Scaun auto Maxi Cosi Titan Nomad Grey, 9-36 kg, Gri

Scaun auto Maxi Cosi Titan Nomad Grey, 9-36 kg, Gri

Accesorii Auto Scaun auto
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie/Confort - 10/10
  10/10
 • Siguranta - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

Maxi Cosi Titan Nomad Grey este fara doar si poate unul dintre cele mai bune scaune auto pentru copii de pe piata!

Descriere

Atunci cand transportati copilul cu autoturismul personal, este obligatoriu sa aveti un scaun pentru copii. Pe langa obligativitate, un scaun auto ii ofera micutului dumneavoastra un plus de confort, respectiv un grad ridicat de siguranta in cazul unui eveniment neplacut. Indiferent de durata sau distanta deplasarii, este imperios necesar sa puneti copilul intr-un astfel de scaun. Orice secunda de neatentie si orice metru pe care-l parcurgeti reprezinta un pericol si un risc pe care n-ar trebui sa vi-l asumati.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Alegerea scaunului auto potrivit pentru copil este o actiune destul de complicata. Principalele caracteristici de car trebuie sa tineti cont sunt: grupele de varsta/greutate si inaltimea suportate de scaun, confortul pe care-l ofera, sistemele de prindere, materialele din care este construit si pretul. Din punctul meu de vedere, in astfel de cazuri, pretul nu are o relevanta atat de mare. Cu cat alegeti un scaun mai calitativ si mai sigur, cu atat o sa aveti un sentiment de siguranta mai accentuat. Pana la urma, un scaun auto este o investitie de durata, copilul fiid obligat sa stea in el pana la varsta de 12 ani.

In review-ul aceasta va propun scaunul auto Maxi Cosi Titan Nomad. Este unul dintre cele mai bune si cautate scaune auto din categoria premium. Are un pret destul de piperat dar care este complet justificat daca ma intrebati pe mine.

Cumpara de la eMag

Scaun auto Maxi Cosi Titan Nomad Grey, 9-36 kg, Gri

Aspect si specificatii

Maxi Cosi Titan Nomad este un scaun auto pentru copiii cu o varsta curpinsa intre 9 luni si 12 ani, respectiv cu o greutate curpinsa intre 9 si 36Kg. Se pozitioneaza cu fata catre sensul de mers si il puteti prinde atat de centurile autoturismului cat si prin sistemul ISOFIX in 3 puncte. Cand copil este mai mic, va recomand sa folositi sistemul ISOFIX pentru siguranta deplina. Atunci cand aceasta creste, puteti sa folositi centurile masinii ca sistem de prindere. Din pacate, scanul nu se poate pozitia si cu spatele catre sensul de mers. Conform mai multor studii din domeniu, cercetatorii au ajuns la concluzia ca in cazul unui impact, cea mai sigura este pozitia cu spatele catre sensul de mers. Totusi, trebuie sa tinem cont ca majoritatea copiilor vor sa-si vada parintii in timpul deplasarilor si n-o sa le placa sa stea cu spatele la ei.

Maxi Cosi Titan Nomad o sa-i ofere tot confortul de care are nevoie copilul dumneavoastra. Este un scaun premium, realizat doar din materiale de inalta calitate. Are o constructie incredibil de solida, nu se misca, nu scartaie si pare aproape indestructibil. Toate plasticele si toate imbinarile sunt extrem de dure, fapt care demonstreaza calitatea produsului. Spume si materialul textil folosit sunt foarte confortabile si cu siguranta micutul n-o sa aiba nimic de reprosat.

Scaunul se ajusteaza in mai multe moduri: tetiera se regleaza pe inaltime in 11 trepte iar scaunul are 5 pozitii de inclinare. Din aceste 5 pozitii, 2 sunt speciale gandite pentru somn. Se vede de la primul contact ca este un scaun realizat de oameni profesionisti si cu simt de raspundere. Fiecare pozitie este foarte bine gandita si o sa ajute copilul sa se dezvolte intr-un mod armonios pana la varsta de 12 ani.

Pe partea de siguranta, Maxi Cosi Titan Nomad exceleaza din toate punctele de vedere. Dispune de protectii laterale suplimentare, sistem de prindere ISOFIX in 3 puncte, ham cu prindere in 5 puncte iar materialele sunt special proiectate pentru a absorbi forta unui impact. Copilul o sa fie intotdeauna protejat iar toate partile corpului o sa fie sustinute intr-un mor aproape perfect.

Ca si aspect, scaunul arata foarte bine si are un design placut. Poate fi folosit atat pentru baieti cat si pentru fete datorita culorii neutre (gri). Materialul textil parte usor de curatat iar husele sunt detasabile. Acestea se pot spala fara probleme la masina de spalat.

Scaun auto Maxi Cosi Titan Nomad Grey, 9-36 kg, Gri

Scaun auto Maxi Cosi Titan Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Extrem de confortabil si sigur
 • Ajustabil intr-o multime de moduri
 • Constructie impecabila
 • Sistem ISOFIX in 3 puncte

Scaun auto Maxi Cosi Titan Contra

 • Unele persoane pot considera pretul ca fiind prea mare

Concluzie

Daca va doriti unul dintre cele mai bune, sigure, confortabile si rezistente scaune auto pentru copii de pe piata, Maxi Cosi Titan Nomad reprezinta probabil una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face.

In cazul in care vreti un model mai accesibil, va recomand sa vizitati categoria “Scaun auto” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alte modele!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *