Sistem multimedia 2 DIN Kenwood

Sistem multimedia 2 DIN Kenwood

Accesorii Auto
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Conectivitate - 10/10
  10/10
 • Functii - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

2 DIN Kenwood este un sistem multimedia auto excelent pe care-l recomand cu toate increderea!

Descriere

Din punctul meu de vedere, playere-le auto sunt o componenta foarte importata din intetiorul autoturismelor. Un player de calitate va ajuta sa obtineti un sunet mai bun, va ofera diverse posibilitati de coenctare si dispun de o multime de functii utile. Persoanele pasionate sunt convins ca impartasesc aceeasi idee ca mine si stiu despre ce vorbesc. La fiecare masina pe care am avut-o, una dintre primele investitii facute era achizitionarea unui astfel de player. Majoritatea masinilor noi si bine echipate au din fabrica un sistem de infotainent, dar pentru masinile mai vechi, un player ca acesta schimba radical aspectul interiorului si aduce numai beneficii.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In randurile ce urmeaza va prezint sistemul multimedia (player-ul auto) 2 DIN Kenwood. Este unul dintre cele mai bune si complete sisteme multimedia aftermarket pe care le puteti achizitiona in momentul de fata. Ofera majoritatea functiilor si acopera aproximativ toate nevoile pe care le poate avea cineva. Faptul ca este produs de catre Kenwood, o companie extrem de populara in aceasta industrie, face ca pretul sa fie justificat in totalitate.

Cumpara de la eMag

Sistem multimedia 2 DIN Kenwood

Specificatii

2 DIN Kenwood are un display generos de 6.8 inch cu touchscreen. Este de tip LCD LED si are o rezolutie foarte buna, cu mult peste media altor sisteme multimedia. Touch-ul functioneaza perfect, culorile sunt corect echlibrate si se vede excelent chiar daca bate lumina direct pe ecran. Fara sa exagerez deloc, este unul dintre cele mai bune display-uri pe care le-am vazut pana acum la un player auto aftermarket.

Conectivitatea lui 2 DIN Kenwood este absolut excelenta. Aveti la dispozitie mufa AUX, RCA, port USB, Bluetooth, control pentru Iphone si suporta instalarea unei camere auto sau a unor ecrane in tetiere. Cu alte cuvinte, ofera toate porturile si toate modulele necesare pentru o experienta de utilizare completa. Indiferent de modul de conectare pe care-l algeti, totul functioneaza perfect si o sa va satisfaca toate nevoile.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului multimedia 2 DIN Kenwood este faptul ca suporta Apple Car Play si Android Auto. Pentru persoanele care nu stiu, Apple CarPlay/Android Auto sunt cele mai cautate functii pentru sistemele de infotainent din industria auto. Le regasim in general doar la masinile noi si cu un nivel de echipare ridicat. Cu ajutorul lor, va punteti conecta telefonul Ios sau Android la sistemul multimedia si o sa aveti parte de o interfata simplificata a ecranului telefonului direct pe display-ul principal. Avantajele aplicatiilor Apple ClarPlay/Android Auto constau in faptul ca: aveti acces la aplicatii de navigatie precum Waze sau Google Maps, puteti folosi Spotify, aveti acces la agenda/apeluri/mesaje/whatsupp, totul intr-un mod simplificat si intuitiv.

Mai mult decat atat, pentru persoanele care folosesc un telefon cu Android, puteti sa faceti screen mirroring. Screen Mirroring-ul va permite sa afisati ecranul telefonului direct pe display-ul sistemului multimedia prin intermeiul unei conexiuni wireless. Asadar, daca doriti sa vizualizati un film, sa citit mesaje/stiri sau sa urrmariti videoclipuri, screen mirroring-ul va ofera toate aceste posibilitati.

Instalarea player-ului se face foarte usor si in general n-ar trebui sa apelati la un profesionist pentru montaj. Inainte de achizitionare, asigurati-va ca in masina dumneavoastra exista un spatiu suficient de mare pentru pozitionarea sistemului multimedia. Dimensiunile exact sunt: lungime 178 mm, inaltime 100 mm si adancime 75 mm. Cel mai probabil, pentru o instalare corecta, aveti nevoie de o rama adaptoare speciala pentru bordul autoturismului pe care-l detineti. Aceste rame se gasesc pe diverse site-uri de profil si nu costa foarte mult.

Pentru persoanele interesate de formatele pe care le suporta 2 DIN Kenwood, va las o lista cu toate informatiile necesare:

Formate video suportate: MPEG4, WMV, H264, MKV, JPEG, BMP, MPEG2, MPEG, 3GP, MP4
Formate audio suportate: MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV

Cumpara de la eMag

Sistem multimedia 2 DIN KenwoodSistem multimedia 2 DIN Pro

 • Brand de incredere
 • Conectivitate perfecta
 • Display generos si de calitate
 • Compatibilitate Apple CarPlay/Android Auto
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Touchscreen
 • Diverse functii

Sistem multimedia 2 DIN Contra

 • Nu am ce sa-i reprosez

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune, complete si calitative sisteme multimedia pentru autoturism (player auto), acest Sistem multimedia 2 DIN Kenwood este fara doar si poate alegerea perfecta!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *