ROWENTA X-Plorer Serie 75 – un aspirator performant

Aspiratoare
 • Pret - 9.4/10
  9.4/10
 • Performante - 9.8/10
  9.8/10
 • Calitate - 9.8/10
  9.8/10
9.7/10

Pe scurt

ROWENTA X-Plorer Serie 75 este un aspirator robot extrem de performant si foarte bine construit.

Introducere

Specificatii complete
ROWENTA X-Plorer Serie 75

Cu siguranta ca tuturor ne place sa avem o locuinta curata si ingrijita. Totusi, nu tot timpul este la fel de usor sa mentinem curatenia si sa o facem in mod regulat. In acest sens, tehnologia care se afla intr-o continua evolutie ne aduce tot timpul noi modificari si noi solutii pentru a ne usura viata de zi cu zi. In ceea ce priveste aspectul curateniei, pe langa faptul ca exista tot felul de mopuri speciale pentru pardoseli electrice, aspiratoare cu functie de absorbtie sau functii de spalare cu apa si detergent, au aparut si aspiratoarele de tip robot.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Probabil ca ati mai vazut cel putin in reclamele de la televizor un astfel de aspirator robot. Este compact, mic si va usureaza foarte mult munca de a face curatenie, in special in cazul in care aveti un spatiu foarte mare in locuinta, cum este un living cu o bucatarie mare. Acest aspirator robot poate sa fie programat si sa inceapa singur sa curete mizeria de pe podea. Se conecteaza la un incarcator si merge singur inapoi in momentul cand a terminat curatenie. Dezavantajul principal este ca daca aveti camere cu multe denivelari, acesta nu va putea ajunge in orice loc pentru a curata.

Descriere si specificatii tehnice

Aspiratorul robot ales pentru acest articol este cel de la Rowenta X-Plorer seria 75. In ceea ce priveste design-ul, este unul destul de standard, in partea de sus avand locul in care se depoziteaza mizeria acumulata si butonul pentru deschidere, un buton pentru pornire si un buton pentru plecarea inapoi la standul de incarcare.

Este destul de mic si compact, avand o culoarea neagra lucioasa foarte placuta vizual ce se imbina perfect cu finisajele unei locuinte moderne. Vine cu doua moduri de aspirare: aspirare uscata si aspirare umeda. Cu ajutorul senzorilor de cadere, de obstacole si de distanta, aspiratorul robot Rowenta va reusi sa detecteze cu usurinta pericolele si nu veti avea surpriza sa cada sau sa se loveasca de diferite obiecte.

Vine cu 4 moduri de putere de aspirare pentru a indeparta chiar si murdaria foarte bine inchegata de pe podea. Navigarea este una avansata pentru a acoperi o suprafata cat mai mare a podelei si a curata in mod eficient. Vine cu moduri de curatare 4 in 1, mod Charge&Go pentru incarcare si utilizare imediata dupa incarcare, Auto Boost, Cartografie, sistem Aqua Power pentru filtrare si curatare eficienta cu apa.

Specificatii complete
ROWENTA X-Plorer Serie 75

Are o capacitate de 0.4 litri de colectare si un filtru pentru evacuarea murdariei acumulate. Incarcarea se face la retea cu ajutorul unui acumulator si are un timp de incarcare de aproximativ 4 ore. Autonomia in utilizare este de pana la 150 de minute si scoate un zgomot de doar 65 de decibeli.

Controlul puterii poate sa fie setat digital de pe aspirator sau din aplicatia mobila pentru aparatele smart. In pachet vine cu o perie rotativa centrala si cu diferite accesorii de curatare si aspirare incluse in pachet. De asemenea, are si doua mopuri incluse, unul standard si un mop Animal Scrub pentru parul animalelor. Aspiratorul robot Rowenta are o greutate de 1.3 kilograme si un pret de 3661 de lei, redus de la 5931 de lei.

ROWENTA X-Plorer Serie 75 – Pro

 • 4 moduri de putere de aspirare
 • Mod curatare 4 in 1, mod Charge&Go, Auto Boost, Cartografie si sistem Aqua Power
 • Filtru cu capacitate de 0.4 litri
 • Autonomie de pana la 150 de minute
 • Zgomot de doar 65 de decibeli
 • Curatare uscata si umeda

ROWENTA X-Plorer Serie 75 – Contra

 • Pret mult prea mare pentru ce ofera
 • Fara indicatori de umplere sac, filtru plin sau schimbare filtru

Concluzie

Aspiratorul robot Rowenta X-Plorer serie 75 este un aspirator bun in ceea ce priveste puterea de aspirare si spalare, insa are un pret mult prea ridicat si ii lipsesc functii de indicare a umplerii sacului si a starii filtrului de aer.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *