Scaun auto Brittax

Scaun Auto Britax Romer Advansafix 4 R Air

Scaun auto
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Siguranta - 10/10
  10/10
9.8/10

Pe scurt

Britax Romer Advansafix 4 R Air este un scaun auto excelent dar are un pret cam mare.

Descriere

Scaunele auto nu trebuie sa lipseasca dintr-o familie care are copii mici si detine o masina. Siguranta este absolut esentiala in orice situatie, mai ales pentru copilul dumneavoastra. Nu trebuie niciodata ignorat acest aspect, va rog sa nu uitati ca viata are prioritate. Pe langa motivele de siguranta, lipsa unui astfel de scaun poate atrage amenzi contraventionale usturatoare date de catre organele de politie rutiera. Britax Romer, una dintre cele mai mari companii din acest segment ne propune modelul Advansafix 4 R Air despre care vom vorbi astazi mai in detaliu.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Cumpara de la eMag!

Scaun auto Brittax

Specificatii

La proiectarea acestui Scaun Auto Britax Romer ISOFIX pentru masina s-au folosit cele mai bune materiale. Inginerii care au gandit produsul au avut grija sa indeplineasca toate conditiile intrucat copilul dumneavoastra sa fie in siguranta.

Centura in 5 puncte este una dintre cele mai sigure si utilizate masuri de siguranta. Cele 5 centuri sunt distribuite in felul urmator: 2 la umeri, 2 la soluri si 1 intre picioare. In acest fel, in cazul unui accident, forta imapctului se imaprte in 5 puncte tinand copilul cat mai strans posibil de scaun.

Sistemul Isofix PivotLink este un produs patentat al celor de la Britax Romer. Acesta presupune directionarea fortei de impact prima data in partea de jos iar apoi inainte. In felul acesta se reduce considerabil riscul ranirii capului si gatului copilului dumneavoastra.

Pernele pentru piept ofera un confort sporit copilului dar in acelasi timp ajuta la reducerea miscarii acestuia in cazul unui nefericit impact. Mai mult decat atat, pot fi demontate foarte usor si spalate oricand este necesar.

Cumpara de la eMag!

SICT, un sistem de siguranta avansat cu care acest scaun este dotat are rolul ca in cazul unei coliziuni laterale sa reduca fortele de impact. Acest lucru se realizeaza prin minimizarea distantei dintre masina si scaun, acesta deformandu-se pentru a absorbi energia inainte ca aceasta sa ajunga la copil.

Tetierele in forma de V sunt de asemenea extrem de eficiente in cazul unei coliziuni laterale. Pe langa o siguranta sporita ofera si confort maxim pentru cel mic. Acestea, impreuna cu hamul sunt ajustabile in functie de inaltimea copilului.

Un avantaj din punct de vedere al confrotului il reprezinta si husa detasabila. Aceasta este fabricata dintr-un material special, foarte lavabil care se scoate/monteaza foarte usor. Astfel, nu trebuie sa mai stati cu grija ca juniorul murdareste iremediabil scaunul.

V-tether este un alt element de siguranta imporant al acestui scaun. Acesta ofera o stabilitate mai mare copilului dumneavoastra decat scaunele cu legaturi obisnuite, conventionale. Previne miscarea si rotirea scaunului in fata in cazul unui impact. Cusaturile sunt special realizate pentru a se rupe progresiv si controlat pentru a absorbi cat mai mult din forta unui impact fronta.

Suporta o greutate cuprinsa intre 9 si 36 de Kg si se poate ajusta in 3 pozitii.

Pro

 • Brand de incredere
 • O multime de functii/sisteme de siguranta
 • Raport calitate-pret foarte bun
 • Centura in 5 puncte

Contra

 • Pret o idee cam mare fata de alte modele, dar ofera o siguranta sporita care justifica banii

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unui scaun auto ISOFIX, Britax Romer Advansafix 4 R Air este una dintre cele mai bune solutii de pe piata, special proiectata pentru siguranta micului dumneavoastra.

Cumpara de la eMag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *