Sistem Home Cinema Harman Kardon

Sisteme Home Cinema
 • Pret - 9.3/10
  9.3/10
 • Calitate - 9.9/10
  9.9/10
 • Putere - 9.9/10
  9.9/10
9.7/10

Summary

Probabil cel mai bun sistem 5.1 wireless de pe piata.

Introducere

Sunteti pasionat de muzica, vizionare de filme si seriale sau jocuri? In acest caz, un sistem home cinema 5.1 este foarte util. Un astfel de sistem va ofera posibilitatea de a aduce atmosfera de teatru sau cinema direct in camera dumneavoastra. Datorita sistemului de sunet surround foarte placut, nici nu veti realiza ca inca sunteti in propria locuinta. Calitatea sunetului este net superioara oricarui alt tip de sistem clasic de boxe. In acest articol vom vorbi despre sistemul home cinema de la Harman Kardon HKSurround.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Specificatii complete
Sistem Home Cinema Harman Kardon

Harman Kardon este o companie americana fondata in anul 1953 in Stamford, Statele Unite. Principala activitate a companiei este producerea de sisteme audio pentru casa si masina. Cu timpul au inceput sa produca si boxe pentru calculator, casti si alte tipuri de sisteme de sunet. Este concurent principal cu alti producatori de renume, precum Bang & Olufsen, Bowers & Wilkins si Bose.

Principiul de functionare al unui sistem home cinema 5.1 este destul de simplu. Un astfel de sistem vine cu 5 boxe mici, numite si sateliti, un subwoofer pentru bass, un panou principal de comanda si conectivitate si o telecomanda pentru control la distanta. In panoul principal se pot conecta diferite dispozitive pentru redarea imaginii si a sunetulului pe acest sistem.

Descriere si specificatii tehnice

In primul rand, Harman Kardon este o companie de renume din industria producatorilor de sisteme audio. Asadar, acest sistem home cinema este unul premium, avand o calitate superioara. Deisgn-ul implementat de cei de la Harman Kardon este absolut genial. Are patru sateliti verticali de dimensiuni mai mici, un satelit putin mai mare pozitionat orizontal si subwoofer-ul pozitional tot vertical, avand si un suport de sprijin.

In al doilea rand, puterea totala pe care o produce acest sistem este impresionanta: 370 Watts. Numai boxele singure reusesc sa produca pana la 250 Watts, subwoofer-ul amplificand mai mult bass-ul.

O caracteristica foarte interesanta a acestui sistem este conectivitatea boxelor wireless. Nu mai trebuie sa va incurcati cu o gramada de cabluri lungi si dezordonate. Fiecare difuzor se conecteaza la o priza, facilitand mult mai usor conectarea acestora. In plus, sistemul este mult mai usor de mutat si curatat astfel.

O alta caracteristica implementata de cei de la Harman Kardon pe acest sistem este pre-configurarea difuzoarelor. Toate difuzoarele sunt pre-configurate de catre ei, utilizatorul putand sa beneficieze de calitate sistemului printr-o simpla conectare.

Specificatii complete
Sistem Home Cinema Harman Kardon

Fiind un sistem premium, nu putea sa lipseasca nici input HDMI de tip 4K. Sistemul surround poate fi acum conectat la orice dispozitiv care suporta rezolutie 4K prin intermediul unui simplu cablu HDMI.

Conectivitatea la acest sistem home cinema se poate face si prin Bluetooth cu ajutorul telefonului, tabletei sau chiar a laptop-ului. In plus, vine cu Chromecast incorporat, ceea ce ofera posibilitatea de a transmite muzica de la peste 200 de servicii online prin Wi-fi.

Panoul principal vine cu mai multe porturi de conectivitate: un port de alimentare, un port jack de 3.5 mm, un port optic, 5 porturi de tip HDMI si un port de internet LAN. In plus, cu ajutorul telecomenzii puteti configura sunetul exact cum doriti direct de la distanta, puteti controla volumul si alte cateva functii ale sistemului.

Sistem Home Cinema Harman Kardon – Pro

 • Sistem premium cu certificare Dolby
 • Putere totala de 370 Watts
 • Boxe wireless
 • Difuzoare pre-configurate Harman Kardon
 • Conectivitate prin HDMI 4K
 • Conectivitate prin Bluetooth si Jack 3.5 mm
 • Chromecast incorporat

Sistem Home Cinema Harman Kardon – Contra

 • Pret destul de ridicat

Concluzie

Asadar, sistemul Home Cinema 5.1 de la Harman Kardon reprezinta o alegere foarte buna pentru pasionatii de sunet de calitate. Sistemul wireless al boxelor impreuna cu calitatea si puterea sunetului fac ca acest sistem sa fie unul dintre cele mai bune de pe piata.

Specificatii complete

0 thoughts on “Sistem Home Cinema Harman Kardon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *