scau auto Coccole

Scaun auto Coccolle Cressida, 9-36 kg

Scaun auto
 • Pret - 9.7/10
  9.7/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Siguranta - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Scaunul auto Coccolle Cressida reprezinta o alegere foarte buna daca va doriti un scaun confortabil si sigur pentru micutul dumneavoastra.

Descriere

Scaunele auto nu trebuie sa lipseasca dintr-o familie cu copii. Ele asigura un plus de sigranta si confort celui mic. In cazul unui nefericit accident, acestea pot salva viata micutului dumneavoastra. Va rog sa nu uitati ca siguranta trebuie sa fie prioritatea numarul 1 iar viata are prioritate. Incercati pe cat posibil sa achiztionati un astfel de scaun pentru cel mic si sa nu plecati la drum daca nu dispuneti de unul. Astazi vom discuta mai pe larg despre un Scaun auto Coccolle Cressida, ce se incadreaza in gama mediana de pret.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag!

Scaun auto Coccolle Cressida

Scaun auto Coccolle Cressida – Specificatii

Scaunul Coccolle Cressida este realizat din cele mai bune si calitative materiale. Pe langa siguranta si confortul pe care le ofera, are un aspect foarte elegant si premium. Acesta este destinat copiilor cu o greutate curpinsa intre 0 si 36 de Kg, deci poate fi folosit fara probleme chiar si pana la varsta de 12 ani.

Datorita materialelor textile de calitate, acesta poate fi folosit pe timp indelungat fara sa apara defecte inestetice precum rupturile sau firele de ata care atarna. Cu siguranta daca aveti grija de acesta poate fi utilizat pana copilul nu mai are nevoie de el, fara sa fiti nevoit sa cumparati altul.

Scaunul poate fi folosit atat cu fata catre sensul de mers, cat si cu spatele. Cel mai indicat pentru parinti este sa-l pozitioneze cu spatele la sensul de mers deoarece reprezinta cea mai sigura solutie. Daca totusi acest lucru nu va surade, il puteti pozitiona fara probleme si cu fata.

Un avantaj al acestui scaun il reprezinta multiplele posibilitati de ajustare e pozitiei pe spate a copilului. Se poate ajusta in nu mai putin de 4 moduri (unul pentru pozitia cu fata catre sensul de mers si 3 pentru pozitia cu spatele catre sensul de mers). Astfel, copilul dumneavoastra va sta extrem de confortabil indiferent de varsta sau greutate. De asemenea, tetiera se ajusteaza in 5 pozitii pentru sporirea confortului si a sigurantei.

Inginerii de la Coccolle s-au asigurat ca forma si materialele din care este construit scaunul sa fie prielnice pentru cresterea si dezvoltarea sanatoata a micutului dumneavoastra. Mai mult decat atat, daca husele se murdaresc in timpul drumurilor, acestea se pot indeparta foarte usor si pot fi spalate la masina.

Datorita sistemului de prindere IsoFix si al centurilor de tip top-tether, scaunul are o stabilitate dubla si garanteaza o siguranta sporita. Cand vine timpul ca acesta sa fie utilizat cu fata catre sensul de mers, scaunul poate fi ancorat in ambele moduri devenind astfel o parte componenta stabila a masinii dumneavoastra. In schimb, la utilizarea cu spatele catre sensul de mers, acesta se prinde in centurile masinii, fapt ce il face foarte practic si versatil.

Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Materiale de calitate
 • Multiple optiuni de pozitionare
 • Sisteme de siguranta avansate

Contra

 • Puteti gasi scaunde mai ieftine cu aceleasi specificatii

Concluzie

Daca va doriti un scaun auto de foarte buna calitate ce ofera un plus de siguranta si confort micutului dumneavoastra, Coccolle Cressida este o solutie foarte buna de luat in calcul.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *