Scaun gaming Tt eSPORTS by Thermaltake GT Fit, Negru - Rosu

Scaun gaming Tt eSPORTS by Thermaltake GT Fit, Negru – Rosu

Scaune de gaming
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Confort - 9.9/10
  9.9/10
9.7/10

Pe scurt

Thermaltake GT Tt eSPORTS este un scaun de gaming foarte confortabil si il recomand cu drag persoanelor cu un buget ridicat!

Descriere

Scaunul este o componenta foarte importanta pentur biroul/setup-ul fiecarei persoane. Un scaun de calitate ofera mai mult confort, mentine corpul intr-o pozitie sanatoasa si puteti sa stati mai multe ore in fata calculatorului fara sa aveti dureri. Scaunele de gaming sunt special concepute pentru gamerii care petrec foarte mult timp la birou, dar pot fi folosite fara probleme si de catre persoanele obisnuite care doresc un scaun confortabil.

Ofertele zilei la eMag!


In fiecare zi la eMag sunt campanii pe diferite categorii si produse. Intra pe sitela eMag si vezi daca produsul care te intereseaza se afla intr-o campanie sau e la reducere.

Astazi va prezint scanul de gaming Tt eSPORTS  de la Thermaltake. Thermaltake este o companie care se ocupa in principal cu diverse componente pentru desktop-uri (sisteme de racire, carcase, memorii etc) dar au in portofoliu si scaune sau birouri. Pretul acestui model este unul destul de piperat si va las pe dumneavoastra sa descoperiti daca merita sau nu.

Cumpara de la eMag

Scaun gaming Tt eSPORTS by Thermaltake GT Fit, Negru - Rosu

Aspect si specificatii

Tt eSPORTS este fara doar si poate unul dintre cele mai confortabile scaune pe care le-am testat pana acum. Producatorul spune ca este dedicat gamerilor si pasionatilor de jocuri Esports, dar poate fi folosit de catre oricine. Produsele de gaming, in general au la baza o strategie de marketing bine gandita iar preturile lor sunt ceva mai mari. Gamerii isi doresc produse de calitate si destinate activtiatii lor, iar companiile profita din plin de acest lucru.

Tt eSPORTS are o baza metalica foarte rezistenta, cateva elemente din plastic (baza, suportul manerelor) iar restul este realizat dintr-o piele sintetica de calitate. Atat spatarul cat si manerele sunt complet ajustabile, lucru care face scaunl sa fie compatibil/confortabil pentru majoritatea persoanelor. Intradevar, constructia este de calitate superioara si scaunul arata excelent. Combinatia de culori pe care o prezint astazi (rosu-negru) este destul de comuna in lumea gaming-ului, dar in acest caz chiar arata foarte bine.

Tt eSPORTS vine la pachet cu 2 pernute speciale: una pentru zona gatului si una pentru zona lombara. Din experienta mea in lumea gaming-ului, majoritatea persoanelor nu folosec aceste pernute in ciuda faptului ca sunt extrem de comode. Si acestea sunt realizate din materiale de buna calitate la fel ca restul scaunului. Conform producatorului, Tt eSPORTS  poate sustine o greutate de pana la maxim 120KG.

Nu in ultimul rand, sub pielea sintetica, scaunul Tt eSPORTS are o spuma speciala care creste confortul in mod considerabil. Dupa cum v-am mentionat si undeva la inceputul review-ului, consider ca Tt eSPORTS  este un scaun extrem de confortabil si face cinste categoriei din care face parte.

Cumpara de la eMag

Scaun gaming Tt eSPORTS by Thermaltake GT Fit, Negru - Rosu

Scaun gaming Tt eSPORTS Pro

 • Brand de incredere
 • Foarte confortabil
 • Ajustabil dupa bunul plac
 • Materialele folosite sunt de foarte buna calitate
 • Design placut

Scaun gaming Tt eSPORTS Contra

 • In ciuda faptului ca este un scaun foarte bun, pretul pe care-l are il consider prea ridicat

Concluzie

Daca va doriti un scaun de gaming extrem de confortabil si nu va intereseaza atat de mult cat costa, Thermalake Tt eSPORTS  este o alegere foarte buna din punctul meu de vedere.

In cazul in care sunteti in cautarea unui model mai ieftin, va recomand sa vizitati categoria “Scaune de gaming” de pe site-ul nostru.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *