Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE – Masina de spalat rufe 7 kg

Masini de spalat rufe
 • Pret - 9.8/10
  9.8/10
 • Constructie - 9.8/10
  9.8/10
 • Functii - 9.8/10
  9.8/10
9.8/10

Pe scurt

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE este o masina de spalat rufe foarte buna pe care o recomand cu toata increderea!

Descriere

Samsung este una dintre cele mai mari si cunsocute companii din lume. Dupa cum bine stiti deja, domeniile lor principale de activitate sunt in industria IT, in industria aparatelor electronice/electrocasnice dar activeaza si in alte domenii. Personal sunt fanul brand-ului Samsung si le apreciez mult initiativele, produsele de calitate si inovatiile pe care le aduc in fiecare an in lumea tehnologiei. Experienta mea cu produsele Samsung este foarte buna si va recomand cu toata increderea produsele lor.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In ciuda faptului ca pe piata aparatelor electrocasnice nu se bucura de foarte mult succes, astazi va prezint o masina de spalat foarte buna. Modelul se numeste Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE si consider ca este una dintre cele mai bune masini de spalat pentru pretul platit. De asemenea, are o multime de review-uri/comentarii pozitive din partea utilizatorilor, fapt care o recomanda ca fiind un produs calitativ.

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Aspect si specificatii

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE are o capacitate maxima de spalare de pana la 7kg. Bineinteles, capacitatea maxima este disponibila numai cu anumite programe, deci n-o sa puteti incarca masina de spalat cu 7KG de rufe mereu. O recomand pentru familile formate din 3 pana la 5 membrii, dar se poate utiliza si de catre familile de 1-2 persoane fara probleme.

Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE are un motor extrem de avansat si de modern, poate unul dintre cele mai bune de pe piata. Acesta este capabil sa ajunga pana la 1200 de rotatii per minut, iar consumul de apa/curent electric se reduce considerabil. Dupa cum probabil ati vazut si in titlu, aceasta masina de spalat se incadreaza in clasa A+++, cea mai inalta categorie in momentul de fata. Cu alte cuvinte, este un aparat electrocasnic economic si care are grija de mediul inconjurator. O alta caracteristica importanta a motorului este faptul ca functioneaza destul de silentios, producand maxim 62 de decibeli in timpul spalarii si maxim 76 de decibeli in timpul centrifugarii.

Design-ul este unul dintre capitolele la care Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE sta cel mai bine. Din punctul meu de vedere, are un aspect foarte frumos si o constuctie premium realizata din cele mai calitative materiale. In poze o sa observati varianta de culoare alba, dar exista si variante de culori intr-o combinatie negru-alb care arata senzational. Display-ul LCD este foarte bine pozitionat si ii confera masinii de spalat o amprenta de modernitate.

Una dintre cele mai importante si atractive functii este Eco Bubble. Printr-o singura apasare de buton, aceasta tehnologie adauga ciclului de spalare inca o faza speciala unde bulele active de sapun patrund in tesatura si elimina intr-un mod deosebit de eficient petele de pe haine. Pe langa Eco Bubble, Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE dispune de unul dintre cele mai simple si practice sisteme de depanare. Astfel, cand apar probleme sau erori la masina de spalat, cu ajutorul aplicatiei pentru Smartphone puteti sa scanati codul de bare si sa aflati imediat defectiunea.

Bineinteles, Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE dispune de functia Child Lock care le blocheaza accesul copiilor la panoul de comanda si un Timer care va permite sa programati spalarile in functie de nevoile/programul dumneavoastra.

Avem la dispozitie nu mai putin de 14 programe de spalare, cele mai importante dintre acestea fiind: lenjerii, rufe delicate, lana, mixt, bumbac, jeans, sport, super eco sau programul rapid (dureaza aproximativ 15 minute).

Cumpara de la eMag

Masina de spalat rufe Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

Samsung Eco Bubble Pro

 • Brand de incredere
 • Raport calitate-pret ok
 • Desing si constructie premium
 • Multe programe de spalare
 • Eco Bubble
 • Foarte eficienta din punct de vedere al consumului de apa/curent
 • Diverse functii/tehnologii

Samsung Eco Bubble Contra

 • Ma asteptam sa fie ceva mai silentioasa

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe eficienta, cu o capacitate destul de mare de incarcare si cu o multime de functii/tehnologii, Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE reprezinta una dintre cele mai bune alternative pe care le aveti in acest segment de pret.

In cazul in care considerati ca Samsung Eco Bubble WW70J5345MW/LE nu este potrivita pentru dumneavoastra, va recomand sa accesati categoria “Masini de spalat rufe” de pe site-ul nostru.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *