Sistem multimedia auto 2din JVC

Sistem multimedia auto

Introducere

Pentru cei care sunt pasionati de muzica si calitate audio chiar si in autoturismul propriu, acest articol o sa va placa cu siguranta. Calitatea sunetului impreuna cu puterea acestuia vor transforma complet atmosfera condusului. Poate sunteti genul de persoana careia ii place sa asculte muzica in masina in timpul calatoriilor lungi, cu prietenii sau familia. Sau poate seara va place sa faceti o plimbare cu masina impreuna cu melodia preferata. Indiferent de situatie, veti avea nevoie de un sistem audio placut in masina. Totusi, va recomand ca in oras sa nu ascultati muzica la un nivel foarte ridicat, intrucat s-ar putea sa nu auziti unele pericole, cum ar fi o ambulanta sau o masina de politie. In acest articol am ales sa vorbim despre sistemul multimedia JVC M450 BT.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete

Compania JVC este o corporatie internationala cu sediul in Yokohama, Japonia fondata in anul 1927. Principalul domeniu de activitate al companiei JVC este producerea de electronice. Are filiale distribuite in 14 tari si s-a remarcat de-a lungul timpului prin productia de prime televizoare alb-negru din Japonia, primul televizor color produs in Japonia, radio-uri si aparate audio. De asemenea, JVC produce si sisteme multimedia de sunet, casti audio, sisteme audio externe etc.

Am ales acest sistem multimedia de la JVC intrucat are un ecran foarte generos, un sistem audio format din 4 amplificatoare si un display tactil. Este ideal pentru a asculta muzica prin intermediul lui, pentru a primi apeluri sau pentru a viziona un film sau chiar un serial. Inainte de a-l achizitiona va indemn sa verificati daca este compatibil cu sistemul masinii dumneavoastra si cu modelul pe care il detineti. In plus, daca automobilul pe care il detineti nu este prevazut cu un spatiu pentru un astfel de sistem cu ecran, va fi nevoie sa schimbati plansa de bord cu una compatibila. De obicei, veti gasi chiar si in dezmembrari la preturi foarte bune.

Sa vedem cateva caracteristici ale acestui sistem multimedia de la JVC.

Descriere si specificatii tehnice

Pe partea de design, este un sistem multimedia destul de standard. Are un ecran generos si tactil, plus cateva butoane pentru modificarea volumului, un buton pentru functii de egalizare si un buton de home sau microfon.

Ecranul, dupa cum spuneam, este generos, avand 6.2 inch si este tactil, adica poate fi folosit cu ajutorul degetului pentru a naviga prin meniul sistemului. Pentru a conecta telefonul la sistemul media se poate atat prin Bluetooth, cat si prin USB.

Cei de la JVC ofera o aplicatie mobila de Mirroring pentru a putea afisa ecranul telefonului direct pe ecranul sistemului multimedia. Puteti asculta melodii, cat si vizualiza videoclipuri.

O functie interesanta este aceea de conectivitate multipla. Puteti conecta prin Bluetooth doua dispozitive mobile la sistemul multimedia si puteti primi apeluri si raspunde la acestea printr-o simpla apasare de buton a sistemului. Pe langa aceasta, sistemul multimedia de la JVC va ofera posibilitatea de navigare prin meniu cu ajutorul comenzii vocale. Astfel, nu mai trebuie sa stati sa cautati mereu ceea ce aveti nevoie prin meniu si nu veti mai fi distrasi de la condus.

Sistem multimedia auto 2din JVC

O alta functie interesanta a sistemului multimedia JVC este alinierea timpului. In momentul cand ascultati o anumita melodie pe acest sistem, indiferent ca este direct de pe el sau printr-un smartphone, sunetul va iesi in acelasi timp din fiecare difuzor.

Puterea sunetului este una destul de buna, fiind amplificata de catre cele 4 amplificatoare de 50 de W fiecare. Astfel, veti putea beneficia de un sunet clar si puternic. In plus, pe langa conectarea prin Bluetooth si USB, puteti conecta sistemul multimedia JVC si prin Wi-fi. Veti putea reda muzica favorita sau videoclipul preferat direct de pe sistemul multimedia. Va puteti conecta smartphone-ul chiar si pentru convorbiri si apeluri.

Sistemul multimedia JVC este compatibil atat cu sistemul de operare Android, cat si cu iOS. Suporta majoritatea formatelor video, iar pe partea audio suporta MP3, WMV, AVI, MKV, MPEG, MPEG2 si MPEG3.

Sistem multimedia auto 2din JVC – Pro

 • Ecran generos de 6.2 inch
 • Ecran tactil
 • Conectare prin Bluetooth, USB si Wi-fi
 • Puteti conecta pana la 2 dispozitive prin Bluetooth sau USB la sistem
 • Sunet puternic prin cele 4 amplificatoare de 50 W
 • Compatibil cu iOS si Android

Sistem multimedia auto 2din JVC – Contra

 • Pret destul de ridicat
 • Ecran de tip WVGA
 • Fara posibilitate de montare camera de mers cu spatele

Concluzie

Asadar, acest sistem multimedia de la JVC este ideal pentru cei care doresc un sistem audio puternic si clar in masina personala.

Specificatii complete

Sistem multimedia auto 2din JVC
 • Putere sunet - 7/10
  7/10
 • Functii - 6/10
  6/10
 • Pret - 6/10
  6/10
6.3/10

Summary

Un sistem multimedia auto ideal pentru cei care nu au un sistem deja existent pe masina si doresc unul cu ecran tactil.

0 thoughts on “Sistem multimedia auto 2din JVC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *