedia auto de la Sony XAV-3500.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Compania Sony este un conglomerat japonez multinational cu sediul in Tokyo, Japonia. A fost fondata in anul 1946 si s-a remarcat prin inventii, precum Walkman-ul( primul CD player portabil), primul tranzistor radio, prima caseta cu banda magnetica din Japonia si consola de jocuri PlayStation. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt electronicele, echipamentele video, echipamentele de comuncatii, console de jocuri video si sisteme audio. In Romania, cele mai importante produse vandute sunt televizoarele, sistemele audio, aparatele foto, camerele video si monitoarele.

Cei de la Sony sunt recunoscuti pentru calitatea produselor acestora, fiind in concurenta directa cu alti giganti ai industriei. Chiar daca pe partea de sunet nu sunt cei mai buni, cu siguranta ca produsele lor ofera un raport calitate-pret foarte bun. Totusi, compania Sony este recunoscuta pentru calitatea televizoarelor si a altor aparate electronice concepute de ei. Acest sistem multimedia este ideal pentru cei care vor sa isi inlocuiasca sistemul actual cu unul mai performant sau vor sa adauge un sistem cu ecran in bordul masinii. Totusi, daca nu aveti un sistem deja integrat, va recomand sa verificati pretul pentru o plansa de bord care sa permita montarea unui astfel de sistem.

Acum, sa vedem cateva caracteristici ale acestui sistem auto multimedia.

Descriere si specificatii tehnice

Pe partea de design, nimic spectaculos sau nemaivazut, este un sistem multimedia simplu, cu un ecran generos. Are cateva butoane pentru Acasa, schimbarea volumului, schimbarea melodiei si optiuni pentru muzica. Ceea ce imi place la acest sistem este ca are un ecran tactil ce poate fi folosit cu usurinta cu o singura mana.

Ecranul folosit pentru sistemul multimedia este antireflexie, deci veti putea vedea perfect pe el chiar si cand razele soarelui bat exact inspre ecran. Este generos, avand o diagonala de 17.6 cm si porneste in momentul cand contactul masinii este pus.

Sistemul multimedia de la Sony este compatibil si cu WebLink, o platforma minimalista de aplicatii destinate special pentru a fi utilizata in vehicule. Acest sistem permite conectarea atat prin iOS, cat si prin Android si puteti distribui ecranul telefonului direct pe ecranul sistemului multimedia, atat video, cat si audio.

Specificatii complete

Meniul sistemului este unul foarte intuitiv, cu aplicatii usor de gasit si un meniu care se misca fluid. Aveti optiunea de conectare prin bluetooth, conectare a telefonului la sistemul multimedia pentru apeluri, conectare prin USB si compatibilitate cu camera video pentru mersul inapoi. In plus, aveti si acele butoane cu comenzile cele mai utilizate.

Acest sistem multimedia vine si cu 4 amplificatoare cu o putere de 55 W fiecare. Astfel, veti putea asculta muzica preferata la frecvente inalte si o veti putea personaliza direct din meniul sistemului. Cele 4 amplificatoare folosesc tehnologia Dynamic Reality Amp 2 pentru a scapa de zgomotele de fundal din melodii si a putea beneficia de un sunet clar si nedistorsionat.

Datorita tenhologiei folosite, undele de sunet sunt directionale, astfel incat semnalul sonor sa para ca vine dinspre bordul masinii. Functia Dynamic Stage Organizer face acest lucru si imbunatateste pozitionarea stereo.

Sunetul poate fi configurat in mai multe moduri cu ajutorul amplificatoarelor. Sunetul este si pre-amplificat de pre-amplificatoarele integrate de inalta tensiune de 5 Volti, asigurand o conexiune optima la cele 4 amplificatoare externe si un sunet clar.

In partea din spate, spre deosebire de majoritatea sistemelor multimedia, carcasa posterioara este mult mai mica decat unitatile conventionale dublu-DIN, astfel ca pot fi montate mai multe accesorii.

Sistem multimedia auto 2din Sony – Pro

 • Ecran tactil
 • Dimensiune ecran mare, de 17.6 cm
 • Compatibil cu WebLink
 • Meniu intuitiv
 • Conectare prin USB sau Bluetooth
 • Putere mare a amplificatoarelor, de 55 W
 • Functii de amplificare a sunetului

Sistem multimedia auto 2din Sony – Contra

 • Pret destul de mare
 • Rezolutie mica, de doar 800 pixeli

Concluzie

In concluzie, acest sistem multimedia auto de la Sony este ideal pentru cei care doresc sa faca o imbunatatire a sistemului audio actual al masinii sau sa monteze unul cu ecran tactil. Nu uitati ca mai intai sa verificati compatibilitatea cu modelul si marca masinii dumneavoastra.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *