Sistem Home Cinema Bose LifeStyle 650

Sisteme Home Cinema
 • Pret - 9/10
  9/10
 • Calitate - 10/10
  10/10
 • Sunet - 10/10
  10/10
9.7/10

Summary

Sistemul Home Cinema Bose LifeStyle 650 este, de departe, cel mai bun sistem home cinema de pe piata. Iar asta se reflecta si in pret.

Specificatii complete
Sistem Home Cinema Bose LifeStyle 650

Va place sa urmariti filme si seriale? Sau poate sunteti genul de persoana care prefera mai mult muzica si calitatea sunetului. Indiferent ca va plac filmele, serialele, muzica sau alt tip de continut media, sistemele home cinema sunt alegerea perfecta pentru a va destinde intr-un mod cat mai placut si relaxant. Insa, acest lucru este determinat de calitatea sistemului si de functiile pe care acesta vi le ofera. Sistemul Home Cinema Bose LifeStyle 650 este perfect pentru cei care au un simt dezvoltat pentru calitatea imaginii si a sunetului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Compania Bose este o companie americana producatoare de sisteme audio. Compania a fost infiintata in anul 1964 de catre Amar Bose in Framingham, Statele Unite. Bose este recunoscut la nivel mondial pentru sistemele audio pentru casa, producerea de casti audio, produse profesionale de sunet si sisteme audio pentru industria auto. Produsele Bose pentru casa, masina, portabile si pentru spatiile publice au devenit emblematice, schimband felul in care oamenii asculta muzica.

Desi la capitolul sisteme home cinema Bose nu este atat de cunoscut, calitatea sistemelor audio fabricate de catre companie le-a garantat succesul. Cele mai multe produse vandute se incadreaza in categoria de casti si sisteme audio pentru masini. Sa vedem prin ce se remarca acest sistem home cinema de la Bose.

Descriere si specificatii tehnice

La capitolul design, Bose reuseste sa impresioneze ca de fiecare data. Pentru sistemul home cinema LifeStyle 650, cei de la Bose au adoptat un design minimalist si placut de culoare negru lucios. Sistemul vine la pachet cu consola centrala, patru boxe mai mici, o boxa transversala mare si un subwoofer. Consola de control este una premium, acoperita cu sticla, avand un modul puternic de bass fara fir, cele patru boxe satelit compacte care redau sunetul clar si precis si difuzorul central mare. Sistemul home cinema vine cu o functie noua numita SoundTouch, care poate reda radio de pe internet, muzica din aplicatiile Spotify sau Amazon Music si orice biblioteci de muzica personale.

Noile boxe satelit se numesc Omnijewel cu un design nou, fiind mult mai compacte si redand aceeasi calitate a sunetului ca pana acum. Boxele au o carcasa din aluminiu slefuita, fiecare avand cate doua incinte acustice orientate in sens opus una fata de cealalta. Pozitia acestor incinte acustice face ca boxele sa poata reda un sunet omnidirectional, dispersat la 360 de grade si o experienta home cinema profunda.

Bass-ul oferit de aceste boxe au o performanta rasunatoare cand vine vorba de filme si muzica. Toate acestea sunt realizate de niste boxe de dimensiuni reduse cu un modul de bass wireless acoperit din sticla. Folosind tehnologia QuietPort, driver-ul audio ofera o performanta uluitoare pentru dimensiunile sale.

Specificatii complete
Sistem Home Cinema Bose LifeStyle 650

Acest nou sistem LifeStyle inglobat in acest sistem home cinema ilustreaza exact conceptia celor de la Bose in ce priveste industria divertismentelor. Tehnologia folosita de acest sistem este de ultima generatie, ce poate reda sunete de cea mai buna claritate pentru filme, TV si sport. Conectarea la sistemul home cinema LifeStyle 650 se face foarte usor, oferind optiunea de a reda muzica direct din telefon sau tableta, conectare prin Bluetooth sau conectarea sistemului direct la reteaua Wi-fi fara telefon sau alt dispozitiv electronic.

O alta functie cu care vine sistemul home cinema LifeStyle 650 este aplicatia SoundTouch. Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea de a modifica setarile modului de redare al sunetului, pentru a-l face cat mai placut si mai aproape de realitate. De asemenea, ofera posibilitatea de navigare directa in librariile proprii de muzica, Spotify, Deezer(disponibil numai in Romania) si statii radio de pe internet. Presetarile de sunet se pot accesa foarte usor si pot fi salvate pentru a fi folosite ulterior. Daca aveti si alte sisteme SoundTouch in casa, si acestea pot fi controlate prin aplicatia SoundTouch.

Sistem Home Cinema Bose LifeStyle 650 – Pro

 • Sunet clar si bass puternic
 • Conectivitate prin Bluetooth si Wi-fi
 • Boxe fara fir
 • Design compact si modern

Sistem Home Cinema Bose LifeStyle 650 – Contra

 • Pret destul de mare

Concluzie

Per total, acest sistem home cinema Bose LifeStyle 650 imbina perfect claritatea sunetului, deisgn-ul modern si placut, conectivitatea prin Bluetooth si Wi-fi si functia de redare a sunetului prin boxe fara fir. Pentru cei care au un buget mai ridicat pentru un astfel de sistem este alegerea perfecta!

Specificatii complete

0 thoughts on “Sistem Home Cinema Bose LifeStyle 650

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *