Sistem home cinema Sony

Sisteme Home Cinema

Introducere

Va place muzica? Sau poate ca sunteti mai mult genul de persoana careia ii place sa vizioneze un film sau un serial cu prietenii sau familia. Un sistem audio de calitate va poate transforma atmosfera din casa si va poate face sa va transpuneti in interiorul videoclipurilor pe care le vizionati. Sistemele de tip home cinema sunt dedicate unor astfel de persoane carora le place sa impartaseasca astfel de amintiri cu altii. Indiferent ca va place sa ascultati muzica, sa va uitati la un film sau la un serial sau poate chiar sa va jucati jocuri.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Sistem home cinema Sony

In special in aceasta perioada in care cinematografele sunt inchise, puteti sa va achizitionati un astfel de sistem home cinema pentru a beneficia de atmosfera de film chiar in propria casa. Acestea sunt proiectate pentru a reda un sunet surround, adica din toate partile si pentru a putea fi conectate la diferite dispozitive electronice. In plus, vin cu foarte multe functii utile si chiar cu control de la distanta pentru a putea schimba melodia, filmul sau intensitatea volumului din confortul canapelei. Un astfel de sistem home cinema este cel de la Sony despre care vom vorbi in continuare.

Descriere si specificatii tehnice

In ceea ce priveste design-ul, cei de la Sony nu au dezamagit absolut deloc. Acest sistem home cinema 5.1 are un design nou, imbunatatit numit “Sense of Quartz” inspirat dupa quartz care are marginile foarte bine slefuite si fatete stralucitoare in care se reflecta lumina.

Fiind un sistem 5.1, este format din doua boxe inalte, doua boxe de tip satelit, un subwoofer si o consola principala. Sistemul are o putere totala de 1000 W, imbinand perfect un sunet surround placut si puternic.

Vine cu un sistem de redare a fisierelor media foarte simplu, printr-o simpla atingere a consolei direct de pe smartphone-ul personal sau tableta cu ajutorul functiilor de NFC si Bluetooth. De asemenea, puteti reda muzica si de la calculator, iPhone sau iPad, iar muzica va beneficia de o imbunatatire digitala cu ajutorul consolei.

Sistemul 5.1 home cinema de la Sony vine si cu Wi-fi incorporat, astfel ca va puteti conecta atat cu ajutorul dispozitivelor electronice, cat si in mod direct la sistem fara alte cabluri. Acest sistem suporta mai multe tipuri de fisiere media, inclusiv fotografii, videoclipuri, redare de filme sau videoclipuri de pe Youtube.

Cei de la Sony au si o suita de programe online numita Sony Entertainment Network cu ajutorul careia veti putea reda filme HD, reda melodiile preferate, puteti urmari canalele preferate de televiziune sau puteti folosi browserul Web integrat pentru a descarca aplicatii de stiri, jocuri, meteo si altele.

Sistem home cinema Sony

Este compatibil si cu Blu-ray Disk sau DVD 2D, 3D sau full HD. Tehnologiile de imbunatatire a imaginii prezente in sistem vor face ca filmele si videoclipurile sa randeze la o calitate ridicata si mult mai fluent. Vine cu functie de Bass Boost, astfel ca atunci cand veti asculta muzica preferata veti putea beneficia si de un bass mai puternic si mai rezonant.

Vine cu mai multe preseturi pentru sunet, cum ar fi modul fotbal care reduce din volumul comentatorului si pune accent pe sunetul multimii. Cu aplicatia TV SideView pentru telefon veti putea folosi telefonul pe post de telecomanda sau mouse pentru navigarea pe internet.

Sistem home cinema Sony – Pro

 • Boxe puternice de 1000 W
 • Conectare la sistem printr-o simpla atingere a dispozitivului
 • Posibilitate de conectare prin Bluetooth, NFC sau Wi-fi
 • Suita de programe Sony Entertainment Network integrata
 • Diferite preseturi pentru sunet si functie de Bass Boost

Sistem home cinema Sony – Contra

 • In momentul cand partajati muzica de pe un dispozitiv extern se pierde din calitate

Concluzie

Per total, sistemul home cinema de la Sony este un sistem foarte bun care isi merita banii. Face exact ceea ce promite: reda muzica, filme, seriale sau navigare prin fisiere si Web la o calitate inalta.

Specificatii complete

Sistem home cinema Sony
 • Calitate sunet - 8/10
  8/10
 • Functii - 8/10
  8/10
 • Pret - 9/10
  9/10
8.3/10

Summary

Sistemul 5.1 home cinema de la Sony este un sistem foarte potent, cu o putere mare si un pret destul de bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *