Kinderkraft ONETO3

Scaun auto ISOFIX Kinderkraft ONETO3, 9-36 kg, Negru

Scaun auto
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.7/10
  9.7/10
 • Confort - 9.7/10
  9.7/10
9.7/10

Pe scurt

Kinderkraft ONETO3 este un scaun auto foarte bun pe care-l recomand cu drag!

Descriere

Scaunele auto sunt absolut obligatorii in cazul in care aveti un copil cu varsta de pana la 12 ani si trebuie sa-l transprotati cu autoturismul personal. Siguranta trebuie sa fie intotdeauna pe primul loc, indiferent de situatie si de circumstante. Pe langa obligativitate, un scaun auto ii ofera mai multa siguranta si mai mult confort copilului dumneavoastra. Indiferent de durata sau distanta deplasarii, trebuie neaparat sa puneti copilul intr-un astfel de scaun deoarece o secunda de neatenie poate schimba totul.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Astazi va prezint scaunul auto Kinderkraft ONETO3. Din cate am observat, este unul dintre cele mai cautate scaune din categoria sa de pret. Pararile sunt impartite, dar din punctul meu de vedere este o varianta pe care ar trebui sa o luati in calcul.

Cumpara de la eMag

Scaun auto ISOFIX Kinderkraft ONETO3, 9-36 kg, Negru

Aspect si specificatii

Acest scaun auto ISOFIX Kinderkraft ONETO3 se poate folosi pentru urmatoarele categorii de varsta: grupa 0 (nou-nascuti de pana la 10 luni si greutate intre 0-10KG), grupa 0+ (nou-nascuti de pana la 12 luni si greutate intre 0-13Kg), grupa 1 (de la 6 luni pana la aproximativ 4 ani si greutate intre 9-18Kg), grupa 2 (de la 3 pana la aproximativ 8 ani si greutate intre 15-25Kg) si grupa 4 (de la 6 pana la aproximativ 12 ani cu greutate intre 22-36Kg).  Indiferent de categoria de varsta in care se incadreaza copilul dumneavoastra, scaunul o sa-i ofere cea mai buna protectie in cazul unui accident.

Centurile de siguranta sunt in 5 puncte, acest lucru reprezentand standardul maxim de siguranta in momentul de fata. Acest design este insipirat de la soferii de Formula 1 care trebuie sa fie protejati intr-un mod perfect. Bineinteles, centurile sunt reglabile pe inaltime pentru confort maxim si au un strat antialunecare.

Tetiera se poate ajusta in nu mai putin de 9 pozitii diferite. Copilul dumneavoastra o sa aiba capul si gatul sustinut in siguranta iar confortul este ireprosabil.

Kinderkraft ONETO3 se poate regla in 5 pozitii, dintre care una pentru somn. Conform utilizatorilor, pozitiile sunt foarte confortabile pentru copil si nu s-au raportat probleme in acest sens. Singura nemultumire se refera la pozitia de somn, pozitie care nu este atat de comoda. Din cate am inteles, inclinarea este destul de mica si nu-i permite copilului sa doarma intr-o pozitie foarte comoda.

Sistemul de prindere al scaunului este de tip ISOFIX, tehnologie pe care majoritatea masinilor o au. Nu trebuie sa va faceti probleme din pricina compatibilitatii. De asemenea, scaunul se monteaza usor si sta perfect la locul lui.

Kinderkraft ONETO3 are o o pretectie laterala suplimentara (SPS) care sustine copilul si ii asigura siguranta. Materialele din care este realizat scaunul sunt de calitate foarte buna. In cazul unui impact, aceste materiale se deformeaza si absord aproape in totalitate socul impactului.

Din punct de vedere al design-ului, Kinderkraft ONETO3 arata foarte bine. Se poate folosi atat pentru baieti cat si pentru fete deoarece are o culoare neutra, negru mai exact. Materialul textil si pernele sunt usor de intretinut, deci nu trebuie sa va faceti probleme in acest sens.

Cumpara de la eMag

Scaun auto ISOFIX Kinderkraft ONETO3, 9-36 kg, Negru

Scaun auto ISOFIX Kinderkraft Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-ret ok
 • Constructie si design foarte bune
 • Sistem de prindere ISOFIX
 • Centura in 5 puncte
 • Tetiera ajustabila in 9 pozitii

Scaun auto ISOFIX Kinderkraft Contra

 • Pozitia de somn nu este foarte comoda pentru copil

Concluize

Daca sunteti in cautarea unui scaun auto pentru copilul dumneavoastra care sa fie sigur, confortabil si corect din punct de vedere al raportului calitate-pret, acest scaun auto ISOFIX Kinderkraft ONETO3 reprezinta o alegere foarte buna.

In cazul in care Kinderkraft ONETO3 nu este potrivit, va recomand sa accesati categoria “Scaun auto” de pe site-ul nostru unde am prezentat o multime de alternative.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published.