gps garmin

Sistem de navigatie Garmin Drive 51 LMT-S

Sisteme de navigatie
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Sistemul de navigatie Garmin Drive 51 LMT-S, diagonala 5.0” este una dintre cele mai bune solutii daca va doriti un GPS de calitate dotat cu o multime de functii si caracteristici de mare ajutor.

Descriere

Sistemele GPS, desi au scazut in popularitate si vanzari odata cu aparitia aplicatiilor de navigatie pentru telefoane/tablete, raman in continuare dispozitivele preferate si de incredere ale persoanelor care nu detin sau nu doresc sa foloseasca aplicatiile respective. Garmin, unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de pe aceasta piata ne propune modelul Drive 51 LMT-S, un navigator profesional cu o multime de functii si avantaje.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Vezi Specificatiile complete

gps garmin

Specificatii

Garmin Drive 51 LMT-S este unul dintre cele mai bune si avansate sisteme GPS de pe piata. Dispune de o multime de caracteristici foarte utile menite sa va faca calatoria cat mai placuta, lejera si pe cat se poate fara intarzieri. Are un display de 5 inch in diagonala cu o rezolutie de 480×272 si o greutate de numai 170 grame.

Unul dintre marile plusuri si avantaje al acestui sistem de navigatie este receptionarea de informatii si servicii in timp real pe tot parcursul traseului pe care doriti sa-l parcurgeti. Ramaneti mereu la curent cu evenimentele neplacute de pe drum, accidente, echipaje de polite, ambuteiaje, camere de viteza. Impreuna cu aplicatia Smartphone Link puteti conecta smartphone-ul cu GPS-ul pentru a primi informatii suplimentare precum prognoze meteo, locuri disponibile de parcare si pretul acestora sau chiar puteti distribui locatia in timp real pentru prietenii/colegii dumenavoastra.

Un alt avantaj important al sistemului de navigatie Garmin Drive 51 LMT-S il reprezinta alertele speciale destinate soferului. Primiti alerte si avertizari vizuale/sonore pentru aproape toate tipurile de pericole pe care pe puteti intampina: curbe stranse, treceri la nivel cu calea ferata, schimbari de viteza, drumuri pentru animale, scoli din apropiere, strazi cu sens unic si chiar emite avertismente pentru oboseala recomandand in acelasi timp cel mai apropiat loc de odihna.

Integrarea platformei TripAdvisor in sistemul de operare al GPS-ului mi se pare excelenta. Acest TripAdvisor este una dintre cele mai apreciate si mari aplicatii pentru planificarea calatoriilor. Cu ajutorul acesteia primiti informatii constante pe tot parcursul drumului in legatura cu locurile interesante de vizitat, hoteluri, restaurante, terase, obiective turistice si alte astfel de locuri/zone de interes.

Garmin Drive 51 LMT GPS

Datorita sistemului patentat de Garmin numit Real Directions traseul dumneavoastra va fi intotdeauna unul usor de parcurs. Ofera indicatii vocale incredibil de precise pentru numele strazilor, semafoarele de care va apropiati, cladirile importante sau chiar limitele de viteza. Nu mai este nevoie sa stati stresat continuu cu privire la tot ce urmeaza sa intampinati de-a lungul calatoriei.

Direct Acces, o alta functie foarte utila va poate ajuta sa gasiti cel mai scurt sau accesibil drum pentru locatiile de interes majore, precum aeroporturile, autogarile si centrele comerciale unde doriti sa ajungeti. Ofera chiar si informatii precum cea mai apropiata intrare intr-un parc ca sa luati la cunostinta unde trebuie sa parcati masina.

Garmin Express permite actualizarea hartilor si a software-ului intr-un timp foarte scurt oriunde va aflati. Un detaliu foarte important in situatiile in care aveti cea mai mare nevoie ca sistemul dumneavoastra de navigatie sa va indrume negresit spre destinatia aleasa.

 

Pro

 • Brand de incredere
 • Alerte pentru sofer
 • Integrarea platformei TripAdvisor
 • Indicatii vocale precise prin intermedul Garmin Real Directions
 • Functia Direct Acces

Contra

 • Display-ul putea avea o rezolutie mai buna
 • Pret o idee cam mare dar care se justifica de multiplele avantaje

Concluzie

Vezi Specificatiile complete

Daca sunteti in cautarea unui GPS de foarte buna calitate si cu o multime de functii/caracteristici utile, sistemul de navigatie Garmin Drive 51 LMT-S este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Desi pretul este cam mare, avantajele si beneficiile cu care vine la pachet il recomanda ca fiind un best-buy in categoria sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *