Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3 l, Li-Ion, FullView Sensor 2.0, Telecomanda, Wi-Fi control

Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3 l, Li-Ion, FullView Sensor 2.0, Telecomanda, Wi-Fi control

Aspiratoare
 • Pret - 9.5/10
  9.5/10
 • Constructie - 9.9/10
  9.9/10
 • Performanta - 9.6/10
  9.6/10
9.7/10

Pe scurt

Samsung VR20M707HWS/GE este un robot de aspirare pe care l-as evita. Va recomand sa cautati un model de la Xiaomi sau Concept care la aceeasi bani ofera mai multe beneficii.

Robot de aspirare Samsung

Samsung este una dintre cele mai mari si cunoscute companii din industria aparatelor electronice. Sunt numarul 1 mondial in producerea si vanzarea de televizoare, telefoane mobile si ecrane pentru diverse dispozitive mobile. Personal sunt fanul acestui brand pentru inovatiile pe care le aduc pe piata si pentru perseverenta de care au dat dovada de-a lungul timpului.

Ofertele continua la eMag


La eMag ai reduceri tari la mii de produse! Intra pe eMag pentru a vedea ce promotii si oferte gasesti. Cine stie, poate gasesti fix ce cautai.

In review-ul de astazi am sa va prezint un robot de aspirare produs de Samsung. Desi ei se ocupa si de produse electrocasnice, ele nu se bucura de acelasi succes precum celelalte ramuri in care activeaza. Modelul se numeste Samsung VR20M707HWS/GE si nu prea a fost apreciat de catre utilizatorii din Romania. Are destule review-uri negative si desi este un robot de aspirare decent, pretul pe care-l are nu se justifica per total.

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3 l, Li-Ion, FullView Sensor 2.0, Telecomanda, Wi-Fi control

Aspect si specificatii

Punctul forte al acestui robot de aspirare este apectul. Arata senzational din toate punctele de vedere. Are un design modern, diferit si futurist. Se diferentiaza destul de mult fata de celelalte modele de pe piata, avand un aspect unic. Calitatea materialelor este excelenta, asa cum ne-a obisnuit Samsung de fiecare data la produsele lor. Daca-l folositi in conditii normale, cel mai probabil sa fie in stare foarte buna pentru o perioada lunga de timp.

Rezultatele pe care le ofera sunt satisfacatoare, dar nimic mai mult. In comparatie cu alti roboti din aceeasi categorie de pret, pot spune chiar ca sunt destul de slabe. Poarte aspira teoretic toate surpafetele din locuinta dumneavoastra, dar in cazul covoarelor nu se descurca atat de bine. Desi are o tehnologie numita EasyLift care-i permite sa urce usor peste covoare sau praguri, de cele mai multe ori ramane blocat sau pur si simplu nu urca.

In timpul functionarii produce un zgomot de maxim 77 decibeli, o valoare putin cam mare daca ma intrebati pe mine. Bineinteles, este mult mai silentios decat un aspirator traditional, dar cred ca se putea lucra mai mult si la acest aspect. Are 3 intensitati de curatare din care puteti selecta, si anume Quiet (silentios), Normal si Maxim. De asemenea, aveti la dispozitie si 3 moduri de curatare: Spot, Auto si Manual. Dupa cum le spune si numele, daca alegeti modul Spot robotul o sa curete un anumit loc, daca selectati modul Auto acesta o sa-si seteze singur toti parametrii iar daca selectati modul manual, dumneavoastra trebuie sa-i faceti toate setarile.

Samsung VR20M707HWS/GE se poate controla in 3 feluri diferite: prin intermediul telecomenzii cu care vine in pachet, direct din panoul de comanda pozitionat in partea frontala a robotului sau din aplicatia dedicata. Aplicatia este una bine optimizata, usor de folosit si intuitiva. Mentionez faptul ca robotul trebuie sa fie conectat la router-ul de acasa printr-o retea 2,4Ghz ca sa-l puteti controla prin intermediul aplicatiei. O sa gasiti mai multe informatii despre acest aspect pe internet sau in cartea tehnica. Pe langa faptul ca puteti selecta toate programele din aplicatie sau telecomanda, puteti de asemenea sa-l programati sa faca curatenie in anumite intervale orare sau in anumite zile, in functie de nevoile si preferintele dumneavoastra.

Ca orice robot de aspirare modern, Samsung VR20M707HWS/GE dispune de multi senzori inteligenti pentru evitarea obstacolelor, pentru detectarea scarilor si pentru conceperea traseului. Desi sunt niste senzori de ultima generatie, se pare ca Samsung nu s-a ocupat prea mult de calibrarea lor. Multi dintre utilziatori au raportat faptul ca robotul se deplaseaza haotic, nu prea trece dintr-o camera in alta si se izbeste ocazional de obiectele din incapere. Nu stiu exact care este explicatia logica pentru aceste lucruri, dar probleme exista si aparent nu s-au rezolvat pana acum.

Desi mai are cateva tehnologii la bord, prefer sa ma opresc aici si sa nu-l mai critic atat de dur. Autonomia bateriei este undeva intre 90 si 120 de minute, in functie de modul si programul selectat. Atunci cand ramane fara baterie, robotul revine singur la statia de incarcare. Si aici au fost raportate anumite probleme, robotul fiind incapabil sa gaseasca statia de incarcare de unul singur. Trecand peste acest aspect, autonomia esta una buna si cel mai probabil o sa termine de aspirat intreaga locuinta cu o singura incarcare. Daca ma intrebati pe mine, m-as orienta catre un alt model si va invit sa vizitati categoria “aspiratoare” de pe site-ul nostru unde am prezentat roboti mai buni.

Cumpara de la eMag

Robot de aspirare Samsung VR20M707HWS/GE, 0.3 l, Li-Ion, FullView Sensor 2.0, Telecomanda, Wi-Fi control

 Pro

 • Brand de incredere
 • Design foarte interesant
 • Control prin telecomanda sau aplicatie
 • O multime de tehnologii si moduri de functionare
 • Autonomie buna a bateriei

Contra

 • Raportul calitate-pret nu este cel mai bun
 • Are cateva probleme cu senzorii
 • Nu ofera rezultate bune pe covoare

Concluzie

Daca va doriti un robot de aspirare decent care arata excelent si este produs de catre un brand de renume, Samsung VR20M707HWS/GE poate sa fie o alegere buna pentru dumneavoastra.

Cumpara de la eMag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *