Router Wi-fi Netgear Nighthawk

Routere
 • Pret - 9.3/10
  9.3/10
 • Performante - 9.7/10
  9.7/10
 • Calitate - 9.6/10
  9.6/10
9.5/10

Pe Scurt

Acest sistem mesh cu Router wi-fi Netgear Nighthawk este o alegere destul de buna pentru cineva care vrea o solutie performanta dar si usor de configurat.

Router wi-fi Netgear Nighthawk

Cu totii avem nevoie de internet in prezent si fiecare il foloseste in diferite moduri, unii sa lucreze, altii sa se joace sau sa foloseasca retelele de socializare si alte aplicatii asemanatoare. Majoritatea folosesc internetul wi-fi, cel pe cablu fiind folosit doar de cei care au un calculator sau laptop si au nevoie de o conexiune mai stabila de internet. Totusi, si routerul wi-fi trebuie sa fie stabil si sa aiba o viteza buna. Routerul wi-fi Netgear Nighthawk este potrivit pentru cei care au o locuinta mai spatioasa si au nevoie de internet peste tot.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

Compania Netgear a fost infiintata in anul 1996 de catre Patrick Lo. Netgear are sediul principal in Silicon Valley, Statele Unite si are ca ocupatie principala proiectarea si distribuirea de echipament pentru retelele de date. Printre produsele oferite de companie se numara: Hubs-uri, Routere, Cabluri de conectare la retea, Switch-uri, Acces Point-uri si spatii de stocare.

In Romania, cel mai des produs al lor pe care il veti intalni pe piata este router-ul, in special cele cu Mesh.

Descriere si specificatii tehnice

Primul lucru demn de mentionat despre routerul Netgear Nighthawk este ca vine cu sistem Mesh. Acest sistem functioneaza pe baza a doua routere ce se pun in doua colturi opuse ale spatiului si ofera o acoperire completa pe toata suprafata. Acoperirea totala cuprinde o suprafata de aproximativ 278 metri patrati.

Routerele folosesc cea mai recenta tehnologie, Wi-fi 6, ceea ce ofera o conexiune stabila, rapida si fara intreruperi. Cei doi sateliti ai sistemului sunt usor de plasat, unul dintre sateliti oferind doua porturi WAN pentru conexiune pe fir cu un port de 1GB, iar celalalt satelit ofera un singur port de conectare pe fir. Ambele routere sunt sincronizate printr-un singur buton si se pot reseta foarte usor.

Specificatii complete
Router wi-fi Netgear Nighthawk

Viteza Wi-fi ajunge pana la 1.8 GB pe secunda si rezista chiar si la streaming 4K, jocuri si aplicatiile unei case inteligente. Chiar daca folosesc tehnologia Wi-fi 6, routerele sunt compatibile si cu versiunile anterioare si au o capacitate de patru ori mai mare decat versiunile precedente.

Sistemul Wi-fi Netgeat Nighthawk are si o aplicatie numita NightHawk ce poate fi descarcata atat de pe App Store, cat si de pe Google Play Store. Aplicatia va ofera posibilitatea de a controla si configura reteaua Wi-fi a intregii case. Tot prin aceasta aplicatie puteti verifica si administra reteaua de la distanta si sa verificati viteza internetului de la furnizorul dumneavoastra. Configurarea se face foarte usor, in aproximativ cinci minute si aveti optiunea de a configura o retea separata pentru oaspeti si prieteni.

Cele patru fluxuri de Wi-fi 6 au capacitatea de a tine sub control pana la 25 de device-uri care fac live streaming. Routerele Wi-fi se pot conecta la televizoare Ultra-HD 4k si 8K, telefoane mobile, calculatoare/laptop-uri/tablete, camere de securitate, dispozitive smart si multe alte device-uri.

O alta functie importanta a sistemului wi-fi Netgear Nighthawk este functia de control parental. Aceasta functie le permite parintilor sa monitorizeze activitatea copiilor de pe reteaua wi-fi, sa blocheze anumite site-uri si chiar sa seteze un timp limita de folosire a internetului.

Routerele functioneaza pe o frecventa de 2.4GHz, cat si pe 5GHz pentru dispozitivele care suporta o astfel de frecventa. Sistemul are integrate si patru antene interne de tip satelit.

Router wi-fi Netgear Nighthawk – Pro

 • Foloseste tehnologie Wi-fi 6
 • Viteza de pana la 1.8 GB pe secunda
 • Suporta streaming 4K
 • Este compatibil cu diferite device-uri smart

Router wi-fi Netgear Nighthawk – Contra

 • Suprafata de acoperire este de doar 278 metri patrati

Concluzie

Asadar, routerul wi-fi Netgear Nighthawk este potrivit pentru cei care au o locuinta destul de spatioasa si doresc o conexiune la internet stabila, rapida si fara intreruperi.

Specificatii complete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *