https://www.emag.ro/scaun-auto-isofix-u-grow-rotativ-0-36-kg-gri-5949088545728/pd/D983LGBBM/?X-Search-Id=baba6122afe90061f04a&X-Product-Id=56044117&X-Search-Page=1&X-Search-Position=14&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Scaun Auto ISOFIX U-Grow, Rotativ, 0-36 kg, Gri

Accesorii Auto Scaun auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Confort - 9.9/10
  9.9/10
9.9/10

Pe scurt

ISOFIX U-Grow este unul dintre cele mai bune scaune auto si il recomand cu incredere, mai ales daca tinem cont de faptul ca ofera un raport calitate-pret corect!

Descriere

Numarul accidentelor rutiere este in continua crestere si acest lucru ma instpaimanta. Cele mai cunoscute cauze ale accidentelor sunt viteza excesiva, consumul de alcool, infrastructura proasta, teribilismul si conditiile meteo nefavorabile. Chiar daca dumneavoastra sunteti un sofer prudent si experimentat, nu stiti niciodata cand cineva poate sa intre in masina pe care o conduceti. In cea mai mare parte a timpului, accidentele rutiere serioase se soldeaza cu victime care prezinta multiple traumatisme care pot conduce chiar si la deces.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Pentru persoanele care au un copil si sunt nevoite sa-l transporte cu autoturismul personal, este absolut necesar sa detina un scaun auto. Pe langa faptul ca ii ofera un plus de siguranta si confort copilului, legea va obliga sa aveti un asemenea scaun. Amenzile sunt usturatoare si consider ca asa trebuie sa ramana intrucat o clipa de neatentie poate provoca o catastrofa. Indiferent de lungimea sau durata drumului pe care-l parcurgeti, copilul cu varsta de pana la 12 ani trebuie sa stea neaparat intr-un scaun auto, fara exceptie.

In review-ul de astazi va propun acest scaun auto ISOFIX U-Grow. Conform utilizatorilor, este unul dintre cele mai bune scaune auto, cel putin din punct de vedere al raportului calitate-pret. Review-urile pozitive si multumirea copiilor/parintilor demonstreaza faptul ca ISOFIX U-Grow este o alegere perfecta pentru familile care-si doresc un scaun de calitate la un pret corect.

Cumpara de la eMag

https://www.emag.ro/scaun-auto-isofix-u-grow-rotativ-0-36-kg-gri-5949088545728/pd/D983LGBBM/?X-Search-Id=baba6122afe90061f04a&X-Product-Id=56044117&X-Search-Page=1&X-Search-Position=14&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

Aspect si specificatii

Incep prin a va spune ca U-Grow este un scaun auto pe care-l puteti folosi pe toata durata de dezvoltare a copilului. Conform producatorului, se poate folosi de catre copiii din grupa 0 (0-9 luni si 0-10kg), grupa 0+ (0-12 luni si 0-13kg), grupa 1 (6 luni-4 ani si 9-18kg), grupa 2 (3 ani-8 ani si 12-25kg), respectiv grupa 3 (6-12 ani si 22-36kg). Indifernet de varsta sau greutatea copilului, U-Grow o sa fie capabil sa-i ofere tot confortul de care acesta are nevoie.

Un mare avantaj al acestui scaun auto ISOFIX U-Grow este faptul ca se poate roti si se poate monta atat cu fata catre sensul de mers cat si cu spatele. (1 pozitie pentru situatia cand scuanul este cu spatele catre sensul de mers si 3 pozitii pentru cand este cu fata). Conform specialistilor, cea mai sigura pozitie este cea cu spatele catre sensul de mers deoarece ofera o mai buna protectie impotriva impactului iar copilul nu are unde sa se deplaseze. Cu toate acestea, stim foarte bine ca un copil mic doreste sa-si vada parintii in permanneta, exceptand situatiile in care doarme. In orice caz, indiferent de pozitia aleasa, U-Grow o sa-i ofere siguranta deplina.

Acest scaun auto ISOFIX U-Grow se poate prinde atat de centruile autoturismului cat si prin sistemul de prindere Isofix. Cand copilul este mic, se recomanda in special utilizarea sistmeului ISOFIX pentru un plus de siguranta. Atunci cand acesta mai creste, puteti utiliza fara griji centurile autoturismului.  De asemenea, scaunul dispune de o centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, reprezentand cel mai inalt standard din industrie in prezent.

Un alt avantaj foarte tare la U-Grow ce tine de rotatie este faptul ca se poate intoarce la 360 de grade. Asadar, pe langa faptul ca-l puteti monta cu spatele/fata catre sensul de mers, scaunul se poate roti in lateral (catre portiera) pentru a facilita urcarea/coborarea copilului. Poate nu este o minune inginereasca, dar personal consider ca ajuta foarte mult si ofera un plus de versatilitate.

Bineinteles, pe partea de siguranta, U-Grow respecta toate standardele si recomandarile Europene. Este realizat din materiale care atenueaza din forta impactului, se ajusteaza in mai multe pozitii dintre care 2 sunt special gandite pentru somn, dispune de protectie laterala suplimentara in cazul unui impact lateral, tetiera se poate ajusta in aproximativ 10 pozitii in functie de inaltimea copilului etc. Cu alte cuvinte, U-Grow este un scaun extrem de sigur, confortabil si care-si merita banii fara discutie.

Pe final, construcia lui U-Grow impresioneaza din toate punctele de vedere. S-au folosit materiale de cea mai buna calitate, nu scartaie, nu se misca, se simte ca un produs scump si cu siguranta o sa reziste fara probleme in timp. Mai mult decat atat, are un design simplu si placut, care-mi lasa impresia de premium. Sincer sa fiu, seamana oarecum cu interiorul unui autoturism Volvo, cel putin asa mi se pare mie. Materialul textil de deasupra se intretine suficient de usor iar husele sunt detasabile si se pot spala fara probleme la masina.

ISOFIX U-Grow, Rotativ, 0-36 kg, Gri

Scaun auto ISOFIX U-Grow Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret excelent
 • Extrme de confortabil si sigur
 • Ajustabil intr-o multime de pozitii
 • Ideal pentru toate grupele de varsta
 • Constructie perfecta
 • O multime de pareri si comentarii pozitive din partea cumparatorilor

Scaun auto ISOFIX U-Grow Contra

 • Nu am lucruri majore de raportat

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui scaun auto de foarte buna calitate, confortabil, sigur si frumos din punct de vedere al design-ului, U-Grow este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteti face in prezent.

In cazul in care U-Grow nu este ceea ce cautati, va recomand sa vizitati categoria “Scaun auto” de pe site-ul nostru unde o sa gasiti review-uri despre diverse modele asemanatoare!

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.